BuzzerBeater Forums

Bosna i Hercegovina - III.11 > EEEEE!!

EEEEE!!

Set priority
Show messages by
From: Rakic
This Post:
00
125577.26 in reply to 125577.11
Date: 1/18/2010 2:25:22 PM
Overall Posts Rated:
00

KK Blue Jet vs Euphoriaa - 2

K.K Sloboda vs Plaža city - 2

kupres vs K.K. SA Spurs - 1

BEE BIG MAMA vs KK Samac - 2(ko kuca...xD)

KK Trica vs BH diamante - 1

B.C.Bielefeld vs bRCrew - 2

drle vs Zeljanica - 2

aLcOhoL_Un!TeD vs Misevi - 2

manje vise slazem se sa cholom tu je to sve

From: Lisac

This Post:
00
125577.27 in reply to 125577.26
Date: 1/18/2010 3:21:43 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
KK Blue Jet vs Euphoriaa - 2

K.K Sloboda vs Plaža city - 2

kupres vs K.K. SA Spurs - 1

BEE BIG MAMA vs KK Samac - 1 +20

KK Trica vs BH diamante - 1

B.C.Bielefeld vs bRCrew - 2

drle vs Zeljanica - 2?????????

aLcOhoL_Un!TeD vs Misevi - 2

From: mama101
This Post:
00
125577.28 in reply to 125577.27
Date: 1/18/2010 6:31:08 PM
Overall Posts Rated:
44

KK Blue Jet vs Euphoriaa

Gostima ce trebati dva Jeta da se vrate kuci.toliko ce biti izmoreni da ce svaki igrac zauzeti po jedan red u avionu,a vidili smo koliko igraca imaju,zato menageru poruka da povede jos jedan Jet.Ovdije pobijeda Euphoriaa koja me podsjeca na jednu bivsu momcad Euforija (ispala iz II lige u sezoni 9) ne dolazi u pizanje.

K.K Sloboda vs Plaža city

Spasioci se sutra nalaze na pravom mjestu da pokusaju spasiti Plazu,koja jos sebi nemoze doci od katastrofe koju je dobila od Mame,Slobodi ce biti vrlo tesko,zato i ovdije pisem 2

kupres vs K.K. SA Spurs

Cuo sam iz pouzdanog izvora da ovi sa kupresa zbog lose forme dolaze auto-stop na sutrasnju utakmicu te ako ne pobjede gurat ce autobus u povratku,s toga me nebi iznenadila pobjeda gostiju. Pobjeda Kupresa 1

BEE BIG MAMA vs KK Samac

iz objektivnih razloga necu prognozirati ovaj susret ali ako Mama dodje normalna prvi put ove sezone na utakmicu pobjeda ce biti sigurna u rukama Big Mame,ali ako dodje lagano obucena u tangam,mozda se ovi iz Samca napale,jer odavno nisu vidjeli p...e te ce rasturiti jadnu Mamu ipak pobjeda Big Mame 1

KK Trica vs BH diamante

Joj kad sam vidio da se igraci Samca hvale kako su dobili jadnu tricu,koja je tek nedavno oformljena,poletarci,zato im dajem punu prednost u odnosu na Dijamante jer ipak Trica dolazi iz mnogo jake koferencije sto ce sutra i demonstrirati
pobjeda Trice 1

B.C.Bielefeld vs bRCrew

po meni najzanimljiviji duel,Bielefild igra toplo/hladno moze svakoga da dobije gdje bilo,igracima uopste nije bitno gdje igraju kuci/gostima bitno im je da imaju pive i kobasica,njemacka skola,domacin sprema taktice zamke,bit ce tesko ali sutar gosti slave pobjeda bielefeild 1

drle vs Zeljanica

drle sutra si nadrljao,pobjeda Zeljanice 2

aLcOhoL_Un!TeD vs Misevi

Pazite Misevi,ovi ako sutra dodju sa autobusom na kojem je reklama STOCK 84 najebali ste zato neznam sta da prognoziram dok nevidim bus

This Post:
00
125577.29 in reply to 125577.28
Date: 1/18/2010 8:22:03 PM
Overall Posts Rated:
00
e ovaj tekst ti je odlican,po meni najzanimljivije ce biti u "rupi" gdje alkosi i misevi igraju mada i nasa utakmica nece biti za odbacit a bRCrew sigurno dobija imam dojavu

This Post:
00
125577.30 in reply to 125577.29
Date: 1/19/2010 9:33:46 AM
Overall Posts Rated:
6161
Ajde kad ste Vi, da i ja prognoziram, uz napomenu da mi kladjenje ne ide bas najbollje, i da sam dobio neku lovu svega 3-4 puta, a izgubio mnogo, mnogo, mnogo vise puta.

Blue Jet - Euphoria 2 ( Blue Jet mi je draga ekipa, samo iz razloga sto vidim da im je manager skoro svakodnevno online, ali mislim da je trenutno Euphoria u blagoj prednosti iz vise razloga... )

Sloboda - Plaza city 2 ( Steta sto je Plaza prodala 3 najbolja igraca pred pocetak sezone, sad bi bila glavni pretendent za naslov, ali se nadam da ce manager pametno utrositi zaradjenu lovu od tih transfera, i pojacati se za narednu sezonu / znam da namjererava napraviti BUM i sezonama koje dolaze iza naredne, i uspjece, ima plan...)

