BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
323897.2 in reply to 323897.1
Date: 06/13/2024 05:33:37
SUMY DEVILS
II.4
Overall Posts Rated:
13071307
Ahoj všichni.
Chci si vyzkoušet práci ve vašem týmu. Omlouvám se za překlad. Mám zkušenosti s prací s národními týmy, nyní jsem ukončil spolupráci s ukrajinskou reprezentací a chci zkusit něco nového. Začal jsem se svým týmem restrukturalizaci, takže na reprezentaci bude dost času. Pokud máte nějaké dotazy, pište do tématu debaty.

This Post:
00
323897.3 in reply to 323897.1
Date: 06/14/2024 02:23:45
Flesh4beast
II.3
Overall Posts Rated:
00
Zdravím všechny,

po delší rozvaze jsem se rozhodl kandidovat na post trenéra národního týmu. Rozvaha to byla dlouhá, jelikož jsem delší dobu nehrál BuzzerBeater. Před tím jsem neměl žádné mimořádné úspěchy a nejvýše jsem se dostal do II. ligy, ale tento manažer jsem hrál několik let, tak nejsem úplný nováček. Jelikož jsem již v životním stadiu, kdy mám časový prostor, tak bych se národnímu týmu mohl dostatečně věnovat.

Do národního týmu bych nadále volil, jak je tomu doteď, ty nejlepší. Současně jsem se vzdělával i v jiných státech a líbí se mi koncept, kdy ty juniory s nejlepším potenciálem trénují pro dospělý národní tým a slabší potenciály trénují pro U21, tak aby byl upřednostněn národní tým a více trenérů se mohlo zapojit do tréninku, tudíž by se více zapojili a měli by z hry větší radost.

This Post:
11
323897.4 in reply to 323897.3
Date: 06/14/2024 14:33:05
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11631163
Second Team:
Jirkov
Taky všechny zdravím,

nejprve jsem chtěl ještě pár dalších hodin počkat s finálním rozhodnutím, ale tuším, že už se nic zásadního nestane a popravdě ani nevím, jestli by mě potěšilo, kdyby se teď na poslední chvíli přihlásil některý z těch zkušenějších manažerů, aniž to v předchozích týdnech či aspoň dnech avizoval a nikdo takový není. Proto jsem se rozhodl znovu poosmé v řadě a celkově popatnácté ucházet se o post trenéra české NT.
Zároveň bych chtěl na všechny apelovat, aby už nyní začali pomalu uvažovat o volbách za 2, resp. za 4 sezóny. Za 2 sezóny si myslím, že ještě nastane přirozená obměna těch hráčů, kteří v NT skončí, za 4 sezóny bude silná sestava podkošových hráčů, ale na perimetru a SF to bude stát na pár hráčích a to nevím, jestli bude v porovnáním s ostatními NT v Evropě stačit. Rovnou jsem to časově spočítal, jak to vychází, aby potenciální kandidáti věděli, o jaké období se jedná:
Sezóna 67 ME - základní skupina od 6.1.2025 - 17.2.2025, finále 31.3.2025
Sezóna 69 ME - základní skupina od 21.7.2025 - 1.9.2025, finále 13.10.2025
Rád bych dal šanci i jiným manažerům, aby ukázali, co s tím kádrem, který jsme společnými silami vytrénovali, dokáží uhrát. A nepochybuji, že tu jsou manažeři, který by z toho týmu dokázali vymáčknout lepší výkony než já.

Vím, že máme letos 2 pěkné drafty, legendy, zejména Kučera na trhu je absolutní bomba, Ulrich trochu překvapivě dnes přestoupil do českého týmu, manažera jsem oslovil, ale zatím nemám odpověď. Popravdě řečeno, z toho okruhu manažerů, kteří spolehlivě trénují pro NT, zatím nevidím dostatek, abychom rozjeli novou generaci v dostatečném počtu kvalitně trénovaných hráčů. Postavit generaci okolo 2 hráčů ATG by ale rozhodně dávalo smysl, přesto jsem zatím skeptický.

Pokud ve volbách, přes tuhle kandidaturu odkládanou na poslední chvíli, svoji pozici obhájím, rozhodně se pokusím o co nejlepší výsledek na ME, všichni už vědí, že hranice neúspěchu pro mne je nepostup ze skupiny. Skupinu nemáme vůbec lehkou, jasným favoritem je Izrael a doufám, že v souboji s Bosnou a Srbskem promluvíme hodně do boje o druhé místo. Izrael za posledních 10 sezón získal na ME a MS 9 medailí, předtím za celou dobu jen 1, poslední 2 ME v základních skupinách nepoznal, jak chutná prohra. Bosna skončila na MS loni 11., Srbsko bylo ve finále ME v sezóně 61, ale od té doby spousta hráčů skončila a minule podobně jako my nepostoupilo ze skupiny. Favority ve vzájemných zápasech může potrápit i Holandsko a Gruzie, i když nepředpokládám, že by přímo promluvili do boje o 2. pozici. Holandsko od stříbra na MS v sezóně 52 výrazně vyklidilo pozice a poslední 2 ME nepostoupilo ze skupiny.

Pokud by měl zájem, rád navážu spolupráci s protikandidátem Flesh4beast, mohl by se postupně věnovat třeba skautingu té mladší generace, i když je otázka kdy a v jakém režimu její trénink rozjedeme. S ohledem na stav naší komunity bych třeba uvažoval o tom, zda by nebylo lepší podpořit nějaký projekt, který by mohl vést k úspěchu na poli U21. Kde jeden projekt trvá max. 4 sezóny a když se na něm něco nepovede, dá se rychle a třeba i s úpravami opakovat znovu. Na poli NT, když se něco nepovede, mít připraven znovu silný tým trvá proklatě dlouho, vemte si, že Weisshauptovou první sezónou tréninku po draftu byla sezóna 50 a nyní v sezóně 65 na ME bude jako kariéra vrcholit. 6.6.2020 odehrál po draftu první zápas, to jsou více než 4 roky reálného života.