Hocam güldürdün vallahi çok içten bir dille kovmuşsun

Çok teşekkür ederim öncelikle

Açıkçası ben hâlâ yeni bir takım olarak görüyorum kendimi. 8 sezonluk bir takımım var. İlk 3-4 sezon zaten boşa geçiyor salon genişletme vesaire. Ondan sonra kendi 18'lik oyuncumu aldım hocam. İsidoro D'Antoni. Şimdi 22 olmak üzere. Onun dışında 25 olacak Gürcan Ani de bu takımın kalıcı isimlerinden olacak. Yani amacım onlarla birlikte yol almak henüz TBL seviyesinden çok uzaklar.
Bir de TBL konusunda çok fazla soru işaretim var açıkçası. Zira kafamdaki oyun ve oyuncular orada fazlasıyla mevcut. Zaten iyi koçlar vardı ama antrenman maçı saçmalığı ile birlikte tüm ihtimalleri test etmiş görünüyorlar ki önceden asla görülmeyen riskli kadrorlarla oynayan takımlar görüyorum. Yani ben biraz antitez tarafında olmayı seviyorum oyunun ama orada tüm yetenekler zaten 20 olduğu için ne kadar farklı ve orjinal maçlara sahne olunur bilmiyorum. Buralarda ilginç kadrolar kurmak daha rahat oluyor haliyle.
Oyuncularımın pişmesine, daha fazla fikre ve hevese ihtiyacım var üst lig hayalleri kurmak için. Ve daha çok tecrübeye. Üst-düzey tecrübem sıfıra yakın oyunda. Öyle hocam, tekrar başarilar herkese