BuzzerBeater Forums

Slovenija - IV.24 > sezona 8

Favorite Folders

sezona 8

Set priority
Show messages by
This Post:
00
80277.1
Date: 3/9/2009 11:32:39 AM
Overall Posts Rated:
00
kot kaže po prvih treh kolih, je pred nami zelo zanimiva ter napeta sezona. imamo 10 ekip, ki so med seboj precej enakovredne, ter 6 tistih, ki se bodo morale še malo potruditi, da bodo ujele priključek (kar pa verjamem, da jim bo kmalu uspelo).

če pogledam moje pijane lenuhe, imajo obupno naporen razpored tekem - v vsaki tekmi se spopadejo z neporaženo ekipo ter morajo dati vse od sebe da ohranijo celo kožo. scenarij se bo nadaljeval tudi jutri, ko se spopadejo z raverji iz gaviolija. (upam da bodo lenuhi ostali tudi po tem derbiju neporažena ekipa:P) posledici tega ubijalskega ritma pa se kažeta predvsem v izpadu ekipe v prvem krogu pokalnega tekmovanja, ko so v zadnji četrtini prikazali igro Uniona Olimpije, ter dejstva da na lestvici najboljših igralcev lige ni moč najti niti enega igralca iz ekipe.

obilo sreče vsem ekipam še naprej (če sem zloben: malo manj sreče želim edino jutri Gavioliju ;) ) in upam da bo sezona ostala tako enakovredna kot doslej tudi v prihodje!

This Post:
00
80277.2 in reply to 80277.1
Date: 3/14/2009 1:35:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Čestitke za zmago. Moji raverji so bili premalo naspidirani. Dejansko ste nas povozili.

Smo pa optimisti in smo še naprej opptimistični, da bomo dosegli naš cilj: playoff.

Naj se vam fleša še naprej.

This Post:
00
80277.3 in reply to 80277.2
Date: 3/14/2009 1:48:30 PM
Overall Posts Rated:
00
hvala, hvala! tudi pri meni je cilj playoff, od tam dalje je pa tako ali tako za vse udeležence vse mogoče...
če sem iskren glede najinega dvoboja: imel sem nastavljeno "na vso moč" ;)

This Post:
00
80277.4 in reply to 80277.3
Date: 3/15/2009 2:02:42 PM
Overall Posts Rated:
00
Ciao

Ponovno je bil zanimiv krog. Moji rejverji so pod glasbo kralja Svena Vatha premagali Kvaksons(več sreče prihodnjič)

Tebi pa je tudi kar dobro šlo, Machiavelli. Tvoja republika kar dobro šiba.

This Post:
00
80277.5 in reply to 80277.4
Date: 3/19/2009 2:00:01 PM
Overall Posts Rated:
00

...in tudi v prijateljski revanši, ki so jo zahtevali iz gaviolija, so se pokazali pijani lenuhi kot pretrd oreh za njihovo ekipo... :D

malo heca mora bit, še vedno upam da tebe (pa mogoče še laa lakersov) ne dobim za nasprotnika že v prvem krogu končnice... ;)