אני במידה מסויימת עם תומר ועופר.
הייתי רוצה תמיד שהנבחרת שלנו תהייה תחרותית ככל האפשר, אבל יש מקומות שבהם בהחלט אפשר לתת במה לשחקנים צעירים, מעט פחות טובים, שנמצאים אצל מאמן מחוייב. ואני גם מסכים שחלק מהשיקול בבחירת הסגל וההרכב צריך להיות המאמן של השחקן ולא רק התכונות שלו - מגיע למאמנים מחוייבים וששומרים על כושר (גם אם הוא לא תמיד הכי גבוה, זה קל לראות מי המאמנים הרציניים ומי לא), לקבל את התודה והקרדיט על זה.
אולי אפשר להחליט ששחקנים מעבר לגיל מסויים לא יוזמנו כדי לתת צאנס לצעירים, אני בהחלט חושב, למשל,שזמנו של וונסובר הגיע למרות האיכות שלו - זה לא צורה לעלות עם שחקן בן 33, שיש 3-4 חברים בני 26-28 לא רעים בכלל שמחכים שהוא יפרוש ומגיע להם הצא'נס.
כמו שאמרת, אהוד, גם אם נלך בדרך השניייה ו"נקריב" את הקמפיין הקרוב - כמו כלום שחקנים שלנו יכולים להמכר למשתמשים לא רציניים ולהרס (אני לא אפסיק לבכות על האיבוד של חפץ ואהרון המדהימים!!!). הבעיה הכי גדולה שלנו כקהילה זה חוסר הרצון של משתמשים ישראלים לשים ת'כסף ולקנות שחקן ישראלי בכיר.
הנה למשל סמי צדוק, בוגר הצעירה דאשתקד, בהחלט שחקן עם יכולות להגיע לטופ של הבוגרת, נמכר לפני יומיים ב800 אלף למשתמש איטלקי מליגה 5, מקום 25 אלף בעולם. אולי אני אתבדה אבל הניסיון שלי אומר שהוא לא הולך לאמן אותו בצורה טובה, ו.....הופ, איבדנו עוד כוכב צעיר.
אפשר לנסות לעודד ישראלים להחזיק שחקנים ישראלים מבטיחים בכך שנזמן אותם, אבל לדעתי זה לא יעזור.
אנשים צריכים להתחיל לחשוב טיפה גם על הנבחרת, אפשר להשקיע בשחקנים ישראלים בלי לדפוק את הקובה.
עובדה זה עובד בלא מעט מדינות אחרות.
Last edited by Shadamher at 3/12/2013 5:07:48 AM