BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U-21 reprezentacija

U-21 reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196955.13 in reply to 196955.12
Date: 9/24/2011 12:35:55 PM
Overall Posts Rated:
12781278
Slažem se u potpunosti....ovaj Cross-trening je najveća glupost koju su uveli....
kod mene nema nikakvih up-ova,ne skaču ni primarni ni sekundarni skilovi...
a treniram na jednoj poziciji,igrači sa 20,21 godinom,potencijal 7 i 8......

From: StarMo

This Post:
00
196955.14 in reply to 196955.2
Date: 9/24/2011 2:25:13 PM
Overall Posts Rated:
134134
Dado otisao u Bugarsku prvu ligu ta 2.703.000... Ja sam zadovoljan i mislim da ce se trenirati kao do sada

From: Tarikz

This Post:
00
196955.15 in reply to 196955.14
Date: 9/24/2011 2:27:11 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
650650
Second Team:
Falcons BC
Daj Boze, kao sto je Argus rekao, ocekujem da on bude igrac koji ce u A repki praviti razliku.

From: ...
This Post:
00
196955.16 in reply to 196955.1
Date: 9/26/2011 3:26:50 PM
Overall Posts Rated:
104104
Joco sve čestitke na zasluženoj pobjedi...idemo do kraja

From: JoccY

To: ...
This Post:
00
196955.17 in reply to 196955.16
Date: 9/26/2011 3:37:28 PM
Overall Posts Rated:
613613
Joco sve čestitke na zasluženoj pobjedi...idemo do kraja

Obecanih 7-1 je ostvareno. Sad idemo sto dalje budemo mogli, pa cemo vidjeti :)

This Post:
00
196955.18 in reply to 196955.1
Date: 9/26/2011 5:22:30 PM
Overall Posts Rated:
613613
Dok jos cekamo statistiku sa danasnjeg meca ja cu iskucati neki manji izvjestaj sa istog.
Osmi mec ove sezone smo dobili rezultatom 80-56.
Prvu cetvrtinu smo dobili 22-12, drugu izgubili 14-9 (dali smo samo 9 poena. Smijesno :D), trecu smo dobili 29-14, a cetvrtu 20-16.
Najbolji u nasem timu bili su Lonjak sa 20 poena, 4 skoka i 4 ukradene. Prati ga Dado sa 18 poena 4 skoka i 2 asistencije. Znacajan ucinak imali su i startni centri na danasnjem mecu. Mitar Petrovic 15 skokova i 7 poena i Martin Brac sa 15 skokova, 5 poena i 4 rampe.

Kako smo se nadali, dobro je ispalo :)

From: Tarikz

This Post:
00
196955.19 in reply to 196955.18
Date: 9/27/2011 2:20:32 AM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
650650
Second Team:
Falcons BC
Nas sljedeci rival je reprezentacija Holandije. Kao sto vidimo, na unutrasnjim pozicijama su malo jaci od nas dok su izvana veliki propuh. Sve u svemu, to je repka sa kojom se mozemo nositi. Sretno nam

This Post:
00
196955.20 in reply to 196955.18
Date: 9/27/2011 8:37:28 AM
Overall Posts Rated:
22452245
a kaj sam ja rekel za Lonjka...da je bolji od Dade...he,he:..)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
11
196955.21 in reply to 196955.20
Date: 9/27/2011 10:46:55 AM
Overall Posts Rated:
613613
Dvije faze utjesnog turnira su vec odigrane. Ostala je poslednja, treca faza u kojoj je svaka pobjeda veliki uspjeh i jos jedan korak blize zlatnom odlicju. Da se podsjetimo kako je pocela sezona:

1. Mec. (16291) Prvi takmicarski mec ove sezone nasa mlada reprezentacija odigrala je u gostima protiv vrsnjaka iz Novog Zelanda. Veoma neizvjestan mec u kom smo na kraju slavili sa solidnih +11 razlike.

2. Mec. (16328) Sledeca na redu bila je reprezentacija Nigerije. U goste nam je dosao dosta slabiji tim koji nam nije predstavljao Bog zna kakvu prepreku. Uz lijepo izdanje nasih igraca taj mec smo dobili sa vise nego ocekivanih +57 razlike.

