BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252251.2 in reply to 252251.1
Date: 12/24/2013 4:51:53 PM
Overall Posts Rated:
329329
Niko ništa ????????????????

This Post:
11
252251.3 in reply to 252251.2
Date: 12/25/2013 6:00:47 AM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Italija
Češka
Hrvtaska
Danska
Grčka
Kipar
Malta

Šta msilite, šta i kako

Interesantna grupa.
Zdrijebani smo cini mi se iz 3.sesira,nije mi bas najjasnije kako jer smo trebali biti 2...
Grupa je teska ali kao takva nudi mnogo sansi i predpostavljam neki zatvoreni krug na kraju..
Maltu,Kipar i ajmo reci Dansku bi trebali pobjediti...dok cemo se sa Ceskom,Hrvatskom i Grckom boriti za prolaz dalje...Grcka tu kvari planove jer su po rang listi navodno 58 a predpostavljate da su glavni favorit za prolaz uz Italiju...ali bice gusto bice 0-2..

Sto se tice ove generacije dosta je slabija u vanjskoj liniji od prosloeszonske ( logicno jer smo imali mozda i najjacu na BBu i 2 skoro sigurna igraca za A repku) ali i jaca unutra od one proslogodisnje ( gdje cemo opet imati Kostadinovica uskoro u A repci)
Ali sve u svemu moje opce zapazanje je da je ova generacija sa najboljim potencijalom,tacnije vecina je 9+potencijal i kao takvi mogu biti puno korisniji A repci koja je i konacan cilj...generacija za utjesni turnir ce opet biti dosta jaca ali cemo pokusati i ovu progurati daleko
Kapiten bi ako ja budem bio izabran trebao biti Nimcevic !!

Sto se tice prijasnjeg mandata mislim da je odrađen ok posao,rezultatski smo ostvarili sve sto smo zacrtali,nije bilo neocekivanih poraza,ondje gdje smo bili tu negdje smo uglavnom slavili dok neku veliku silu nismo mogli uzdrmati.Kroz utjesni turnir prosli smo sa samo 2.poraza...jedan od Njemaca i njihovog CTa,jednostavno morali smo birati od koga cemo izgubiti,odabrao sam njih jer su Srbi ipak bili bolje rangirani...prosli smo u 1/4 finale,cini mi se da je to najdalje sto je neko dogurao sa mladom repkom ali senzacija protiv Litvana je izostala tako da ne bih da preuvelicavam uspjeh

Sa A selektorom ostvaren je lijep odnos,napravljeni su veliki koraci u skautingu i nagrađivanju domacih menagera koji treniraju igrace...sto se rang liste tice tu smo 28...15 od europskih reprezentacija sto je napredak

Tako da bih ovom prilikom da se ponovo kandidujem, imam zelju da odradim jos jedan mandat na kormilu mlade repke.