BuzzerBeater Forums

BB Moldova > Moldova U21 s.32

Moldova U21 s.32

Set priority
Show messages by
This Post:
11
272876.1
Date: 8/12/2015 3:23:39 AM
Overall Posts Rated:
88
Salut stimata oaste de moldoveni si multumesc pentru exprimarea votului in vafoarea mea.

Am fost pasiv si nu am participat la dezbateri, pentru ca ele la noi niciodata nu au fost,
practic doar in sezoanele 8-12 poate, cand era o gasca de entuziasti si mai multi odata
doreau aceste 2 posturi de selectioneri ai nationalelor. Acuma e totul mai simplu, vezi
la direct cu jucatorii activi daca te sustin si eviti debitarea inutila de pe forum (e doar
valabil natiunilor mici ca Moldova, desi sunt si exceptii).

Ce avem la moment? Un loc de frunte 97 din 98, o lipsa totala de generatii vechi: avem doar 6 jucatori
cu salariu de peste 3500 de 21 de ani, si doar 4 de 20 de ani, dintre care 2 antrenati de mai putin
de un sezon. Sumbru...

La ce sa ne asteptam? Practic la nimic, la inceperea renaissance-ului moldav si eforturi timide de a salva
toti pustii cu potential 8 si mai sus. Vom pune accent pe intinerirea echipei nationale mari, care am
speranta ca va fi preluata de un vulpoi batran de la noi sezonul urmator.

De ce anume asa abordare? Pentru ca e mai dificila, adica e mult mai simplu sa antrenezi pentru efect imediat,
si pentru echipe si pentru U21, decat sa privesti pe termen lung si sa faci jucatori integri, mai ales la pozitii
de extrema. In plus, chiar e nevoie de inceput de la un zero.

Disciplina: Tinand cont de obiectivul de mai sus si de lipsa carorva target-uri de castiguri, ne vom concentra
pe jucatorii care sunt antrenati serios (preferabil cu antrenor 5+ pe o pozitie). Restul vor fi dati afara, chiar si
cu riscul pierderii de entuziasm. Forma scazuta va fi tolerata putin mai mult, dar va rog sa o pastrati decenta - e
o deprindere buna, care va ajuta pe termen lung si cu echipele personale.

Partea proasta e ca avem doar 4 jucatori de 18 ani demni de atentie:
Burebista Mitrofan, (potential 9)
Volodymyr Demianyuk (potential 9)
Nicolae Baburov (potential 9)
Oles Gapon (potential 6), doar pentru U21

In schimb 19 jucatori de 19 ani, care si vor deveni temelia U21 de acum 2-3 sezoane, dintre care:
4 potential 9, 1 potential 8, 2 potential 7 si 4 potential 6. Mentionez ca sunt jucatori cu potential mare dar abilitati modeste,
dar pe care nu-i putem abandona tinand cont de penuria de talente pe care o avem.

Va rog sa constientizam cu totii ca la moment o sa avem un draft restrans, care se va limita doar la Moldova MBA (suntem doar 15 echipe), doar
aparitia unor echipe noi active, va garanta si draftul din divizia II.1. Deci o sa va rog sa cooperam la maxim sa vindem jucatorii pe care nu vom fi
in stare sa-i antrenam, decat sa-i inadusim fara antrenament. Repet nu avem de unde alege.

Totodata, o sa scriu mesaje in privat pentru a vedea ce antrenati si sa va conving, daca reusesc, sa vindeti careva din ei ca sa poata fi antrenati mai dedicat.
Spre exemplu sunt echipe care au mai multi jucatori buni de la conducatori de joc, pana la Pivoti, care nu pot fi antrenati corespunzator pe termen lung.

Si nu in ultimul rand, va rog insistent, imediat ce vi se schimba planurile, comunicati-mi imediat, ca sa incercam in cazul in care vreti sa-l vindeti pe cineva,
sa indentific un cumparator.

Multumesc si intr-un ceas bun.

P.S. Urmeaza contactul direct cu userii si sa stabilim ce facem.

This Post:
00
272876.2 in reply to 272876.1
Date: 8/12/2015 9:38:57 AM
Overall Posts Rated:
44
un inceput bun sper sa faci o treaba cit mai buna...daca trebuie ceva ajutor si pot sa te ajut, apeleaza fara nici o problema....
acum asa o intrebare ce facem cu antrenamentele antrenam pe o pozitie sau pe 2?

This Post:
00
272876.3 in reply to 272876.2
Date: 8/12/2015 12:15:29 PM
Overall Posts Rated:
88
Salut, tocmai vroiam sa-ti scriu in privat. E vorba de Alexander Karamazov (37486555), e nevoie sa-i dai totusi 1 la 1 pentru un sezon, poate chiar 1.5 sezoane. Dupa asta o sa trecem pe o pozitie.

Eu la fel fac si recomand tuturor. El va fi mai degaba proiect pentru Nationala Mare, ca are potential, dar din pacate 19 ani.

