чорногорія. гравці до 20к. але з топ 7 гравців за зарплатнею лише 2 у формі 8, інші у 6-7. доречі це два великих. чорногорці обіграли молдову внутрішньою ізо проти 2-3. потім на більшому настрої програли чехії граючі пейшн/ 3-2 проти рнг/4+1. і потім зіграли під щит проти бельгії. вони вгадували бельгію на швидкий темп і це досить логічно. цікаво, чи підуть вони далі і че буде спроба повністю вгадати раннє? можливо ні, з урахуванням що проти мальти ми грали щит...
в нас дуже гарна форма. 8 гравців у формі 9. але при цьому гравець у формі 8 буде грати в старті. не тому, що ми не технічно не можемо поставити п'ять гравців у формі 9 (наприклад, лише 1 великий у формі 9), ні, просто дупа показує таку гру, що не ставити його у старт усього лише за форму 8 виглядає неправильно. не скажу, що він однозначно сильніший за інших. ні, є гравці, які в рівень з ним за рівнем в ключових навичках. а в якихось навичках (і я не про підбір з блоком) він досить багато поступається іншим. але в атаці він нестримний. 100 очок за 4 гри з результативністю більше 50% проти ізраїлю та латвії. в сезоні 14 ігор, рекордний показник в молодіжці це 279 очок за сезон...
в грі проблем в нас не повинно бути. я не бачу що чорногорці можуть намагатись мотсити, це буде пік. максимум - вгадайка. в них рівна команда за складом, тому раннє підходить досить натурально. і ця тактика підходить під наш склад. рнг... скоріше ні. щит... скоріше ізо тоді ж.чи потрібно ховатись від вгадайки? це 5-7 очок. повна вгадафка це десь 10-15 очок. на результат гри це не повинно вплинути. на рахунок - так може. якщо буде вгадайка тільки на темп, то, нпариклад, при внутрішній ізо (наприклад, це мій другий вибір на цю гру) ми повинні забити на 10 очок меньше ніж при ранньому. повна вгадайка це вже більше, це 20-25 очок, і я впевнений, що внутрішня ізо не буде на 25 очок гірша за раннє. тобто, якщо буде повна вгадайка на раннє, то внутрішня ізо буде краща, ніж раннє. а ось з вгадайкою лише на темп - не впевнений. я весь тиждень обираю, вже декілько разів змінював розстановку ))) в мене ще є пара годин ввечері та щось вранці )))а, блін. якщо вони будуть повністю вгадувати раннє, то ізо не переб'є вгадайку повністю, то акцент то нейтральний. це потрібно грати щось з акцентом і не швидке. тобто карусель, лоу пост, прінстон. у прінстона же зовнішній акцент для вгадайки? лоу пост точно не хочу. карусель/прінстон можна. 20-25 очок?..
(79052)я стільки часу витратив на роздуми чи ховатись від вгадайки - а тренер чорногорії вирішив її не ставити ))
а ще я зарано почав видавати аванси дупі щодо рекордів. сьогодні він не те щоб зіграв погано, 11 асистів все таки, але був не таким активним як зазвичай, та й з тих 7 спроб що зробив, лише 2 забив. прорвало півненко. ну хоч тут. кондаков відіграв дивно: 5/6 у першій чверті, 1/6 у другій, 4/4 у третій. що це було у другій? травма ємельяненко сильно вплинула на захист у другій половині гри. я не додав до складу 5го великого (моя помилка), тому в 3й чверті верещяка відіграв без змін і просів, а в 4й на Ц грали галун з ярошенко. але чому запас погано відіграв в атаці... гравці запасу лише 38%, основи 64%. не вистачило пасу дупи? таким чином ми виграли усього +40, що на 2 бали меньше ніж бельгія
бельгія грала з ізраїлем. щит/персоналка проти рнг/персоналки. дивно що в обох персоналка, особливо в бельгії. розвиток гри схожий на наш: бельгія виграла першу чверть і програла усі інші. хоча ми вели в рахунку перші 22 хвилини з максимальним відривом +13, бельгія же почала програвати з самого початку, лише зуміла на деякий невеликий час перехопити ініциативу наприкінці першої чверті і відіграти на рівні половину другої. максимальна перевага 5 очок. ну а результат майже той самий, -17, на 1 очко гірше за нас. хоча на рівному настрої. латвія обіграла молдову, а чехія мальту.
наступний тиждень граємо з бельгією
італія обіграла угорщину незважаючі на напіввгадайку. німеччина не меньшому настрої програла боснії і тепер їм потрібно обігрувати литву