σε επαιξε αναποδη αμυνα οποτε και λιγα κερδησες κατ εμε.αυτο που πρεπει να σε προβληματισει ειναι πως εφαγες τοσους ποντους αφου επαιξες ζωνη.μετα απο πολυ κουβεντα με πρωην αντμιν που επαιζε χρονια στο παγκοσμιο του μπαζερ και απο προσωπικη πειρα η ζωνη 2-3 ειναι παντελως αχρηστη.απλα για να σταματησεις τις εσωτερικες τακτικες χρειαζετε να εχουν και οι 2 κοντοι τουλαχιστον 5-6 εσ.αμυνα.και οσο πιο πολυ γινετε φυσικα.ειδικα οσοι παιζουν εξωτερικες τακτικες οπως το τρεξε η αμυνα 2-3 κανει περισσοτερα κακα παρα καλα.
με το που ηρθα στην κατηγορια ο βασικος μου αντιπαλος ο παοκ καις καρδιες επαιζε κοιτα μεσα και στη συνεχεια και ο τακης.οποτε εχω σκεφτει πολυ καλα πως να σταματησω το κοιτα μεσα και λοου ποστ.
στο εντομεταξυ ετσι οπως κοιταζα τις ομαδες του ομιλου βρηκα και εναν ωραιο 18αρη απο τον καε ολυμπιακος με προοπτικη ταλεντο και μισθο 5.500.τον αγορασα 4.000 και ειναι σουπερ με λιγη προπονηση θα μοσχοπουληθει σε λιγο καιρο.
ο πιστευω στον λαγια φετος.για να δουμε αν θα κανει την εκπληξη.τωρα που εφυγα πιστευω πως μπορει να κανει το κατι παραπανω.
εμενα ο ομιλος μου ειναι χαλαρος θα ελεγα αλλα επικυνδηνος.μπορει να κανω αρκετες νικες μπορει ομως και να φαω κανα πακετο.εχει αρκετες ομαδες ισοδυναμες και ολα ειναι δυνατα.πιστευω οτι θα βγω 4ος η 5ος φετος.