istina, bilo je vrlo zanimljivo jer u prve 2. četvrtine moji BŠ i KR ništa nisu mogli pogoditi a onda kad su proradili sve je sjelo na svoje mjesto. ja ni ne mislim da sam bolji od tebe. još pogotovo jer sam prvu godinu na buzzeru bacio u vjetar i potrošio godinu dana treniraca.
ali mislim da su Prikaze jače od sviju nas tako da mi se čini da ćemo se opet nas troje družiti ovdije. opet ću vama gledat u leđa i iduće sezone čini mi se (a iskreno se nadam da će jedan nestat).
pratio sam vašu tekmu i jako zanimljivo. dva puta sam mislio da je Real Doni gotov no uvijek se vratio. ali taj kraj nesretni ti je presudio, odnosno taj njegov presing što ga igra. bilo je 15 sek do kraja i izgubit loptu. nesreća. ja se baš ponadao produžecima kad ono ne da Cibona.
iduće kolo mogu najaviti okršaj Cibone Knin i Svjetlosti Brod (tobože derbi) i poraz Svjetlosti od 27 koševa razlike (a derbija ti), nažalost.
sretno svima u idućem kolu osim ciboni knin. znam da nije sportski, al štaš kad se mora.
i Ganinho izgleda da opet ništa od oživljavanja foruma. opet samo mi uz real donia. ne vole nas čini mi se.