Otkako sam osnovao klub,samo gledam,pratim forum i cudim se . Daj momci radite nesto,manje prepirki. Ja sam stari menadzer s buzzera,nebitno koji. Buzzer sam poceo igrat u njegovoj drugoj sezoni postojana . Prije svega,kao i uvijek najvece rasprave vode se oko reprezentacija. Realno gledajuci s obzirom kolipacna smo drzava ovo su i vise nego solidni rezultati,ali naravno mi ocemo vise,uvijek moze bolje.Vidim vec su pocele potezanje tko ce biti buduci selektor U -21 itd...Mislim da je vec prerano da o tome razmisljamo,dajmo podrsku drletu tijekom njegovog mandata . Gledajuci slijedece izbore , normalno dajem glas" Spešlu" , volio bih da se prijavi i da sve to sredi jer siguran sam da on to moze , vidim mnogi pravi menadzeri koji znaju istinski igricu daju mu podrsku, bilo bi lijepo da smogne vremena,da se prijavi i da pomogne nasoj drzavi,jer zaista je nevjeorvatan  .! Zadovoljan sam kako "King" vodi seniore,išćupao je maximum ove sezone od nasih mladica . Svi znamo da je mozda i najvaznija uredenost U-21 tima,stoga moramo svi pomoć ! Moramo zapoceti proces,gdje cemo svake sezone izbacivati igrače za seniorski tim. Nema sanse da sve to promjeni jedan covjek,trebamo biti zajednica i to odraditi ...toliko od mene  .