Καταρχήν θέλω να ευχαριστώ θερμά όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και γενικά όσους συμμετείχαν στην διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως απλοί ψηφοφόροι.
Επιπλέον πριν αναπτύξω το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου θέλω να ζητήσω και από τους 4 συνυποψήφιους μου να συμμετέχουν στην Εθνική από πολύ κοντά, σαν βοηθοί μου στην επιλογή των παικτών αλλά και στην επιλογή των τακτικών των αγώνων.
Ήδη ο LA προσφέρθηκε αυτοβούλως οπότε τον υπολογίζω από τώρα, θα ήθελα και οι άλλοι με ένα pm να μου πουν αν δέχονται.
Στα αγωνιστικά τώρα.
Ακόμη δεν δοκίμασα να δω αν μπορώ να καλέσω παίκτες αλλά όποτε γίνει θα καλέσω όσους έχετε προτείνει μέχρι τώρα για να μπορέσω να δω τα skills τους και μετά ίσως διώξω κάποιους μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Επίσης αν προτείνετε παίκτες από δω και πέρα καλό είναι να το κάνετε μέσω pm με τις ικανότητες τους για πιο γρήγορο ξεκαθάρισμα (skills πάνω από respectable-αξιοσέβαστος).
Απο κει και πέρα θα ήθελα να βλέπετε τους μικρούς σας παίκτες (κάτω των 20) και αρχικά να στέλνετε με pm σε μένα τα skills τους για να δούμε τι προπόνηση πρέπει να πάρουν.(σύντομα θα ανακοινωθεί και scouter)
Για το τέλος θέλω να κάνω 2 παρακλήσεις.
1ον δηλώστε συμμετοχή για το team, δεν θα χρειαστούμε πολλούς αρχικά, ειδικά αν δεχθούν οι προαναφερόμενοι αλλά όλοι οι καλοί χωράνε!
2ον Αν κάποιος από τον όμιλο σας δεν συμμετέχει στις συζητήσεις στείλτε του ένα μήνυμα λέγοντας του ότι πλέον υπάρχει εθνική και αν θέλει μπορεί να διαβάσει εδώ πως μπορεί να την βοηθήσει.
Αυτά για τώρα. Συγγνώμη αν σας έπρηξα:PPP
Το msn μου είναι
[email protected], το απόγευμα θα είμαι online καλώς εχόντων των πραγμάτων οπότε μπορείτε να με ρωτήσετε οτιδήποτε.