carles sta ti mislis jesul 2 mandata za redom dovoljna , tj da li nakon 2 mandata ima zasicenja i nekih planova , da li se planira nastaviti sa skautingom u slucaju poraza na izborima i zbog cega bi trebali da damo glas za 3. mandat neracunajuci skauting jer je to bio razlog za predhodna 2 mandata...
Da je poruka upucena meni dobio bi ovakav odgovor:
Do zasicenja ne moze doci taman da sam selektor 10 sezona. Ima toliko posla da ti nikad ne moze postati dosadno, a jos ako uzivas dok to radis i radis zbog toga sto volis, nikakva zasicenja i platoi se ne mogu desiti. U slucaju poraza na izborima ( u onom najgorem slucaju) svakako da bih ostao skaut mlade reprezentacije, jer je moje mjesto uz nju i nikad je ne bih napustio. 6 sezona pracenja U21 reprezentacije ne bi moglo da padne u vodu zbog jednog poraza, ma koliko on bio. Doduse, nadam se da do toga nece doci.
Sto se tice ovog poslednjeg pitanja, tu si malo pogresio i djelimicno uvredio moj rad, rekavsi da sam prethodna 2 mandata dobio samo zbog skautinga, sto nije tacno. Dijelom jeste, ali ne treba zaboraviti da za sve vrijeme mojih mandata nikad nismo imali jace generacije u U21 otkad postoji nasa repka. U21 tim je pod mojom palicom, kako se to vec kaze, napredovao 24 mjesta na rang listi i mislim da bi u sledecem mandatu mogli skociti bar jos 10-15 mjesta, jer cemo sledece sezone imati tradicionalno jak tim na utjesnom turniru :)).
Last edited by JoccY at 5/17/2012 9:22:32 AM