Posle prva dva odigrana meca obavljeno je novo zrijebanje za drugi dio turnira u kom smo dobili novih sest protivnika : Portugal, Juznu Koreju, Luksemburg, Rumuniju, Saudijsku Arabiju i Meksiko. Posle korektno odigrana 2 meca trebalo je nastaviti sa dobrim partijama i sa sto boljim skorom uci u trecu fazu.

3. Mec. (16367) Treci na redu bili su Portugalci. Slicni timovi, slican nacin igre. Veoma uzbudljiva utakmica. Na odmor se otislo sa +3 za goste i Portugala i svi su za zeljom iscekivali pocetak trece cetvrtine, koja je i odlucila glavnog pobjednika u mecu. Perfektna igra nasih momaka u trecem periodu dobijenim rezultatom 22-6 za nas tim. Na kraju meca, zasluzeno slavlje domaceg tima od solidnih +17.

4. Mec. (16417) Prvo gostovanje u ovom dijelu turnira. Nasi momci su krajnje prijateljski docekani u Juznoj Koreji. Specificna reprezentacija sa veoma jakom centarsom linijom, ali i veoma slabom spoljnom ( gotovo nikakvom ). I opet je prvo poluvreme bilo na starni protivncog tima, koji su kao i Portugal na pauzu otisli sa prednoscu od 3 poena. Nas tim se na kraju konsolidovao i zasluzeno slavio sa +16, vrativsi se u Bosnu sa jos jednom pobjedom.

5. Mec. (16437) Sedam dana posle teskog gostovanja u Juznoj Koreji nas tim ugostio je vrsnjake iz Luksemburga. Losiji za klasu gosti su pruzili koliko-toliko prikazali solidnu igru, koja nije bila dovoljna protiv nasih vise nego raspolozenih igraca. Zasluzeno slavlje naseg tima od +69.

6 Mec. (16493) Veoma tesko gostovanje naseg tima. Domacin je bila reprezentacija Rumunije, koja je posle Portugala bila najtezi protivnik u ovom dijelu takmicenja. Sve se pokusalo da i posle sestog meca ostanemo neprorazeni, ali uzalud. Povreda prvog krila Gabrijela Lonjka, kao i losa forma cijele spoljne linije jos su vise pomogli Rumunima koji su na kraju slavili sa 67-55.

7. Mec. (16522) Trebao se oporaviti posle poraza od Rumunije. Zeljan pobjede nas tim se zaputio put Rijada, prelijepe Arabijske prestonice. Po ko zna koji put losa predstava naseg tima u prvom poluvremenu. Ovaj put smo imali zaostatak od 6 poena. Ko zna sta je sve prolazilo kroz glave strucnog staba i igraca naseg tima. Kako se vratiti kuci sa drugim uzastopnim porazom. Svi su znali da se taj mec morao dobiti, a da se to i ostvari pobrinuli su se nasi igraci, predvodjeni Dadom i Garbijelom. 66 uabicenih poena bilo je dovoljno za slavlje od +14 razlike.

8. Mec. (16565) Priliku da ovaj dio turnira uspjesno privedu kraju pred svojom publikom imali su nasi kosarkasi docekavsi Meksiko u poslednjem kolu. Najbolje izdanje nasih momaka ove sezone protiv priblizno jakog protivnika i na kraju slavlje od neocekivanih 24 razlike.

Ovom utakmicom je i zvanicno zavseno i drugo kolo turnira, a nasa reprezentacija je zauzela 9 mjesto od 86 ucesnica. Skor 7-1 i kos razlika od +196 bili su dovoljni da se nadjemo u top10 U21 bb reprezentacija gdje nam je izgleda i mjesto. Selektor i cio strucni stab je ocekivao najmanje 7 pobjeda u ovom dijelu sto je istvareno. Da se Lonjak nije povredio u presudnom trenutnku vjerovatno bi se nalazili i u top5, ali sta je tu je idemo dalje.

