BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
From: canci

This Post:
22
320337.188 in reply to 320337.187
Date: 9/22/2025 3:15:24 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
618618
Second Team:
MVV
Ovo je jedna od nasih najvecih pobjeda protiv Estonije koja je 13. na svijetu. Prosle sez smo od njih izgubili na ep sada smo ih dobili. Odlicna tekma gdje smo od prve do zadnje minute kontrolirali utakmicu. Sada slijedi cetvrtfinale s Rusijom u gostima. Jos teza tekma nego ova danas

Last edited by canci at 9/22/2025 3:17:03 PM

From: DeLuxito

This Post:
44
320337.189 in reply to 320337.188
Date: 9/24/2025 2:54:07 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
Bolesna Brača
Estonija - Hrvatska 68-83

Fenomenalna pobjeda i meni osobno najdraža do sada pala je moćna i jako neugodna Estonija s kojom muku mučimo već par sezona.
Momci su u ponedeljak u okršaju za četvrtfinale pokazali da su dostojni nekog većeg uspjeha, Canci je gore napisao da smo mi kontrolirali utakmicu pa nema potrebe da pišem išta više o tome, uz jednak trud opravdali smo naš domaći teren s kojim se za sada pozdravljamo i putujemo u Rusiju.

Da smo imali malo više sreće u prvom dijelu natjecanja mogli smo upravo mi biti domaćini i u četvrtfinalu ali ipak nismo i sada ćemo morati dobro razmisliti kako ćemo se postaviti na teškom gostovanju.

Rusi su pobjedili Austriju s laganim trudom kao i mi Nizozemsku te su dobili moćnu Englesku sa manjim trudom pretpostavlja se takoder laganica.
Po ocjenama na terenu uz određene taktike Ruska obrana pod košem izgleda dosta moćno za ovu razinu dok im vanjski igrači vode igru.

Morat ćemo biti na visini zadatka, forma je ključna a također i pokoja zelena strelica nebi skodila.
Od naših 18 igrača u rosteru, čak 12 može direktno konkurirati za početnu postavu tako da je na vama da u petak vidim ono najbolje od naših mladića a to su puno devetki(forma) i naravno što više zelenih strelica.
Zatim je na meni i mom stožeru da se dogovorimo kako ćemo napasti Ruse a koliko vidim imaju i oni svojih mana o kojima sada nećemo pričati.

U slučaju prolaska u polufinale tamo ce nas dočekati bolji iz utakmice Ukrajina-Poljska, Poljaci su do cetvrtfinala imali otvoren put te im stiže u goste Ukrajina koja je izbacila Srbe, pretpostavlja se da su Ukrajinci trgali te bi Poljaci lako moguće mogli biti naš idući protivnik, naravno nadamo se iznenađenju kako kod njih tako i kod nas s obzirom da idemo u goste.

Sportski pozdrav,
Deluxito

This Post:
11
320337.190 in reply to 320337.189
Date: 10/1/2025 1:03:49 PM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
Bolesna Brača
Hrvatska - Rusija 67-95

Težak i malo nerealan poraz naših mladića gdje smo završili naš put na utješnom u četvrtfinalu. Možemo biti zadovoljni ali sa ovakvom generacijom ja iskreno sam očekivao malo više i ovo četvrtfinale ne računam kao uspjeh nego kao lekciju.

Nas maksimalan trud nije bio dovoljan, ponovno smo se odlučili za base offense koji je odlično funkcionirao protiv Estonaca ali ovog puta u gostima protiv dobrih Rusa i po ocjenama i stanjem na terenu, izgleda moćnom obranom nismo imali šanse.

Rusi su vodili od početka i držali konce u svojim rukama, kad god bi se približili oni bi pucali tricu sa parkinga i naravano pogodili pa bi malo i rekao da i sreća nije bila na našoj strani.

Ovim putem im želim čestitati i poželiti sreću u nastavku utješnog turnira, a mi se okrećemo novoj generaciji koju smo sada već pomno izabrali i spremni smo za Euro.

Naša prva prijateljska odnosno pripremna utakmica će biti protiv Bugarske koja je došla do osmine finala ove sezone te su ispali od Turske.

Kroz pripreme utakmice necu pisat izvještaje što se tiče naše igre i ideje.

Trenutno smo 19. Reprezentacija Europe, ali vidit ćemo situaciju jos do kraje sezone. Očekujemo da ćemo tu i ostati kako bismo imali malo lakši ždrijeb na Euru.

Planiram produžiti mandat o kojem cu i napisati jedan izvještaj da vidite svi kako smo radili, gdje smo griješili i gdje smo napravili čuda.
S dobrim partijama ove sezone i sa većim očekivanjima također i za iduću sezonu trebamo podići naše juniorce tamo gdje i pripadaju.

Sportski pozdrav.

From: canci

This Post:
11
320337.191 in reply to 320337.190
Date: 10/9/2025 7:35:41 AM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
618618
Second Team:
MVV
Prije 10 sezona to bi bio uspjeh ali sada ciljamo na vise. Ovo je jos jedan korak prema naprijes. Da se u grupnoj fazi poklopila kos razlika mogli bi i dalje dogurat jer na utjesnom je domaci teren zakon. Kao i svugdje gdje nije neutralno. Ta generacija odlazi s odlicnom sezonom a dolazi druga koja moze bit jos i bolja.

Da tako i bude treba se poklopit trening i forma. Ima par igraca u toj ekipi gdje vidim alarm za uzbunu sto se toga tice ali na kraju dana nadam se da se to nece desit. Ova generacija ima napokon sanse pomaknut nase u21 granice pa zato apeliram na sve, one malo manje aktivne i one jako aktivne da paze na trening i na formu.

Znam da neki ne znaju gdje i na koliko pozicija se trenira niti koliko minita treba za formu zato se javite i pitajte. Nitko od nas nije stigao na buzzer da je sve znao. Ako i niste sigurni u nesto pitajte pa da uspijemo popravit za bolji rezultat reprezentacije. Za formu je najbitnije da igrac odigra izmedu 50-70 min. Idealno 55-60. Sad cu stavit sliku kako ja stavljam svoje trenirce. Ako ih imam 3. Ajmo uzet c poziciju za primjer. Prvi igrac, igra na c svih 48 min u subotnjoj tekmi. Drugi je zamjena na bilo koju poziciju osim c. Na tekmi u utorak, drugi igrac igra cijelu na c a treci je zamjena na bilo kojoj poziciju osim c. Utakmica u cetvrtak. Treci igrac igra cijelu na c dok je prvi igrac na klupi. Raznjevic je trenirac

Molim vas drzite formu i trenirajte. Prva prijateljska je bila s Bugarslom koja je sigurno rijesena. Nastavljamo rast i dalje. Iduca je Slovenija gdje cemo vidjet kako stojimo

Last edited by canci at 10/9/2025 7:43:19 AM

From: DeLuxito

This Post:
33
320337.192 in reply to 320337.191
Date: 10/21/2025 9:23:29 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav zajednico,

Za početak bih se zahvalio iako sam bio jedini kandidat, na ponovno ukazanom povjerenju.

Sezona koja je iza nas nam je dala dodatni vjetar u leđa da nastavimo sa svojim projektom naših mladih reprezentativaca. Utješni turnir smo završili ostvarenim četvrtfinalom, znate svi da nismo zadovoljni ishodom ali to je dokaz da moramo raditi još bolje za veći uspjeh.

Pomeli smo konkurenciju u liga fazi sa 8-0 i onda velikim pobjedama protiv Nizozemaca koji su trgali protiv nas i Estonaca koji su naša crna mačka već sezonama, smo došli pred Rusiju gdje smo skinuli gaće i završili naš turnir.

Pripreme za Europsko smo odigrali protiv Bugara(32), Slovenaca(17) i Belgijaca(14). Nastupali su odma momci koji predstavljaju ovu generaciju na Euru i upisali sve 3 pobjede.
Igralo se na neutralnim terenima i ponovno pokazujemo da imamo velike ambicije.
Ova ekipa uz malo sreće također bi mogla postići jedan veliki rezultat.

Ako sam dobro provjerio, prvu fazu smo prošli 7 puta a posljednji put u sezoni 44, četvrto mjesto u drugoj fazi je bio najbolji uspjeh.

Meni ovo izgleda kao jako dobra prilika da pomjerimo tu granicu. Na početku ove sezone spadamo u sam vrh po plaćama i po DMI, tako da ljudi na vama je hoćemo li se dodatno potruditi i istrenirati ovu generaciju do maksimuma a onda ćemo vidjeti koliko možemo ostvariti.

Hvala vam jos jednom na ukazanom povjerenju i idemo zajedno odvući Hrvatsku tamo gdje i pripada.

This Post:
33
320337.193 in reply to 320337.192
Date: 10/21/2025 9:24:36 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
Bolesna Brača
Sada ćemo malo više o Euru.

Trenutno naše ukupne plaće od 16 igrača koji će konkurirati u rosteru su 577k, ukupni dmi nam je 2.8M.
smo reprezentacija svijeta, 19.reprezentacija europe.

Naš prvi protivnik je Švicarska
52. reprezentacija svijeta, ukupne plaće su im 345k i ukupni dmi je 1.5M
Respektabilna ekipa sa menadžerom koji ju vodi sada već 7. sezonu zaredom.

Drugo kolo igramo protiv Srbije
28. reprezentacija svijeta, trenutno imaju 13 igrača u rosteru koji je sigurno ne potpun zato što naši susjedi vec sezonama imaju jaku momčad koja često postiže velike rezultate. Ove sezone se nadamo da će biti iza nas.

Treće kolo Gruzija
53. reprezentacija svijeta, ukupne plaće su im 260k, ukupni dmi 1.1M.
nema se puno za reći osim jedan od lakših protivnika ove sezone.

Četvrto kolo Island
79.reprezentacija svijeta, u rosteru od 12 igrača ukupne plaće su im 200k, ukupni dmi 870k.
Jos ćemo ispratit do onda hoce li Islanđani ubaciti neke igrače

Peto kolo Moldavija
77. reprezentacija svijeta, roster im ima samo 6 igrača pa ne znamo za sada što nas čeka od njih iako tih 6 igrača izgledaju dobro utrenirano

Šesto kolo Španjolska
7. reprezentacija svijeta, ukupne plaće su im 528k, ukupni dmi 2.5M. U mnogim segmentima izgledamo podjednako sa moćnim Španjolcima što me jako veseli s obzirom da su oni praktički od početka ove igre stalno u vrhu ili zadnjim fazama svih natjecanja i bit će prava borba do šestog kola da vidimo tko će bolje trenirati, veselim se ovoj utakmici.

Sedmo kolo Mađarska
9. reprezentacija svijeta, ukupne plaće su im 760k, dok dmi je 4M. Ovo je utakmica kojoj se manje veselim, Mađari imaju mega momčad i zasigurno su jedni od favorita ovog Eura, ali zato smo mi tu da im pomrsimo račune.

Izvukli smo tešku i zanimljivu grupu gdje bi moglo biti dosta iznenađenja. Moramo izboriti drugu fazu na bilo koji način a onda tamo se potući tko god dođe.
Do šestog kola bi se vec dosta toga trebalo znati pred okršaj sa madarima i spanjolcima. Voljeli bih smo i trebamo izvući svih 5 pobjeda da imamo što bolje šanse pred završnicu.
Budite s nama, pratite i podržavajte nas kako bih smo rasli sve više.
Kroz zadnjih desetak sezona se vidi napredak s radom U21 i ako tako nastavimo ne sumnjam da kroz par sezona bih smo mogli i zaigrati jedno svjetsko prvenstvo o kojem svi sanjamo.

Čujemo se poslje Švicarske,
Naprijed Hrvatska!