BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.8 > Kürthy Emilné Emlékújság

Kürthy Emilné Emlékújság

Set priority
Show messages by
From: scitron

This Post:
00
154552.3 in reply to 154552.2
Date: 8/19/2010 3:12:56 AM
Overall Posts Rated:
44
Írni fogok mindenkinek személyesen, aki aktívan belépeget. Jó ötlet, én is gondoltam rá, hogy kicsit eldugott ez a fórum.
A kékek nyertek, okocha, Ti vagytok a pirosak. :)
Rendkívüli módon örülök egyébként, hogy Dibernárdó behúzta nekünk a tripladobó versenyt, és annak is, hogy mind a 4 játékosunk nagyon kitett magáért tegnap.
Remélem, szombaton a meccsek alatt már nem csak mi ketten leszünk a csetben.

This Post:
00
154552.4 in reply to 154552.3
Date: 8/19/2010 10:45:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Annak én is örülők hogy a kékek nyertek ! szerintem azért a csoportok elég jól le vannak osztva. Elég nehéz bárkit megverni a csoportokon belül. Bár lehet hogy ti tudtok valami jó kis ötletet erre. Szerintem itt meglehetne osztani a tapasztalatokat is !

This Post:
11
154552.5 in reply to 154552.4
Date: 8/19/2010 12:27:14 PM
Overall Posts Rated:
44
Üdv, Biggy, örülök, hogy írtál.

Utánaszámoltam, az ebben a szezonban eddig lejátszott 48 olyan meccsből, ahol pirosak játszottak a kékek ellen a mai napig 32-16-ra vezetünk mi, keleti kékek. Még 2 forduló van hátra, aztán jönnek a csoportokon belüli visszavágók.
Azt gondolom, ez azt jelzi, hogy minőségi különbség van a két főcsoport között.
Tény, hogy a csoportokon belül megfelelően ki vannak egyensúlyozva az erőkülönbségek.
Sok sikert mindenkinek. Ezt a végén mindig elmondom. :)

From: scitron

This Post:
00
154552.6 in reply to 154552.5
Date: 8/19/2010 4:15:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Hogyan lehet 6 másodperc alatt 4 hétre sérülni egy edzőmeccsen?
Előadta Dibernárdó Szabolcs, a tripladobóverseny győztese. Zongorán és baseball-ütőn kísérte Radoslaw Kordas, az Avatar Team színeiben.
Gyors-reagálású osztagaink azonnal szerződtettek egy 5-ös szintű orvost a károk enyhítésére...
Hát, okocha, legközelebb csak duplákkal fogunk próbálkozni, ígérem. :)

From: Minarik

This Post:
00
154552.7 in reply to 154552.6
Date: 8/21/2010 9:53:12 AM
Overall Posts Rated:
77
Sajnálom a sérülésed,lehet bokáttört,vagy passz:D
Tudod azért kapta mert a bajnokin kivégzett:D
majd jövőre erősítünk egy kicsit(remélem) a pirosak részéről,és örülök,hogy Biggy is aktívan ittvan:D


Last edited by Minarik at 8/21/2010 9:54:26 AM

From: scitron

This Post:
00
154552.8 in reply to 154552.7
Date: 8/22/2010 12:22:27 PM
Overall Posts Rated:
44
Lement egy újabb kör, győzelem idegenben, de jött egy újabb sérülésünk. Az All Star meccsen kiválóan játszó Minczának repedt meg a könyöke. Amikor a fájdalomtól eltorzult arccal cserét kért már senki nem lepődött meg a kispadunkon. Mindenesetre szívből megköszönöm az Avatar Team-nek, hogy már 2 meccsel előzzük a Zöld Bikákat. Gratulálunk, jól ment a játék, okocha.
Meggyógyult viszont a spanyol irányítónk, számítunk rá a chicago ellen, ez lesz a bemutatkozó fellépése.
Dibernárdó bokája nincs jó állapotban, amikor az új orvosunknak megmutattuk, ő is cserét kért, mint Mincza. Kisebb pénzösszeg és nagyobb rábeszélés után azért elvállalta a feladatot a doki.

Nem adom ám fel, akármennyire kevesen írnak ide. :)

Legjobbakat, hölgyek, urak!

