Ovo za centre si donekle u pravu! Treba da ima samo tri skila da valjaju SKOK, UNUTRAŠNJA ODBRANA i ŠUT IZNUTRA. Ako je visok 213 i više same po sebi će i blikade dolaziti... Probaj na nekoj nebitnoj utakmici da ga staviš na poziciju 4, tj. na krilnog centra! Odvaliće u skokovima, videćeš! A sada da ti kažem i manu... Kada neko protiv tebe bude stavio igru na centre, ovaj tvoj će do polovine 3 čevrtrine nakupiti 6 ličnih! To im je mana da znaš! Ali u pravu si, uglavnom... Drvo je drvo i trenirao ga, ne trenirao ga on će imati extra učinak u ovim ligama...
Za titulu je još rano pričati. Pa video si i sam. Možeš regularni deo da odigraš bez greške, sa sve 22 pobede, a onda bzvz pukneš u pley-offu... Meni se konkretno ne žuri. Sada imam ehtra tim, mlad, radim lepo sa njima i što je najvažnije primaju skilove... Catica sam ove sezone razvalio, i cilj mi je da uđe u reprezentaciju... Polako se gradi i arena, jer bez prihoda od 120-150k nema šta da tražiš u 3 ligi. Nećeš moći da je ispratiš... Uglavnom, samo naped i guraj šta si sebi zacrtao! Puno pozdrava...