BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: dejanr
This Post:
00
326811.2 in reply to 326811.1
Date: 4/5/2025 8:44:45 AM
Overall Posts Rated:
5454
Niko nista pa evo ja cu nesto napisati. 😁
Bisvi selektor U21 repke, hajmo reci sa iskustvom.
Motiv za prijavu je bio to sto niko od nasih velikih imena se nije prijavio, doslo je do odredjenog zasicenja sto je i normalno, nakoh nekih stvarno velikih uspjeha, sada nam je i forum prazan i nekako smo utihnuli.
Kad sam bio selektor znam da je postojao odredjeni krug ljudi koji su vodili brigu o igracima koji su potencijalni reprezentativci i da su spiskovi azurirani i vjerujem da je tako i sada, ali svakako prvi posao za novog selektora je formiranje nove generacije, vec sam to malo preletio, nazalost nema tu mnogo posla jer nam nije ni velika baza, ali moramo iskoristiti sta imamo. Ja imam mjesta za dvojicu, nadam se da ce biti jos menadzera zainteresovanih za treniranje, naravno ako postanem selektor.
Sto se tice takmicenja i rezultata o tome naknadno, prvi cilj je nova generacija.
Ko ne moze trenirati, moze pruziti podrsku preko foruma, da malo ozivimo, znam da ima dosta korisnika koji uzivaju u igri i koji vole razmijeniti misljenja, tako da bujrum.

To je to, kako god bilo da bilo, da se malo dignemo.

This Post:
22
326811.3 in reply to 326811.1
Date: 4/6/2025 2:56:43 PM
Admiral United
II.3
Overall Posts Rated:
1717
Second Team:
Admiral United II
Poštovani članovi naše BB zajednice,

Uz svoju kandidaturu želio bih da Vam se i na ovaj način predstavim.

Od samog početka na BBu stavio sam se u službu reprezentacije i zajednice te već preko 2 godine posvećujem obje svoje ekipe striktno treningu naših mladih igrača za U21 i A reprezentaciju. U zadnjih par sezona bio sam u stručnom štabu mlade reprezentacije, kao ispomoć dosadašnjem selektoru te sam bio aktivno uključen u cjelokupni rad i proces razvoja novih generacija. Od samog drafta, preko "udomljavanja" draftera i njihovog treninga, do samih utakmica i taktičkih zamisli.

U pauzi između sezona, nova generacija je selektirana, u procesu je udomljavanja u domaćim timovima, te sam siguran da ćemo i u budućnosti imati priliku da slavimo nove uspjehe i nove vrhunske rezultate.

Na osnovu svega navedenog, smatram sebe spremnim da preuzmem ovaj težak zadatak i odgovornost te naslijedim našeg enynha koji je postavio veoma visoke standarde, što u razvoju i organizaciji zajednice za treniranje, što rezultatski sa brojnim uspjesima koje ima iza sebe. U njegove cipele će biti veoma teško uskočiti, ali zajedno smatram da možemo nastaviti uzlaznom putanjom koju imamo već duži period.

Ono što me raduje, ako postanem selektor, to je da ću imati neupitnu podršku dosadašnjeg selektora, ali i velike grupe igrača koja je i do sada na svojim leđima nosila teret razvoja naših omladinaca i što će nastaviti raditi i u budućnosti. Na tome im dugujemo veliku zahvalnost, jer bez njihovog truda, doprinosa i saradnje sa selektorom teško da bi došli do uspjeha koje nosimo iz prošlih sezona. Također, pozvao bih sve one koji žele da se uključe u rad sa mladim igračima i samim time pomognu rad reprezentacije, da mi se jave porukom kako bih zajedno gradili nove generacije i nove uspjehe za našu malu ali ponosnu zajednicu.

Lijep pozdrav,
Alen