Na ovom forumu naziv stoji "muzika i ostalo". Ovo se podrazumjeva pod ostalo (zabava, razonoda) i tu sam ga stavio jer od svih ponudjenih foruma izgledalo mi je najprikladnije da tu pišem.
Koliko vidim i kad je muzika spominjana nije bilo riječi o muzici iz BiH, nego raznoraznim rnr i metal bendovima, pa ti to nije smetalo.
Provodim dosta vremena na BB-u i već dosta ljudi sam ovdje upoznao sa kojima dijelim ovu igru, pa zašto ne i razmišljanja i osjećaje.
Moja poruka je dobronamjerna i upućena svim onima kojima srce zatreperi na pomisao na taj dan, i želio sam to podijeliti sa njima, a jučašnja sportska dešavanja su me na to podsjetila. Nije bilo namjere za provokacijom.
Stvarno mi je žao što ne možeš da se raduješ sportu na način na koji se ja radujem. Žao mi je što vjerovatno tako nešto kao jučer ili sve Delije što su doživjele prije tačno 20 godina, nećeš doživjeti u svom životu, tako da u potpunosti razumijem svu tvoju frustraciju prouzrokovanu mojim postom.
Lijepo je otići na Marakanu. Istina nisam bio odavno, ali kako je sa Robijem krenulo, ići će se ponovo i to puno češće.

(čisto da se zna da ovo pišem nasmijan od uha do uha)
Last edited by Partibrejkers at 5/9/2011 2:33:16 PM