BuzzerBeater Forums

Poland - IV.21 > świeżak

świeżak

Set priority
Show messages by
This Post:
00
51588.11 in reply to 51588.10
Date: 1/11/2009 7:39:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Ostatnio dobry meczyk był między nami, niestety tylko do 3 kwarty ;) Ale juz chyba wiem jakie byly bledy popelnione z mojej strony i mam nadzieje, ze w play offach powalcze jeszcze bardziej. Do zobaczenia mam nadzieje, ze w finale ;>

This Post:
00
51588.12 in reply to 51588.11
Date: 1/12/2009 1:49:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Nie mam bokserow nie do pokonania sa tylko zle trafieni:):) Ja tam zamierzam sobie deczko pograc w ta gre i spokojnie budowac druzyne i kiedys pokonac wszystkich ktorzy teraz sa po za moim zasiegiem:) Cel jest jasny i prosty Mistrzostwo Polski wiec bede musial kiedys pokonac "niepokonanych" to tylko kwestia czasu:):)
Pozdrawiam i zycze przede wszystkim dobrej zabawy.

This Post:
00
51588.13 in reply to 51588.11
Date: 1/13/2009 12:00:42 PM
Overall Posts Rated:
00
Ostatnio dobry meczyk był między nami, niestety tylko do 3 kwarty ;) Ale juz chyba wiem jakie byly bledy popelnione z mojej strony i mam nadzieje, ze w play offach powalcze jeszcze bardziej. Do zobaczenia mam nadzieje, ze w finale ;>

Ano mecz był dobry. Po drugiej kwarcie sądziłem, że moi zawodnicy zaczynają wysiadać kondycyjnie i że potem będzie jeszcze gorzej... no ale się myliłem ;)
A co do błędów to nie wiem jak z ustawieniem zawodników ale jeżeli chodzi o taktykę to grasz prawie zawsze Run and Gun+obrona na 2-3. Więc nie ma problemów by ustawić kontrtaktykę czyli Run and Gun+obrona na 3-2.

Powodzenia w playoffach i udanego rewanżu życzę ;)

This Post:
00
51588.14 in reply to 51588.12
Date: 1/13/2009 12:04:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Nie mam bokserow nie do pokonania sa tylko zle trafieni:):) Ja tam zamierzam sobie deczko pograc w ta gre i spokojnie budowac druzyne i kiedys pokonac wszystkich ktorzy teraz sa po za moim zasiegiem:) Cel jest jasny i prosty Mistrzostwo Polski wiec bede musial kiedys pokonac "niepokonanych" to tylko kwestia czasu:):)
Pozdrawiam i zycze przede wszystkim dobrej zabawy.

Zgadzam się, budowanie drużyny jest najważniejsze. A najlepiej się to robi przez trening. Jak ma się plan treningowy, juniorów do tego treningu to wygrane są tylko kwestią czasu. ;)