Ufff... kako sem jezen nad razpletom današnje tekme.. Vem, da moja ekipa ob enaki zavzetosti nikakor ne more konkurirati White Walker Fan Clubu, a vendar :D
Že sama taktika ni delovala kot bi morala, po prvi četrtini sem že skoraj obupal, a potem se je zgodil preobrat. Seveda je nasprotnikov igralec zadel trojko v zadnji sekundi 3. četrtine, tako da sta ekipi odšli na odmor točkovno poravnani. V tem trenutku sem si mislil, da bo moja ekipa zmagala, saj naj bi se igra na vso moč najbolj obrestovala v zadnji četrtini, pa očitno ni tako.
Začetek četrtine, kot sem pričakoval, smo pobegnili za nekaj točk in prednost obdržali vse do 4 minut pred koncem. Takrat pa... joj... Trener zamenja celo mojo ekipo in z rezervami nisem imel šans. Zakaj je to naredil?! Nasprotniki so praktično zadeli vsak met, moji igralci pa so bili brez moči. Glede na potezo trenerja bi si mislil da smo šli v 'garbage time' in da imam 20+ točk prednosti. Potem končno 2 minuti pred koncem da 3 igralce prve peterke v igro, a še vedno ni mojega najboljšega skakalca, zato sem izgubljal skoke v obrambi. Posledično poraz za 4 točke :(
No treba je poudariti, da ima nova okrepitev White Walker Fan Cluba večjo plačo, kot celotna moja ekipa haha :D No sedaj sem izlil razočaranje v ta post, gremo naprej na naslednjo pokalno tekmo. :)