Ajde kad ste Vi, da i ja prognoziram, uz napomenu da mi kladjenje ne ide bas najbollje, i da sam dobio neku lovu svega 3-4 puta, a izgubio mnogo, mnogo, mnogo vise puta.
Blue Jet - Euphoria 2 ( Blue Jet mi je draga ekipa, samo iz razloga sto vidim da im je manager skoro svakodnevno online, ali mislim da je trenutno Euphoria u blagoj prednosti iz vise razloga... )
Sloboda - Plaza city 2 ( Steta sto je Plaza prodala 3 najbolja igraca pred pocetak sezone, sad bi bila glavni pretendent za naslov, ali se nadam da ce manager pametno utrositi zaradjenu lovu od tih transfera, i pojacati se za narednu sezonu / znam da namjererava napraviti BUM i sezonama koje dolaze iza naredne, i uspjece, ima plan...)
Kupres - SA Spurs 1 ( Kupres lagano do pobjede ovdje )
BBM - Samac NE ZNAM ( ovdje ce biti krvi do koljena, stvorena je opaka atmosfera, Mama ima jako dobro ukomponovanu ekipu, napucan entuzijazam, tako da mozda bude igrala i "trgaonu" veceras, dok Samac ima neke mnogo bolje pojedince koji mogu donijeti pobjedu iako tim ne mora odigrati dobru utakmicu. Nema Nemanje, hendikep svakako, ali Pedro ako se raspuca izbusice Mamu do besvijesti. U protivnom, Rakic je u problemima :)
Trica - BHD 2 ( BHD manager je takodjer aktivan, zelim mu dobre rezultate, a danas dobija, definitivno )
BCB - BRC 2 ( BRCrew lagano pobjedjuje ovdje, i nadam se da ce to biti pokazatelj izlaska iz krize u koju je ekipa zapala vec duzi period )
Drle - Zeljanica 2 ( Drle manager isto cesto online, savjetovao bih da ne trosi lovu na ispodprosjecne igrace od oko 100-200 hiljada, vec da pokusa namaci neku lovu i umjesto 3 ispodprosjecna da kupi jednog prosjecnog, ili jos boljeg, a moze se naci . Kao sto rece Mama, " Drle, nadrljao si" :)))
Alcohol - Misevi NADAM SE POBJEDI, ALI JE ALCOHOL JAKO DOBRA EKIPA, SVE JE MOGUCE OVDJE...