BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
256468.2 in reply to 256468.1
Date: 04/03/2014 09:43:27
Lviv Lions
II.1
Overall Posts Rated:
713713
Second Team:
Ukrainian Lions
Висуваю свою кандидатуру далі на пост тренера збірної.
Спіч простий:

Чого досягнуто за минулі два сезони?

1) топ 8 Європи.
2) топ 8 утішалки.
Не найкращий варіант, і є до чого йти далі.

Чого я хочу? Це ідеал)
1) топ 1 Утішалки
2) топ 1 Європи
3) якщо попадемо на ЧС то прохід у 2ий раунд Групового етапу ЧС.

Цього сезону буде ЧЄ, є календар, (http://www.buzzerbeater.com/country/33/nt/schedule.aspx) , і моя думка що ми повинні виходити далі у груповий етап. Коротко про суперників:
у нашій групі є 4 сильні команди: це ми, Латвія, Греки та Словенці. Словенці нічим не гірші від поляків і вони дуже сильні. з ними буде важко. А греки та латвія суперники які нам по силі і у плей-оффі утішалки, минулого сезону, ми це показали в ігрі проти греків на їх поляні.

Є темні конячки, угорщина, норвегія та грузія, тут треба бути обережним дуже, аби не допустити повторення ось цього матчу :
(27400)

А з кіпром будемо старатися набити максимальну різницю.

Усім кандидатам бажаю успіхів!


From: Nemos
This Post:
00
256468.3 in reply to 256468.2
Date: 04/04/2014 17:13:03
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
16821682
менше доби тому встиг також виставивити свою кандидатуру. в планах не мав цього робити (дружина вб"є, як дізнається ). просто відверто здивувався єдиною кандидатурою на цих виборах.
був завжди прихильником того, що 1 строк дуже мало для того, щоби в повній силі розкрити свій потенціал. але існують деякі обставини та причини (про що зараз на форумі не буду говорити жодного слова), які змусили мене натиснути кнопочку реєстрації.
тепер коротко чому я тут і що я буду робити в разі обрання мене на пост "глави банди" :
- в порівнянні з минулою стратегією та розвитком збірної, враховуючи останні зміни, особливо, дію "угадайок" - планую зробити деякі зміни в складі збірної (з"являться нові +/- 2 гравці з націленістю на атакуючу дію зовнішніх тактик) та РЕАЛЬНОЮ різноманітністю тактик (зовнішні та збалансовані тактики будуть застосовуватись також і проти рівних/сильніших суперників, а не тільки проти явних аутсайдерів).
- також буду обережно відноситись до виставлення самих угадайок.
- буду спілкуватись з уже екс-менеджерами нашої НЗ по питаннях майбутніх матчів, але, звісно, остаточне рішення буду приймати самостійно.
- особливе стимулювання та заохочення менеджерів в роботі з гравцями та кандидатами в збірну: подробиі тільки після моєї перемоги.
- намагатимусь, щоби всі наші збірники грали у вітчизняному чемпіонаті + в клубах досвідчених менеджерах еліти зарубіжних країн.
- відкритість і прозорість збірної: чітке розподілення гравців на гравців збірної, кандидати першої черги, кандидати в збірну; за бажанням кожного конкретного менеджера я буду пояснювати чому під ту чи інакшу тактику грає той чи інший гравець тощо...
- максимальні завдання зі збірною: в перший сезон вихід на фінал ЧЄ, при хорошому жеребі - вихід на ЧС.
- крім наших менеджерів, планую залучити до справ збірної двох-трьох досвідчених менеджерів з інших країн. це не означає, що їм будуть висвітлені скіли наших гравців. просто я бачу в них високий потенціал, який зараз не оцінюють в них на Батьківщині.
- часу на збірну буде вистачати, оскільки із основним та утопічним клубом завдань не ставлю жодних, тому прев"ю та розбори будуть до кожного матчу.

обіцяю також чесні вибори, подробиці чого напишу в ББ-пошту іншому кандидату. звичайно, не буду ні на грам ображений, якщо не виграю вибори, оскільки мій "опонент" достойний і поважний менеджер. скажу більше: він зробив для нашої збірної більше, аніж я.
ну і обіцяю не приймати участі у всіх ББ-тото/прогнозах (можливо, окрім, конкурсу за БББ), адже в тому сезоні засвітився в цих "темних ділах" і в Україні, і в уже згаданому конкурсі Б3, і в своїй приватній лізі, і, навіть, у вишці Латвії.
запитання чекаю у гілці " National Team Debate Thread".

death to the rashists!