Uskoro sledi i "kratak" post o nokaut fazi :)

Last edited by JoccY at 9/27/2011 10:49:32 AM

This Post:
00
196955.22 in reply to 196955.1
Date: 9/30/2011 4:41:45 PM
Overall Posts Rated:
613613
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...
Ajmo svi tipuj na podjedu nasih sa vise od 10 razlike.
Ne moze to tako braco Holandjani!

ps. Hvala BHF na linku :))

This Post:
22
196955.23 in reply to 196955.22
Date: 10/1/2011 6:04:05 AM
Overall Posts Rated:
613613
Kao sto vam je vecini poznato u ponedeljak krece nokaut faza utjesnog turnira i poraz oznacava automatski put kuci do sledece sezone. 32 tima izborila su sesnaestinu-finala i samo 5 koraka ih dijeli do titule.

Parovi sesnaestine-finala su :

1. Danska- Srbija
2. Svajcarska- Grcka
3. Argentina- Letonija
4. Holandija- Bosna i Hercegovina
5. Kanada- Madjarska
6. Hrvatska- Portugal
7. Kolumbija- Estonija
8. Meksiko- Litvanija
9. Indonezija- Rusija
10. Tajvan- Ukrajina
11. Irska- Turska
12. Makao- Belgija
13. Singapur- Slovacka
14. Slovenija- Finska
15. Island- Ceska
16. Venecuela- Rumunija

Upoznajmo protivnika.

Prva prepreka naseg tima u ovom dijelu takmicenja ce biti ekipa Holandije. Holandjani su, kao sto ste mogli vidjeti u predhotnom postu, uvjereni da mogu ostvariti pobjedu od 10 razlike ukoliko izvedu 'najjaci tim'. Kao sto mozete primjetiti imaju solidan tim sa nesto jacim centrima i solidnim bekovima. Dosta ulazu u razvoj svoje zajednice i cak se 10 njihov igraca trenira u Holandiji dok su ostali na usavrsavanju sirom Evrope : u Srbiji, Spaniji, Portugalu, Grckoj, Belgiji, Sloveniji,
Poljskoj... Holandjani su u Top32 usli sa skorom 5-2 izgubivsi 2 meca od Gane i Slovacke. Imali su relativno lak put, jer im je zreb dodijelio sve protivnike koji su bili lose rangirani od njih, dok smo mi morali da se peglamo sa 30 mjesta bolje plasniranim Portugalom. Sto se taktika Holandjani igraju dosta sareno miksujuci spoljne i unutrasnje napade. Nesto slicno smo i mi radili u predhodnim mecevima.

Igraj igru istine.

Selektor mlade reprezentacije Holandije ima tu cast da dobije cijelu jednu malu temu na mom danasnjem postu. Pravi primjer pokvarenog i lakomislenog covjeka :) Sjedim ti ja tako u sredu na kompu, citam forum bba, kad stize jedna poruka. Ja otvorim kad tamo poruka od Holandskog selektora:

"Good luck coming monday. It's a nice matchup.."

Vec sluteci o cemu se radi, ja mu posaljem sledecu poruku:

"Good luck too. It will be a nice match, but u will lose :P" u namjeri da ga isprovociram, kad on odgovara:

"
With one hand tied behind your back you would beat me.. saves you some enthausiasm I guess for the future rounds as I dont intent to win.. just happy to reach 2nd round.."

Kao on nema namjeru da pobjedi. Sta on misli, sKALEBAM mu ga mamici bezobraznoj. :)
@Kalebam: Posto znam da redovno pratis ovu temu, nadam se da ces se lijepo obradovati kad ovo vidis :*

Ko ga jos pratiti u ponedeljak ?

Ukoliko nasa mlada reprezentacija u ponedeljak ostvari pobjedu najzanimljivi mec po nas ce biti mec izmedju Argentine i Letonije, jer bi se 10.10 sastali sa pobjednikom iz tog meca. Takodje bi neki od zanimljivijih meceva mogli biti mecevi izmedju Madjarske i Kanade, Slovenije i Finske, Svajcarske i Grcke. Bice tu jos zanimljivijih meceva tokom sledecih kola, a moji favoriti za osvajanje najveceg odlicja su Srbi, Madjari i Rusi, pa cemo vidjeti sta ce biti. Mi guramo do cetvrtfinala, a posle sta bude. Ali polako, prvo da se prodje Holandija, a posle korak-po-korak.

Advertisement