From: Minarik

This Post:
00
154552.9 in reply to 154552.8
Date: 8/23/2010 3:54:55 AM
Overall Posts Rated:
77
Ígyvan egy újabb kör lement,és sikerrel hozuk szerencsére!Egyre közelebb a rájátszás!
Bár ellentétben Nyíregyháza Bipedalz-al a sérülések elkerülnek,és hála Sóspatakinak hozzni tudtuk a meccset,kissé szorosnak tünő végjátékkal!:)
Mihamarabbi gyógyulást kívánok edzői barátom játékosainak Dibernárdó és Minczának,remélem mihamarabb felgyógyulnak és győzelemhez tudják segíteni majd a csapatukat!
Hétközi barátságos meccsen újra bizonyithatnak majd a cserepadunk,és ma hosszú tárgyalás után leigazolt brazil centerünk is akihez a vezetőség nagy reményeket fűz!
Bár a kedden egy gyengébb csapattal kerülünk össze a rivális főcsoportból,de nem becsüljük le az ellenfelett!Reményeim szerint szépen búcsúzunk a hosszu keleti túrától!

Minden egyes aktív menedzernek győzelemteli következő fordulót kívánok:)!
scitron nem is kell feladni:DEgyszer be fog indulni:D

From: Minarik
This Post:
00
154552.10 in reply to 154552.9
Date: 8/25/2010 2:13:48 AM
Overall Posts Rated:
77
A tegnapi vereség után a vezetőség sajtótájékoztatót hívott össze.

"A keddi vereség alapján a vezetőség arra jutott,hogy megköszönjük az eddigi menedzerünk munkáját és későbbikeben más személyben gondolkodunk aki vezeti majd a csapatott"

A hírt megdöbbenve vette tudomásul mind az eddigi vezetőedző,mind a csapat,és a szurkolói!
De ahogy érződött a tegnap vesztes meccsnek lesznek következményei,és bár eddig szép sikereket ért el a csapat,de ez sajnos nem férhetett bele!

Más hírekkel is szolgáltak a csapat háza tájáról mégpedig azzal,hogy:
"Mind a csapat,és mind a szurkolóink érdekében egy olyan személyt képzelünk el a csapat élére akimindent megtesz a sikerért,és teljes mértékben eltökélt,ezért ebben a szezonban megfogjuk találni a megfelelő embert erre a pozició betöltésére"

A jövővel kapcsolatban is kaptunk pár hírt:
"A jövőre nézve nagy keretátalakításokra lehet számítani a rájátszás után.Mondjuk úgy,hogy a mostani 12es keretünknek az 50% távozni fog,mert sajnos vannak olyan emberek aki inkább a saját érdekeiket nézik és nem a csapat előnyeit,mondhatni úgy a tegnapi és az előtti 3meccs alapján a csontvázak kihullottak a szekrényből..
Az új idényre egy szimpatikus csapatott szeretnénk összerakni akikkel sikereket lehet elérni!"

A sajtótájékoztató ezzel véget is ért,és bár meglepő volt a menesztés az eddigi menedzernek de vmilyen szinten érthető is volt ez a vezetőség részéről!


This Post:
00
154552.11 in reply to 154552.8
Date: 8/25/2010 4:24:42 AM
Overall Posts Rated:
11
hát ez nem semmi meccs volt azt hittem könnyen kikapok erre az utolso pillanatban nyertél gratulálok jó meccs volt

From: scitron

This Post:
00
154552.12 in reply to 154552.10
Date: 8/25/2010 7:44:50 AM
Overall Posts Rated:
44
Sziasztok!

Először is, megköszönöm, hogy írtok a fórumra, rendkívül feldob (gondolom, mások is így vannak ezzel), ha a csoporttársak véleményeit, hozzászólásait olvashatom.
Piszok kemény kedden vagyunk túl, több szempontból is.

1. Norbiék bukása Szilviéknél
Vadmacskák - Avatar 81-70. Mi van??? Élőben sikerült hallgatnom Norbi(okocha) közvetítését a mérkőzéséről, hát nehezen hittem el. Nagyon kedves számomra mindkét manager, de mégis az Avatarnak drukkoltam, Norbival többet beszélek. Teljesen megértettem a felindultságát, hiszen ahogy én sem, úgy ő se értette, mi a baj. Látható, hogy komoly változások lesznek majd szezon közben az Avatar-nál, úgy gondolom, helyes döntés az is, hogy menet közben nagy változásokat nem tervez be okocha. A meccsmotor bezavart, talán még bele is fért ez a vereség az Avatar-nak, tekintve, hogy az ellenfelei is buktak az Olympique-ot kivéve. Zárszóként gratulálok Szilvi Vadmacskáinak, nem kellett sokáig várniuk az első nagy skalpra. Verjétek akkor meg a Dogs-okat is, menetből, aztán szeretettel látunk titeket Nyíregyházán. :)

