BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kampot
This Post:
44
272043.2 in reply to 272043.1
Date: 08/04/2015 09:55:28
Lviv Lions
II.1
Overall Posts Rated:
712712
Second Team:
Ukrainian Lions
Доброго дня усім! Вас вітає свіжовижатий кампотік))
- з новими силами;
- з новим-старим баченням розвитку молодіжки;
- з новим проектом розвитку гравців, який я розпочав тамтого сезону (цього сезону буде продовження, згодом усім відправлю повідомлення незалежно від результатів виборів. )

Після відпочинку від дебютного золотого сезону утішалки в 22 сезон та перейняттям досвіду керування каденції національної збірної, у мене знову проявилася велика жага взятися за оновлення успіху.
Скаутинг, проекти, олдей чат з маняком про молодіжку, ехх, як я за цим скучив...
І все ж, найголовнішим завданням, яке я ставлю перед собою на цей сезон буде потрапити на ЧС, де ми ще жодного разу не були, і не просто туди вийти, а ще й потрапити у ПО! Цьогорічний склад це позволяє!

Яке у мене бачення розвитку молодіжки ? таке як було такей й лишилося - потенціал 6-9 кістяк молодіжки, 10+ качати з прицілом в націоналку, і як тренер молодіжної збіної я зобовязуюся і обіцяю докладати максимум зусиль аби кожен сезон випуску в Національку команду приходили нові кадри, і був процес оновлення складу.

Бачення гравців:

РЗ-АЗ --- жосткі комбогарди з БВП 14+ ВЗ 14 пасом 9-11 і ОнО 13+
ЛФ ----- 2-3 ЛФа під різні тактики
ВФ-Ц --------- дивани, їм немає в молодіжці рівних (маєш сумнів? глянь як гратиме носфератюк ). Звичайно хто більш мультискільніший той буде на ВФ бігати.

Тактики:
якщо буде наявність комбогардів, або як цього сезону жостких шутерів, то пул тактик у нас буде як мінімум 4-5 (розіграш на периметрі кидки здалеку раннє щит внутрі і можливо буду пробувати замість щита під внутрішню використати внутрішню ізоляцію, щоб не потрапити під угадайку). Одного щита яким можна було виграти у всіх вже немає, угадайка рубає це наперекос, тому тре урізноманітнюватися)
Захист:
я люблю ризкувати, або ж замінювати ризик старими провіреними 3-2 2-3 ) тому угадайка, зонний захист він буде присутній у матчах.

Проект:

Як я й казав, проект продовжуватиметься, бо основна ціль, яка ставилася коли він розпочинався ще не досягнута - а це виграш утішалки, потім ЧЄ, потім потрапляння на ЧС і вдалий виступ!
Результах прокачки 18их гравців яких качали по моїм рекомендаціям вражають! Центрові з навиками нижніми 10 10 9 у різних варіаціях 4-5 штук. Один мегамощний ЛФ та 4-5 комбогардів з тими навиками які я описував у баченнях гравців. Тому сенс і успіх цього проекту я думаю буде на яву за кілька сезонів.

Я хочу заручитися вашою підтримкою і голосами, щоб втілити ці задуми у реальність. Чи вдасться чи не дасться досягнути цей результат залежить виключно від плідної співпраці між мною та вами, і тоді обовязково все вдасться

Щотижневе превю та розбір польотів матчів обовязкове!!!
Цікаві обговорення, багато статистики по базі гравців, різні плани тренувань та просто спілкуванням про життя молодіжки -- обіцяю розворушити тему молодіжної збірної.

Основна команда падає в глибоке фінансове плавання, де ціль качати ВФ-Ц для старшої збірної, моїх волшебніків та збирання бабла для подальшого його марнотратства))))), тому весь час мій проведений в ББ буде приділятися молодіжці!

Я завжди відкритий до запитань, порад, конструктивної та алексмерман стайл критики
Бажаю кандидатам успіху на виборах, нехай оберуть достойного!














Last edited by Kampot at 08/04/2015 09:58:44