Da vidimo kakva je situacija :D
Boga mi bas bas zajebana utakmica u plavoj konferenciji ! Penal zavrsnica je bila na kraju !
Red Zmaja ipak u finalu a Bebama cestitke na odlicnoj sezoni , igrati egal protiv tima koji ima
plate 900 k sigurno nije lako...
Mamlazi su se takodje jako lepo pokazali , bila je egal utakmica sve do poslednje cetvrtine !
I tu ide klasicna "engine" prica gde su 3 cetvrtine egal a jedna bude +25 za nekog :D Cestitke
i njima na odlicnoj sezoni a Sveti Vid prema ocekivanju ide u finale !
Prosli put sam reko da ne znam na koga da tipujem u finalu , sad vec moram da odlucim :D
Mislim da moram Gomeljskom da dam blagu prednost , ipak ima dosta jaci tim od Beba , ako
su se Zmajevi ovoliko mucili da pobede Bebe u gostima kako ce tek da pobede Sveti Vid ?
Aj da vidimo , bice to sigurno jako zanimljivo ! :)
Ovog puta da ne zaboravim playout ! :D
Ja sam opstao zahvaljujuci laganom protivniku. Po timu mi jeste mesto tu , po finansijama nikako ,
mnogo je bilo bolje da sam ispao u trecu ligu , sveo plate na minimum i probao da bar nesto zaradim...
Igrace ne uspevam da prodam , dvojica ce otici za neku crkavicu , za ostale nisam pametan sta da radim...
Strpce opstaje , Rams ide u trecu ligu. Ale su dobile Giantse kod kuce i tu cemo boga mi da vidimo opasnu
majstoricu ! Ako su Giantsi jedva dobili prvu utakmicu sa jacim zalaganjem , kontam da ce ova treca biti
prava poslastica za gledanje jer ce se i Ale sigurno vise potruditi ! :)