suma sumarum, opet mi je nestalo znakova u postu... valjda zbog silnih točkica, šta ću, ne mogu protiv sebe... 

što se tiče bekova, tu je najžešća konkurencija... Ranko i Slobodan su prve opcije gotovo sigurno, Haris i Nestor prve zamjene... sve ostalo je upitno...
najvažnije od svega je da imamo izbora, i da ova cijela generacija stvori barem 5-6 igrača za seniore u budućnosti...
no cijela sezona treninga je pred nama, prije inicijalne selekcije za u21, svašta se još može izdogadjati... 
vlasnike sam dosad puno hvalio, valjda se ne pokvare kad je najbitnije...

što se tiče generacije 40, zasad neću pisati detaljan izvještaj... mogu samo u kratkim crtama reći da je treningu 18 igrača...
3 utopijska tima su u igri sa po 3 igrača... Nelsito, Micron i moja malenkost... ostalo se rasporedilo kod nekih starih znanaca, ali ima i nekih novih lica... Chichy, skarrod (Servicijum), pitarlenko, smazinho od poznatih u21 trenera... Dragan, Dejan, Pibi od novih...
neka moja početna raspodjela je sljedeća: 6 centara, 4 krila i 8 bekova... no puno je treninga pred njima, vidjet ćemo kako će to ispasti... što se tiče kvalitete, gotovo su identični po TSPu nakon prve sezone treninga kad je usporedim sa gen39, i ima više igrača sa visokim potencijalom, pogotovo kad su u pitanju Hall of Fameri (10)...
toliko zasad što se tiče ove dvije generacije...
Leonidas je opet pokrenuo generaciju 41, tko može trenirat nek se javi tamo na temu, naći će se nešto za svačiji ukus... samo se strpite dan dva da proradi program za pronalazak draftera, tako da ih tursa, leonidas i ja upišemo u bazu...
jer domaće je najbolje, samo BiH, samo jako...