Ђукић (пот.=7) Σск=58 (19г) ► тренутно Σск=74 (21г)
Марић (пот.=10) Σск=63 (19г)
У скилове не спадају стамина, сл. бацања, искуство (тј. нису толико битни као они други па
не утичу на плату, но на успехе клуба имају утицај исти много мањи неголи остатак али понекад и они одлуче победника меча, али ретко кад читавог првенства)
За $4мил мора да буде
ХОФ (
пот.=10) и да има
18г Σск≥60 на самом почетку сезоне (баш сад а не за 2,3,4 недеље) односно минимум
Σск≥ 75+ на крају сезоне ►
што ће рећи да
са 19г мора да око Σск≈80+ на почетку сезоне односно Σск≥90+ на крају да би и помислио на те цифре. Све остало је ─ ко кога зезне. Ко год је преплатио неког играча и за 200÷300к, зна о чему говорим колико дуго мора да га тренира да би повратио паре, а камоли уколико га је и више платио но што отприлике вреди (то се најбоље види када играча ставите за вашу цифру на ТЛ а он не може да оде и по пола сезоне или више ☻, или чак и никад :(
Када би се милиони тако лако добијали ја бих онда одмах продао ове моје тренирце са 18г (сад ушли у 19г) који имају Σск=60 (пот. 10), Σск=69 (пот.=7), Σск=75 (пот.=9), јер што да водим рачуна о правилном тренирању, истрајно и дуготрајно, кад ако их продам могу да купим гомилу старкеља са добрим скиловима, а онда ми не треба ни тренер са платом од неколико десетина хиљада $ недељно, ни физио ни ПР.
Само за особље дајем недељно колико кошта најскупљи играч моје прошле лиге (>100к+)
п.с. ХОФ се са истим скиловима пуно више плаћају од МВП-ија, а неупоредиво више у односу на суперстарове. О нижим потенцијалима не треба ни трошити речи.
Прошле сезоне сам имао лепу прилику да купим нашег играча и заиста хтедох јер је имао камару скилова 18г/пот.=6, Σск≥65 тад на 4÷5 недеља пре краја сезоне, први пут за почетну цену од 500к и не бидовах га а затим кад га је ставио на ТЛ за 300к бидовао сам за њега до 450к, задремао и препустио га за 462.5к и он оде ► а ево га сад на ТЛ тај нови газда га нуди за само 200к почетне цене ►
Σск=70, 19г/213цм, $ 6 450 {Srbija}
Vuk Dražić (33938210) ═► ТЛ≡25.10. (субота) 03:38
JS=8, JR=8,
OD=7, HA=6,
DR=4, PA=7,
IS=8, ID=8,
RB=7, SB=7.
Last edited by jamais vu at 10/22/2014 7:26:27 AM