Echipele de la care am feedback si care vor trece la antrenamente pe o pozitie sunt:
1. -=Defenders=-
2. Cube Acid 29
3. Damir Tigers
4. Flex Schmex
5. Gindacii de mute
6. Artur Pandas (Utopia), echipa II Damir Tigers

Acuma sper mult sa ma clarific ce antreneaza aandriuha si cand va lua vreun pusti (desi vad ca are ceva potential 4-5, ceea ce e suficient pentru U21). El trebuie sa antreneze pe o pozitie jucatorii de 22-23 de ani pentru nationala mare. Poate la anul vine ceva bun si se include si el in circuit.

Trebuie sa vad ce face Spartak Hirova, in afara de performanta, poate doreste si el sa se implice, macar pe viitor, ca acuma nu e nimic inca in vanzare.

Hirtopu, Moldova Rockets am impresia ca antreneaza pe 2 pozitii...

Si nu in ultimul rand e vorba de tine. Sunt bucuros ca tu si aandriuha sunteti in joc de atata timp si v-am regasit in joc. Carpatouglu a fost un lucru minunat pe care l-ai facut pe vremuri cu multe jertfe, de altfel. Acuma e randul lui Karamazov, cred. Nu cred ca degraba prindem vreun potential 10. Trebuie sa-l pastram.

Multumesc ca esti pe-alaturi

Last edited by Chapura Gomes (Moldova U21 coach) at 8/12/2015 12:17:29 PM

This Post:
00
272876.4 in reply to 272876.3
Date: 8/12/2015 5:47:31 PM
Overall Posts Rated:
44
Cum ai spus si tu la moment antrenez pe o pozitie aparare exterioara...din pacate nu pot sa iau nici un pusti, ca am toate 3 locuri ocupate,,,,,sa vad cum evolueaza antrenamentul si sper ca de la anul sa ma implic si eu in ridicarea nationalei mici.....ce tine de pustii cu potential 5, daca e cointeresat cineva sai ia si sai antreneze eu pot sai scot la transfer....

This Post:
00
272876.5 in reply to 272876.4
Date: 8/13/2015 2:26:19 AM
Overall Posts Rated:
88
Inteleg. Eu i-as scoate, oricum nimic valoare adaugata de la ei nu ai.

Spre exemplu eu am un Mvp de 18 ani, dar e f. Slab. Il antrenez acuma pentru ca nu ne putem permite sa-l abandonam. Sezonul viitor, in dependenta ce va fi pe piata eu voi incerca sa-l transfer la altcineva. Daca nu puteam sa-l antrenez il scoteam fara sa ma gandesc mult.

Multumesc pentru suport, dar cred ca tu inca mult timp vei fi legat de nationala mare. Jucatorii tai pot fi antrenati pana la 27 ani.

This Post:
00
272876.6 in reply to 272876.1
Date: 8/13/2015 4:30:55 AM
Overall Posts Rated:
00
Deci dupa cum am vb antrenamentele mele vor fi date in juruk lui Cazacu. As antrena doar 1 la 1 pentru inceput si dupa pe interior, dar inteleg ca asa nu va fi util deloc nationalei. Vor urma antrenamente pe interior.

This Post:
11
272876.7 in reply to 272876.5
Date: 8/17/2015 1:00:48 PM
Overall Posts Rated:
88
Deci sa incheiat primul meci cu Croatia, cu care nu aveam nici o sansa si cu care puteam juca orice tactica. Am ales Patient care din configuratia echipei scotea cele mai bune rating-uri.

Am fost nevoit sa scot 2 titulari din cauza formelor slabe la unii jucatori. Miza e oricum mai departe si ne pregatim pentru acea etapa. Speram la cateva victorii.

Partea buna este ca timp de o saptamaina avem +17 skillpoints la jucatorii din lot. Au avut cresteri si ceilalti din baza de date. Continuand asa vom avea o generatie solida de acum 2 sezoane.

Multumesc pentru suport si Moldova inainte!

This Post:
00
272876.8 in reply to 272876.7
Date: 8/19/2015 9:45:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Salut, vad ca am un jucator in nationala. Il antrenez cum am agreat la telefon?

This Post:
00
272876.9 in reply to 272876.8
Date: 8/19/2015 1:35:53 PM
Overall Posts Rated:
88
Da, nu e chiar de nationala, dar va fi. Antreneaza-l si va fi. Daca tw tin banii mai ia vreun moldovean doi de antrenat.

This Post:
00
272876.10 in reply to 272876.9
Date: 8/19/2015 3:08:26 PM
Overall Posts Rated:
00
OK. Vrio 2 vad.

This Post:
00
272876.11 in reply to 272876.3
Date: 9/10/2015 12:03:32 PM
Overall Posts Rated:
11
Nu ma intereseaza performanta, mai degraba tin vreo 2 milioane pentru ceva "moldovenesc", dar kiar numai kalici vad:)
Pot sa antrenez makar si 3 moldoveni, dar de unde?!