איגור, שאלות יפות ואני אשמח לענות.
בגדול ההחלטה התחילה מדיון יותר אסטרטגי. האם רוצים לעלות שלב? או שמעדיפים לנסות לכוון למקום שלישי ולעלות דרוג.
ההחלטה היית ללכת יותר בגדול ולנסות לעלות שלב. סתם לעלות דרוג היה קצת אנדר אצ'יבינג לטעמי, אבל אולי בדיעבד זה היה הדבר הנכון לעשות.
אחרי שמחליטים שרוצים לעלות שלב, אז השאלה היית אם צריך נצחון או 2. הסיכויים לעלות בנצחון אחד הם מאוד נמוכים איך שאני והצוות ראינו את זה אז החלטנו שצריך 2 נצחונות וצריך לעשות הכל בשביל להשיג אותן.
עכשיו השאלה היית איך יהיה אפשר להשיג את 2 הנצחונות.
בגדול היה 2 אפשרויות.
או שנעלה כמו שעלינו קראנץ' בראשון ובמשחק השלישי בתקווה שגם היריבות שלנו היו צריכות לבזבז התלהבות בדרך או שנזרוק את המשחק הראשון ונעלה רגוע, נקווה לנצחון בנורמאל במשחק השני ונעשה קראנץ' במשחק השלישי.
האופציה השניה היית לא רעה אבל ניראה שהיה קשה יותר לנצח את המשחק השני מול רוסיה שניראת עדיפה עלינו ביותר מידי פרמטרים, אז החלטנו ללכת על האופציה הראשונה.
אז זאת היית האסטרטגיה. כחלק מהתהליך אני יכול להגיד שנהנתי ואני חושב שעשינו עבודה טובה. ראינו מה האפשרויות הבנו שצריך לתכנן תוכנית וניסינו לממש אותה. התוצאות לא עבדו אבל לפחות היית דרך.
לגבי הסיכויים - לפני המשחק הערכתי שזה 60 - 70 לנו אבל מסתבר שטעיתי...

(בגישה כפולה לנו)
נכון כושר המשחק היה נגדנו אבל, וגם האיכות בסגל, אבל הבדל גישה כפולה זה הפרש גדול. אין לנו נגרים ויש שחקנים מאוד טובים, חשבתי שזה יספיק.
לגבי הסיכויים לנצח את 2 המשחקים השניים אם היינו מוותרים בראשון אז אני חושב שזה היה אפשרי אבל נמוך יותר מהקראנץ' במשחק הראשון.
לגבי מה שלא עבד - אז זה דיי ברור לי.
יש לנו 3 בעיות בסגל (עיקריות) - לפחות במנוע הנוכחי של המשחק שבנוי על משחק פנימה מובהק
1. אין לנו רכז בשל טוב מספיק למשחק פנימה. לכל הנבחרות מולנו יש רכזים של מעל 200 אלף שכר עם יכולות מאווד גבוהות שכוללות מסירה 16 ומעלה - הגנה 20 וקליעה בפנים של 9 ומעלה. לנו אין רכז אחד כזה כרגע. החדשות הטובות שיש לפחות אחד שמתפתח לכיוון הזה... לצערי 1 זה לא מספיק מבחינת עומק.
2. סמול טבעי - אין לנו. יש לנו 2 גובהים מצויינים למשחק פנים - אבל זה כבר לא נדיר כמו פעם לכולם יש. סמול אמיתי עדיין אין לנו.
3. גובהים - יש את קביליו לרמה הגבוהה בעולם. אחרי זה אנחנו דיי מוגבלים עם מספר פאוורים שבנויים דיי דומה אחד לשני. מגוונים - עם ג'אמפ קליעה בפנים מצוינת ודיי בינוניים בריב' והגנה פנימית ביחס לרמה הגבוהה בעולם. יש שחקנים דרג ב' שיכולים להשתלב בכושר משחק גבוהה כמו ברק ולהב אבל זה לא היה במשחק החשוב. דווידוביץ' לצערי לא התקדם יותר מידי העונה. קצת מבאס.
יש לנו קומבו גארדים טובים - טובים מאוד אפילו.
חוץ מזה אין לנו עומק גדול מידי בסגל. בכוונה הייתי עם סגל לא מלא בשביל שאני אוכל לזמן שחקנים בכושר משחק גבוהה יותר לפני משחקים - אבל פשוט לא היו יותר מידי. היחידי שהיה והתאים היה להב שזומן ונכנס להרכב.
אגב המשחק היה צמוד לרוב אורכו - זה מהמשחקים האלו שנהיה בהם הפרש רק לקראת הסוף עם העונ' ושלשות התאבדות האלו...
וחג שמח!
Last edited by Ehud at 4/16/2013 12:48:31 PM
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy