Lako za igru, sretno na operaciji !
Kakva operacija kuka? Kaj pa je bilo? Ništa stari, drži se ti nama...još buš ti trčal po Zagrebu začas... (y)
Bok svima meni nije jasno više ništ i kak si ti uspel zgubiti strasno. Evo moje prognoze za dr sezonu. Ja budem ziher top 4 s tom ekipom. Mozda dojde jos neko sitno pojačanje. Odlučio sam prodati 3 trenirca neda mi se više ih trenirati i pušiti. Sad bumo vidli ovo moje krilo koje me koštalo 1.4 milje i kc 1.2 i pleja 700 k da li se isplatilo kupiti ih prije mj dana. Place su im male pa zato valjda. 3 sam domaća dececa ostavil za trening. Krolo mi je malo bolji za poziciju centra u kupu ali ovaj kokai kaj kaj prodajem bude zvercina ko ga kupi i dobro strenira. Nadam se i dobrom draftu imam 5 igraca sa dobrim ocjenama i kuglicom bumo vidli ko bude imal sreće. Sretno svima u novoj sezoni. P.s. a ti dugove daj osvoji već jednom sad ili nikad vjeruj mi hahaha
dugave dugave ale ale mali klub iz predgrađa metropole po drugi puta je na pragu prve lige fala svima kaj ste podržali moj plasman nadam se u prvu🍺🍺🍺🍺
7.10.2025. Direktori Svemira 17000 1081 300 14 18395 Finale4.10.2025. Ažuriranje cijene ulaznica 16 70 180 1400.10.2025. Utakmica finala lige protiv Direktori Svemira $ 210 635 $ . Znači 421370 bi bila lova od ove tekme svakom po pol trebal sam još jen dolar dignut cjene tribina nisko morti bi još kaj prskrbel al i ovo je top
Alo, budan? Živ? Sve ok? Jel pričaš robotski sad? Ono ''I'll be back'', ''Get to the choppa...'', ''Hasta la vista, baby'' i te fore... :?
Slučajni full body replacement, Dugavminator8000 sljedeća ekipa.