Da se prvo ogradim. Ne volim ni ja Vujosevica. Kako da ga volim kad sam Zvezdas?Ali ga cenim i postujem kao trenera. Ovo sa Andricem je sasvim drugacije od onog sa Bogdanovicem. Ovde je decko stvarno kriv. Citajte sa usana Vujosevicu na snimku.Andric je dao loptu iz auta mimo dogovora, drugom igracu. Tu je bio problem. Dali je reakcija preterana?Jeste. Ali Vujosevic se ocigledno ne libi da uradi javno ono sto treneri relativno cesto rade tajno, u svlacionici ili drugde. Da li ga opravdavam? Ne, naravno. Ali za karijeru ovog decka (sto je najvaznije u svemu) je najbolje da se cela stvar sto brze zaboravi.Pogotovo da je on shvati na pravi nacin. Igra se ono sto trener kaze i TACKA! Samo se tako moze znati na kraju utakmice ko je odgovoran za gubitak. Za pobedu se zna-zasluzni su igraci, a kad ne igras kako trener kaze stvaras mu alibi za poraz. E sad, nije mi jasno zasto vujosevic nije u 4 cetvrtini posegao za svojim poznatim taktickim oruzjem u vidu dobijanja tehnicke...Jer sudije su dobrano sudile na stranu Izraelaca u poslednjoj cetvrtini. Dva faula nad Milutinovim nisu svirana, Aut je dodeljen njima, a nije trebalo. Faul je sviran Andricu kod onog prodora, a nije bio od njega. A ako je bio od njega onda kos ne vazi. Ma ima mnogo u toj cetvrtini. Plus mislim da im nije trebala ona zona i da su ovi vezbali igru protiv 1-3-1. Steta, ne navijam za njih, ali volim da pobedi svako ko zasluzi, a oni su juce zasluzili da dobiju. Ima jos nesto, izgleda da ove sezone u Partizanu nema ni jedan "mec viner" igrac. Izgleda da ekipi malo fale "cojones"... Partizan od pre 5-6 godina ne bi dozvolio da ih onako lako stignu....To je i sa Zvezdom veceras...Nema , osim mozda Blazica, "predatora" u ekipi. Igraca koji ne zele samo da pobede nego i da dotuku protivnika. Predatori ne pocinju da se zezaju na 25 razlike-oni jure 35...Ne svidja mi se to...Strah me je da i jedni i drugi nece izgubiti utakmice koje budu stvarno vazne, a one ce doci tek za oko mesec i po do dva...i to samo zbog "cojones"....