BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Naujoko gidas

Naujoko gidas

Set priority
Show messages by
This Post:
33
319777.28 in reply to 319777.27
Date: 10/09/2023 13:01:14
BC Kebabai
IV.21
Overall Posts Rated:
2626
Siaip tikrai grubiai parasyta. Buvo galima tiesiiog pasakyt, kad mato neatitikimu ir pataisyt ar pasakyt savo nuomone. Zmogus ideda savo laiko, kad naujai atejusius priitraukti ir gauna dar tokia hate doze :D

This Post:
66
319777.31 in reply to 319777.1
Date: 10/09/2023 14:19:09
BC "EDI"
LBBL
Overall Posts Rated:
278278
Second Team:
Actually a great training facility
Bendras žaidimo suvokimas

BuzzerBeater pirmiausia yra strateginis žaidimas, tik tada manageris ir tik tada krepšinio. Hear me out

Kaip ir bet kokiame strateginiame žaidime yra resursai, juos išskirčiau 3:
1) Pinigai
2) Žaidėjų įgūdžiai
3) Laikas (komandos amžius, sezono dalis, savaitės dalis, vietinis laikas)

Visi šie resursai yra tarpusavy labai glaudžiai susiję ir būtent jų valdymas išskiria gerus "managerius" nuo blogesnių. Akivaizdi sąsaja tarp visų trijų šių resursų - su pinigais perkam personalą ir žaidėjus, investuojame į juos laiką ir gauname dar geresnius žaidėjus arba juos pardavę dar daugiau pinigų. Visa esmė - daryti tai efektyviai. Jei visi treniruotų vienodus žaidėjus, rinkoje jie būtų beverčiai, treniruotės niekada nebūtų pelningos, tačiau pasukant galvą ir įnešant inovacijų - visada yra būdas uždirbti. Kita vertus, iš lygties išimant brangų personalą ir jaunius atlieka pinigų geresniems žaidėjams iš karto, kurie taupo mūsų laiką ir iškarto galime kovoti lygoje (už kurių laimėjimus duodamos premijos aprašytos taisyklėse), kas vėlgi yra gera strategija.

---

Atminkit - BuzzerBeater yra labai lėtas ir sudėtingas žaidimas, jūsų progresas nebus akivaizdus, svarbu turėti solidžią strategiją ir nuolat ją tobulinti pagal aplinkybes.

Nusprendėte treniruoti? Darykite tai efektyviai, kitaip atsiliksite nuo kitų su panašia strategija. Pavyzdžiui treniruodami savo trauktus (arba bent jau tos pačios valstybės) žaidėjus sutaupysite šiek tiek pinigų, nes jie duos daugiau "merch" skiltyje "vietiniai ir kiti lietuviai", kitaip tariant - pas jus jie nuolat žais už "mažesnę" algą, nei identiškas užsienietis.
Norite kovoti lygoje? Įsitikinkit, kad tai daryti paranku, kad nėra lygoje "pinigų maišo", kuriam tiesiog negalite pasipriešinti, nes jūsų komanda per jauna.
Norite žaisti protingai ir klausyti labiau patyrusių managerių? Skaitom toliau ir jungiamės į discordą, kur informaciją gausit nuolat.

---

Šiek tiek sudėtingiau su laiku, kaip resursu, bet čia galima išlošti daugiausia šiek tiek pasukus galvą. Kada brangiausi jauniai? Po draftų Kada brangiausias personalas? Naujo sezono pradžioje Kada daugiausia pinigų surenkama iš arenos? Po pakilimo į aukštesnę lygą Jaučiat link kur suku?

Viską galima išnaudoti, netgi žaidėjų pardavimai, pasibaigiantys ne prisijungusių žaidėjų piko metu gali jums sutaupyti milijonus (nes mažiau žmonių matys aukcioną), arba juos kainuoti, jei žaidėjas jūsų. Ir savaitės dienos nepamirškit - pirmadieniais visos komandos moka savo žaidėjams algas, tai paveikia rinkos kainų svyravimus. Advanced tip: Jei žaidėją nusipirksit po algų sumokėjimo, jis pas jus atžais savaitę ir atleisit iki pirmadienio, nemokėsit jam algos, taip galit savaitei palaikyt labai brangų žaidėją, kuris galbūt atneš pergalių.

Ir svarbiausia - pasyvus pelnas. Jei esi naujokas, dar nemoki algų minimumo, kurio ateity labai nemėgsi, bet jį tau kolegos nuolat primins, ir žaidi lygoje, kurioje komandos yra valdomos kompiuterio - atleisk žaidėjus, pasilikdamas tik 7-8 geriausius (kad prieš botus nepraloštum) ir investuok į areną - tai tavo dždiausias pajamų šaltinis komandos pradžioje. Pirmas 28 savaites turi legalų hacką palyginus su kitais žaidėjais ir pilnai jį išnaudok. Ateity galbūt ir apie prekių parduotuvę ar arenos dizainą galima galvoti, tačiau tai jau turės būti tavo strategijos dalis.

---

TLDR: Yra 3 resursai ir jais žongliruojat, o pradžioj atleidžiat žaidėjus, taupot šaibas, keliat areną, ateinat į discordą ir pakalbėsim plačiau, man simboliai baigiasi jau.

Last edited by 0verW1ng at 10/09/2023 14:21:43

Message deleted
This Post:
00
319777.37 in reply to 319777.35
Date: 10/09/2023 15:11:27
BC "EDI"
LBBL
Overall Posts Rated:
278278
Second Team:
Actually a great training facility
Sitaip imesti linkai niekur neveda, kadangi rodo neprisijungusi tave, per tiek metu neisikerti. Abu linkai faktiskai tusti gaunasi.

Pirmas pilnai tuscias, antro pradzios nera, kuri ten svarbiausia buvo

Last edited by 0verW1ng at 10/09/2023 15:12:17

Advertisement