2. Majdnem kisütött a chicago-i Nap Nyíregyházán
Ez mekkora meccs volt már, te jó ég! Köszönöm Kobe kollégának, hogy azt hitte simán kikapnak, hát nagyon nem így történt. A chat-en már inkább nem is írtam semmit meccs közben, mert szinte kizárólag káromkodni tudtam volna. Tényleg csak egy hajszállal sikerült győznünk, jobban hiányoztak az all-star játékosaink, mint azt előre gondoltam volna. A fordulópont Zhelev kipontozódása volt 5 perccel a vége előtt, véleményem szerint. 4 másodperc maradt, amikor 1 ponttal vezettünk és a chicago jöhetett teljes időkérés után. Megpróbálták dobásig játszani, amikor is az első meccsét játszó spanyol irányítónknak, Esteban Vázquez Cano-nak sikerült egy átadást lefülelni és onnantól megvolt. Köszönöm Kobe, hogy átélhettem ezt a fantasztikus csatát, gratulálok a csapatodhoz.

3. Hazatérnek a legények
Vége a vándorlásnak, erre a szezonra befejeződtek a főcsoportok egymás elleni csatái. Pár gondolat erről. Végeredményben Keleti Kékek - Nyugati Vörösök 43-21. Nagyon komoly különbség ez, már-már minőségi. A jelenleg nyugaton első Blackdog keleten 6. lenne. Nem akarom én bántani nyugatot egyáltalán, de ezek tények. Keleten 4 erős társaság van (a Pannonhalmát én egy más kategóriának tartom, lelövöm a poént, de ezt a szezont izgalom nélkül ők nyerik), sajnálatos, hogy ebből a négyesből az egyik még a rájátszásba sem fog bejutni, pedig abszolút helye lenne ott. Nyugaton gyakorlatilag megvan a 4 rájátszásba jutó csapat, a sorrendért fognak harcolni egymással. Ne értsetek félre, a nyugati négyes is megérdemelten lesz a rájátszásban, de a nagydöntőbe mindenképpen könnyebb út vezet nyugatról, mint keletről.

Ennyit a keddről. Továbbra is buzdítok mindenkit, hogy írjon ide, amikor csak tud.
Minden jót kívánok, kedves csoporttársak!

Stephan

From: Minarik
This Post:
00
154552.13 in reply to 154552.12
Date: 8/29/2010 8:04:59 AM
Overall Posts Rated:
77
Ismételten a fórumon:)

1 mérkőzéssel bentebb vagyunk a lassan kialakulóban lévő rájátszásbeli csapatok nevsorához!
Nézve mind a Keleti mind a Nyugati főcsoportokat izgalmas párharcok alakulhatnak majd ki a végső győzelemért folytatott harc során!

A hétvége meccseit nézve papírforma eredmények születtek,bár egy meglepő eredmény ebben a fordulóban is született!Hiszen a Patkányok otthon megverték a chicago suns csapatát 111-103-ra ami meglepő volt számomra hiszen a hétközi meccsen majdnem meglepetést okozó remek csapat benyomását keltő chicago,most egy elméletileg simán hozható meccsen kapot ki!
De bekell látnom,hogy nincsenek mostmár meglepetés eredmények,hiszen bármely csapat veszélyes lehet a másikra...én is tapasztaltam az elöző fordulóban!
Kevesebb szót említve a többi meccsekről Nyíregyháza kitolta veretlenségét 6mérkőzésre,Biggy1977 pedig 8meccse tartó veretlenségét folytatta!! a csoportott vezető Pannonhalmi pedig ismét magabiztos győzelmet aratott!
Nyugaton pedig az új edzővel első sikerét érte el az Avatar Team,a többi csapat pedig hozzta a kötelezőt!

Az elkövetkező fordulóban 2nagy rangadóval folytatódik a szezon.
Keleten a Dogs Elite Hooligans-Green Bulls ellen lép pályára.
Hatalmas mérkőzésnek igérkezik hiszen a 4. az 5. ellen játszik,ha pedig vendég siker születik akkor helycsere történik a táblázaton és Dogs Elitnek lehet a rájátszásába kerülhet.
Nyugaton pedig az Avatar Team-BlackDog mecs igérkezik nehéz összecsapásnak!
Vagyis a 2. az 1 helyezettet fogadja az Emirates katlanban.
Mind a 2mérkőzés sok mindent eldönthet a jövőre nézve!

Mindenkinek sok sikert kívánok a következő fordulóban!és persze jó játékot!

Norbi

u.i:Fórumozni tessék:D!!!!!!!


Advertisement