Trojkařská soutěž mě nepřekvapila, tam jsem snad za celé své působení měl někoho tak maximálně jednou, takže je to tak nějak pod moji rozlišovací schopnost:) Bylo by zajímavé vybrané srovant s počtem nastřílených trojek, dost ožná je to jenom prvních šest s nejvíce trojkami.
Doufal jsem teda, že by nějaké hlasy mohl dostat i někdo z pod koše, ale asi se moc točí nebo jim chybí jedna pro all star důležitá statistika (body). Vzhledem k tomu, že se dlouhodobě snažím mít spíš vyrovnaný kádr, tak mě docela překvapilo, že jsem zbral obě místa na SG, kde povětšinou hrávají u v většiny týmů ty největší ofenzivní zbraně. A ani jsem si neuvědomil, že to bude ryzí SF Šimona považovat za Sg, když tam kvůli tréninku holt pořád hraje:) Ostatní tři potěšili, vzhledem k těm návštěvám v prních kolech (daň za sestup) jsem ani nečekal, že se tam dstanou všichni tři, holt se na mě asi chodilo hodně venku:) A jako průběžně prvnímu se mi v hlasování jistě taky trochu nadržuje, o tom žádná.
Výběr naší půly mi přijde dost nabitý na všech postech, jsem docela optimsita, že bychom mohli letos vyhrát:)