BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'73

U21 CT'73

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
00
332744.2 in reply to 332744.1
Date: 8/15/2026 1:31:39 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
у словенців на трансфері 3й за зарплатнею малий, 25к, 12-9-13-14-16-11-10. дедлайн буде ДО гри. хтось хоче витратити 350к? форма 8, найзарплатніший малий у формі

From: Chieftain

This Post:
00
332744.3 in reply to 332744.2
Date: 8/15/2026 3:58:34 PM
Desert Ants
II.1
Overall Posts Rated:
8585
Second Team:
Bull Ants
А все, вже хтось зробив ставку, значить форма впаде в нього.

This Post:
00
332744.4 in reply to 332744.3
Date: 8/15/2026 11:31:03 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
це добре

This Post:
33
332744.5 in reply to 332744.4
Date: 8/17/2026 11:35:56 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
ітак, словенія. грали з ними минулого СТ в останньому турі, на євро 70го сезону. на євро була важка гра, де ми виграли в клатчі, у 71му сезоні виргали досить легко
у словенії, доречі, непростий календар. після нас вони грають вдома з мексикою, потім в гостях з уругваєм, вдома з руснею. хоча... мексика не та, що 2 сезони тому виходила на ЧМ. та й в уругвая не те щоб сильний склад. так що ні, відмітаємо складний календар
ок, гравці. як я говорив, є гравець 107к і його партнер 77к. цього сезону є 5 гравців із зарплатнею 100к+: у словенців, боснії, ізраїлю, угорщини, та 150к у білорусі. нам у плюс: у словенців він у формі 7. 77к у формі 8. далі в них Ц 32к у формі 9, він також атакувальний. я не буду сильно вражений, якщо будуть грати саме 107к+77к, незважаючі на форму. в них є викликані ще 4 великих з зряплатнею 17-27к, але це, по-перше, досить замало, по-друге, вони у формі 7 чи травмовані. так що вони взагалі можуть зіграти у 3 великих. малі. 29к, 27к, 25к. 29к - вінгер, 27к - РЗ. 25к - комбогард, був щойно на трансфері. але в цілому, в них є різноманітні малі. проте у формі РЗ/комбогарди. це непогано.

у нас форма поки що також не ідеальна. 9к немає, 8ки у допілки (єдиний великий у формі), пересади, паляниці, стєценко, романенко, денісенко. якось дуже однозначно вказує на зовнішній акцент. проте, можна зіграти карусель, рнг, прінстон, зовнішню ізо. тому, нехай кидають монетку. я поки що не знаю, що будемо грати, але зараз лише субота. у 70му сезоні вони зіграли персоналку проти нас. у 71му зіграли 3-2 і отримали щит. у товарках цим складом здебільшого грали 3-2, а пара персоналок була. але це не та команда, яка завжди грає 3-2. минулого сезону, який був досить успішним, вони обіграли греків в ОТ граючи 3-2. потім програли бельгійцям в ОТ, і тут 3-2 не вистачило, ну й зайва напіввгадайка. обіграли фінів. по ітогу їм не вистачило різниці, залишились третіми. але, з урахуванням нашої форми, думаю, що проти нас таки буде 3-2

вирішив таки зіграти по формі. я стільки разів писав, що потрібно було не видумувати і грати те, що сильніше, навіть якщо воно очевидне, що пора вже прислухатися до цього )) а тут ще й вдома. обрав прінстон, щоб зменьшити темп, бо з підборами в нас, скоріше за все, гірше

This Post:
33
332744.6 in reply to 332744.5
Date: 8/17/2026 11:57:53 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
(85945)

