(81715)+47. як на мене гарний результат для першого туру
вони зіграли 2-3. я думав що це цілком імовірно. але, не думаю, що це домогло би їм захиститись від нашої внутрішньої атаки. тому все рівно хотів грати внутрішню. хоча думав скоріше об ізо, ніж о щиті. але з-за форми довелось грати щось інше, і 2-3 відкрило нам їх периметр. можливо ми використали це недостатньо гарно: проти гон конгу ми при принстоні виконали 33 триочкових спроби, а тут "лише" 18. але все рівно гарно. відмінно зіграв вакареску, особливо в першій чверті. я би сказав що його не вистачило на всю гру... відмінно зіграли кєрєкєша з кушніром. можливо, від кушніра чекали трохи більшої активності. трохи більшого можливо очікував від аскончука в атаці, та від чєрнова в захисті. в цілому дуже гарно відіграли платонов, жабінський та хіхловський, хоча останні двоє могли б забити і трохи більше ніж 50% + 1 кидок
робінсон, це той малий з зарплатнею 25к. таки доставив нам проблем. в 2й чверті забив майже все. хоча в 4й змазав 5 кидки поспіль. всіх інших закрили. програли підбори - очікувано проти 2-3
доречі, питання. нам не показується командний рейтинг блоку. а чи він є?
македонія з англією видали надрезультативниу гру. гра відбувалась ривками, але наприкінці 3ї чверті, та у 4й англійці, нажаль, таки зуміли втекти та виграти 143:123. ізраїль розтрощив вірмен щитом +48. доречі, їх тренує менеджер, який їх тренував 2,5 сезони перед останнім строком алонсо. з ним вони не показали супер результату та програли англії на ЧЄ. словенія +43 обіграла люксембург
в інших групах була низка цікавих ігор. франція обіграла португалію +12 у другій половині. доречі, французи зіграли тактично як ми. можна порівняти рейтинги. дуже близькі, в чому ми навіть кращі... латвія на більшому настрої здолала нідерланди, греція на меньшому винесла чехів, хорвати розтрощили швейцарців, які забили лише 6/29 триочкових проти персоналки. болгарія можна сказати що дала бій польщі, але без шансів. поляки, іспанці та бельгійці пропустили більше 100 очок кожна, хоч і не так багато як англійці
наступного тижня словенія і гра англії проти ізраїлю