Kupres - SA Spurs 1 ( Kupres lagano do pobjede ovdje )

BBM - Samac NE ZNAM ( ovdje ce biti krvi do koljena, stvorena je opaka atmosfera, Mama ima jako dobro ukomponovanu ekipu, napucan entuzijazam, tako da mozda bude igrala i "trgaonu" veceras, dok Samac ima neke mnogo bolje pojedince koji mogu donijeti pobjedu iako tim ne mora odigrati dobru utakmicu. Nema Nemanje, hendikep svakako, ali Pedro ako se raspuca izbusice Mamu do besvijesti. U protivnom, Rakic je u problemima :)

Trica - BHD 2 ( BHD manager je takodjer aktivan, zelim mu dobre rezultate, a danas dobija, definitivno )

BCB - BRC 2 ( BRCrew lagano pobjedjuje ovdje, i nadam se da ce to biti pokazatelj izlaska iz krize u koju je ekipa zapala vec duzi period )

Drle - Zeljanica 2 ( Drle manager isto cesto online, savjetovao bih da ne trosi lovu na ispodprosjecne igrace od oko 100-200 hiljada, vec da pokusa namaci neku lovu i umjesto 3 ispodprosjecna da kupi jednog prosjecnog, ili jos boljeg, a moze se naci . Kao sto rece Mama, " Drle, nadrljao si" :)))

Alcohol - Misevi NADAM SE POBJEDI, ALI JE ALCOHOL JAKO DOBRA EKIPA, SVE JE MOGUCE OVDJE...

This Post:
00
125577.31 in reply to 125577.30
Date: 1/19/2010 9:53:56 AM
Overall Posts Rated:
00
posto kao sto vidim svi se zalazemo za nesto vrelijju atmosferu imam jedan prijedlog a on glasi da ako ima te msn jer je najbolje to da svi ga istaknu kako bi vrsili razgovor ali ne u dvoje nego svi koji bi podrzari ovaj prijedlog i za vrijeme utakmice da se bacaju neki komentari

This Post:
00
125577.32 in reply to 125577.31
Date: 1/19/2010 3:49:31 PM
Overall Posts Rated:
33
Evo kao sto smo svi imali priliku vidjeti bilo je svega na ovim tekmama ;)
U mojoj ekipi se povrijedio po najbolji igrac i to 16 sec prije kraja sto nisam mogao vjerovati i to pred jako vaznu utakmicu kupa,prodao sam jednog igraca i zaradio dobre pare tako da planiram dovesti 1-2 pojacanja !
Moj msn : faris18kkbosna@hotmail.com

From: mama101

This Post:
00
125577.33 in reply to 125577.24
Date: 1/19/2010 7:02:40 PM
Overall Posts Rated:
44
Davno su se svijetla pogasila u dvorani koja je ugostila ekipu Big Mame a nismo dobili nikakve cestitke za sazluzenu pobjedu.
kad sam vidio kako ovi momci igraju i kad sam cuo protivnicke navijace da navijaju za nas,pomislih u sebi,pa nismo toliko losi,mogli bi stvarno do II lige....
Rakicu pojma nemas namlatio sam te pred tvojom publikom,suce si davno kupio to znaju ptice na grani ali ti nisu pomogli,trudio si se,trudio,trudio,TRUDIOOOOOOOOOO pa si zato popusio 15 razlike.
8 banana si dobio a ti mojima nijednu zato je kod tebe bilo tako klizavo
zao mi je sto se vise necemo sresti,ko zna kad ces ti u II ligu,mozda to bude 2010 ali hidzeretske godine
pozdrav ostalim menagerima,Drle glavu gore,nemas ni jednu pobjedu ali kad budes igrao protiv Rakica dat cu ti magicnu formulu da ga dobijes sa jednooo 25 razlike i to LAGANO
voli vas Mama

This Post:
00
125577.34 in reply to 125577.33
Date: 1/20/2010 5:45:28 AM
Overall Posts Rated:
00
hhahahahahahaa samo ovo plus cestitam ti na pobijedi a ti moras znati da sam igroa bez najboljeg svog igraca tako da ti si jos zelen za ovog ali srecno dalje

This Post:
00
125577.35 in reply to 125577.34
Date: 1/20/2010 6:22:41 AM
Overall Posts Rated:
6161
Interesantno kolo iza nas, nije bilo nekih iznenadjenja, osim mozda lagane pobjede Mame u Samcu, i isto laganog trijumfa Miseva nad Alcosima! Ocekivao sam tezu utakmicu, pa i poraz me ne bi iznenadio, ali dobro je i ovako.
Iznenadjuju me sjajni rezultati Maminih pulena, obzirom na igracki kadar, jer tu nema igraca sa vise od 7000 sedmicnom placom ( ili ima jedan, ne znam ), ali je valjda ekipa poslozena ako treba, sve stima, a jos Mama majstor za motivirati igrace, pa izginuse da odnesu pobjedu, cak i kad laganicu igraju :).
Ali valjda je i to pokazatelj da nisu skillovi jedini faktori koji donose prevagu u igri i rezultatu, ima tu jos stvari, valjda.
Sve mi je jasno, Mama, ali zasto su izdvojene onolike pare ( 900000 ) za kupovinu onog amerikanca James Hite 12433808!?
Jel mislis da zaista toliko vrijedi!?
Inace, sve iskrene pohvale na tvoj, i racun ekipe :)...

This Post:
00
125577.36 in reply to 125577.35
Date: 1/20/2010 11:26:34 AM
Overall Posts Rated:
44
Vrijeme za tog centra tek dolazi,evo dat cu ti skilove pa prosudi i sam

Vlasnik: BEE BIG MAMA

Tjedna plaća: $ 4 827

DMI: 8200
Starost: 22
Visina: 6'11" / 211 cm