bravo bravo bravo, tursa majstore!

pobjedom protiv Holandije mi smo već osigurali prolazak dalje, a pobjedom protiv Hrvata smo osigurali prvo mjesto...
drugi smo mogli biti jedino u varijanti da Hrvati dobiju Nizozemce u zadnjem kolu, a mi pustimo Fincima 50-0, nije bilo realno nijedno ni drugo...
što se tiče tekme i reza protiv Finaca, potpuno nebitno... treba malo šaltati taktike, isprobavati varijante u nebitnim utakmicama, tako da svaki naredni protivnik dvaput razmisli šta ćemo igrati, i hoće li gadjat gdp...
u porazu protiv Finaca napad nije bio toliki problem, koliko se nismo mogli braniti bez faula, kao i problem skoka, koji vučemo cijelu sezonu...
što se tiče drugog kruga, sve što tu napravimo je uspjeh...
skupine se znaju i prije zadnjeg kola, jer ide sistem A1 B2 C1 D2 E1 F2 odnosno A2 B1 C2 D1 E2 F1...
prije zadnjeg kola, bilo je upitno samo tko će biti C1, Francuska ili Njemačka, D2 Izrael, Slovačka ili Češka te F2 Estonija ili Mađarska...
na kraju skupina u drugom krugu izgleda ovako: BiH, Poljska, Francuska, Izrael, Italija i Estonija...
ni ona druga skupina nije bezazlena: Hrvatska, Španjolska, Njemačka, Rumunjska, Grčka i Portugal...
u našoj skupini imamo dva izrazita favorita, Talijane i Francuze... i ostale 3 su jače od nas, samo što mi imamo prednost domaćeg terena, i veći ent od Izraela i Estonije...
suma sumarum, 1 do 2 pobjede bi bilo vanserijski uspjeh... sve više od toga bi značilo da smo u borbi za medalje ili baraž za svjetsko...
sad samo treba steći kontinuitet... da prošlosezonsko osvajanje utješnog turnira, i ovosezonski prolazak skupine ne bude one hit wonder...
spreman sam napisati i tutorial za treniranje u21 igrača, ako će to pomoći da se više ljudi animira i počne trenirati za u21...