+18. начебто непогано. але це вдома. у гостях це був би клатч
вони зіграли очікувано. і я навіть не про тактику. хоча внутрішній акцент таки очікувався. щит, лоу пост чи ізо було незрозуміло, тому не вгадував. і 3-2 від них в захисті. але в старті великий 100к, хоч і форма 7. також в старті той гравець, який був на трансфері, хоч і форма впала на 5. також в ЛФ старту форма 7. і раніше вони також це робили часто: не гналися за формою гравців старту. теоретично, нам краще. на практиці: їх РЗ у формі 5 забив 6/17, 5 підборів, 5 асистів. це форма 5??? це набагато краще, ніж ЛФ у формі 7. а АЗ у формі 8 відіграв найгірше. і в нас було 3-2, тобто це не місматч. великого 100к ми не закрили, хоч він і змазав декілько разів, проте ми закрили його партнера, 6/16 - це гарно для нас. а найкраще для нас, що вони не були основною опцією в атаці. з урахуванням, що в нас на низькому енті захист працює не дуже гарно - відзахищались ми гарно
в нас же основною опцією в атаці були хто треба, а саме АЗ й ЛФ. вони ще й влучні були: 50% триочкових, більше 50% реалізації усього. трошки забагато на себе взяли романенко й денісенко. з урахуванням що й кількість асистів була не дуже великою, можливо, можна було відіграти без них: поставити в старт 3х шутерів, полтавця з резерву в запас. але за романенко з денісенко говорила форма
неочікувано, двигун зробив 5м великим берко. як на мене, краще це був би шкірін, по цій грі. і у товах берко ніколи не був 5м... звісно, по цій грі, було б гарно мати в складі губського, але форма... в атаці вони були не дуже активними, але досить влучними. блоків я очікував більше. підбори... не думав, що буде настільки погано. але грати 2-3... теоретично ми можемо, але точно не з такою формою, бо я не впевнений, що ми можемо зіграти зовнішню атаку і 2-3...

наступного тижня люксембург, який сьогодні програв в'єтнаму

This Post:
00
332744.7 in reply to 332744.6
Date: 8/24/2026 1:24:02 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
люксембург. місцевий тренер. найзарплатніший великий ні риба, ні м'ясо - є захист, підбір, і все. На додачу, він щойно змінив команду, тому форма лише 6. великий 29к, здається, щось десь те саме, дивлячись на його (відсутність) результативність та кількість підборів. форма 8. малі 16к, 12к які не (майже) тренували захист. далі, малі 8к та менше. минулого сезону було пара матчів з 3-2, але в цілому персоналка

в нас форма поки що посередня. овчінніков у 7ці, і лише дві 9ки денісенко та стєценко. думав зіграти раннє, але лише з шутерами, вирішив все-таки поставити рнг. і без денісенка, в такому випадку. хоча при ранньому великі повинні гарно допомогти. але поки рнг, в'єтнам накидав люксембургу більше 50% триочкових, так що від нас повинно бути багато. принаймні розраховуємо на це

This Post:
11
332744.8 in reply to 332744.7
Date: 8/24/2026 3:38:14 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
21122112
Second Team:
Utopia Tigers
(86002)

нам люксембург забив більше ніж в'єтнаму. з кращим відсотком. насправді, у в'єтнаму командні рейтинги захистів були сопоставимі з тими, що ми показали сьогодні. тому може і все не так уж погано. але якось багато пропустили, особливо триочкових

в атаці, начебто, відіграли непогано. хотілось би побільше реалізованих триочкових. може і побільше їх кількості. також великі кидали забагато, а добрянській ще й, неочікувано, сильно мимо. але, в цілому, начебто, непогано в атаці

тому, з точки зору рейтингів, начебто ок. але по індивідуаліям очікувалось краще

довго думав, виключати чи ні мусорний час. вирішив залишити, бо малі запасу зовсім не гірші, і форма в усіх однакова. і відіграли всі малі +- однаково. але починався мусорний час, коли в нас було +31, і закінчилася гра з +31. тобто мусорний час відіграли в 0. 2гу чверть ми також відіграли не в +. і мусорний час розпочався в кінці 3ї чверті, так що я не впевнений, чи було це в + с точки зору стаміни...