BuzzerBeater Forums

Srbija - III.14 > FORUM ZA SEZONU 29!

FORUM ZA SEZONU 29!

Set priority
Show messages by
From: mijusko

This Post:
00
263606.31 in reply to 263606.29
Date: 10/25/2014 2:07:36 PM
Overall Posts Rated:
3131
Pa meni je ostala celu sezonu, do poslednje utakmice za koju nije bila puna mislim.Ali to zavisi i od cene karata, ne znam jesi li nesto menjao. U svakom slucaju, nemoj da racunas da ce biti puna celu sezonu,pa ako bude-tim bolje, zar ne?

This Post:
00
263606.32 in reply to 263606.30
Date: 10/25/2014 2:15:14 PM
Overall Posts Rated:
3131
Koliko ja znam, dokle god je klub (menadzer) aktivan oni se ne penzionisu. Tako da pod hitno treba da pravis strategiju da podmladis tim, a starce cak i da otpustas ako ne mozes da ih prodas...Ja sam pre par sezona prodao dvojicu najboljih sa 32 godine, to je bilo kad sam usao u II ligu.Mozda sam tada i pogresio, ali sad vidim da nisam jer imam jedan od najjacih timova ovde u III ligi, a prosek godina mi je daleko najmanji.Ako izuzmem dvojicu nevaznih koji su dosli sa drafta, meni je prosek i dalje ispod 25 godina...najstariju vazan igrac ce moci da mi igra jos 4-5 sezona sigurno na istom nivou kao sada..To znaci da mogu da skupljam lovu i kupujem polako samo ono sto mi stvarno treba, bez tenzije da nekog moram da kupim jer "nece biti druge prilike". Ako citas postove ovde na forumu (nije te bilo neko vreme) videces da svi imamo razlicite filozofije. Ova je moja, a ti mozes da gledas sta rade drugi i da "krades" od njih. Ja u svakom slucaju vec dugo tezim sto mladjem, a pritom sto jacem timu....Ako imam starce onda moram da imam i mlade koji ce da ih zamene kad ovi odu...

From: Iggy TG

This Post:
00
263606.33 in reply to 263606.32
Date: 10/25/2014 3:04:24 PM
Overall Posts Rated:
33
Pa ja sam planirao da ce da odu jos pre 4-5 sezona. Ali oni ne odlaze, pa se pitam da li uopste odlaze ili bas moram da ih otpustam? Nemam srca da ih sutnem... :P

This Post:
00
263606.34 in reply to 263606.33
Date: 10/25/2014 4:16:45 PM
B.C. Brle
III.12
Overall Posts Rated:
44
Ja sam svojevremeno drzao tako igrace do 40 godina. Nisam imao srca da ih sutnem i ocekivao da ce otici u penziju kao legende kluba. Na kraju sam jednostavno im dao otkz jer su mi zauzimali mesto. Sad pocinjem da prodajem igrace kad zadju u tridesete. Ako je bas bio dobar igrac onda moze da igra po 10-15 minuta do neke 35-36 godine. Posle toga skilovi pocnu drasticno da padaju pa se ne isplati drzati ih. Probaj uvak da ih prodas sa minimalnu cenu. Mozda ih kupi neko. Ako ih niko ne kupi ... otkaz :)

From: Pajomir

This Post:
00
263606.35 in reply to 263606.31
Date: 10/25/2014 5:07:42 PM
Overall Posts Rated:
1212
pa digao sam malo cene ulaznica, a i prosirivao sam dodatno halu. Valjda ce i meni da bude puna cele sezone. Hvala za info :D

This Post:
00
263606.36 in reply to 263606.35
Date: 10/30/2014 11:44:51 AM
Overall Posts Rated:
3131
Sta je ovo ljudi, zamro forum....Da li je moguce da niko nema o cemu da prica....

Last edited by mijusko at 10/30/2014 11:45:17 AM

This Post:
00
263606.37 in reply to 263606.36
Date: 10/30/2014 2:43:41 PM
Overall Posts Rated:
44
evo j cu da pitam,da li ste videli kako cika dusko hvata andrica za vrat,sramota za srpsku kosarku :)

This Post:
00
263606.38 in reply to 263606.37
Date: 10/30/2014 5:03:10 PM
Overall Posts Rated:
3131
Da se prvo ogradim. Ne volim ni ja Vujosevica. Kako da ga volim kad sam Zvezdas?Ali ga cenim i postujem kao trenera. Ovo sa Andricem je sasvim drugacije od onog sa Bogdanovicem. Ovde je decko stvarno kriv. Citajte sa usana Vujosevicu na snimku.Andric je dao loptu iz auta mimo dogovora, drugom igracu. Tu je bio problem. Dali je reakcija preterana?Jeste. Ali Vujosevic se ocigledno ne libi da uradi javno ono sto treneri relativno cesto rade tajno, u svlacionici ili drugde. Da li ga opravdavam? Ne, naravno. Ali za karijeru ovog decka (sto je najvaznije u svemu) je najbolje da se cela stvar sto brze zaboravi.Pogotovo da je on shvati na pravi nacin. Igra se ono sto trener kaze i TACKA! Samo se tako moze znati na kraju utakmice ko je odgovoran za gubitak. Za pobedu se zna-zasluzni su igraci, a kad ne igras kako trener kaze stvaras mu alibi za poraz. E sad, nije mi jasno zasto vujosevic nije u 4 cetvrtini posegao za svojim poznatim taktickim oruzjem u vidu dobijanja tehnicke...Jer sudije su dobrano sudile na stranu Izraelaca u poslednjoj cetvrtini. Dva faula nad Milutinovim nisu svirana, Aut je dodeljen njima, a nije trebalo. Faul je sviran Andricu kod onog prodora, a nije bio od njega. A ako je bio od njega onda kos ne vazi. Ma ima mnogo u toj cetvrtini. Plus mislim da im nije trebala ona zona i da su ovi vezbali igru protiv 1-3-1. Steta, ne navijam za njih, ali volim da pobedi svako ko zasluzi, a oni su juce zasluzili da dobiju. Ima jos nesto, izgleda da ove sezone u Partizanu nema ni jedan "mec viner" igrac. Izgleda da ekipi malo fale "cojones"... Partizan od pre 5-6 godina ne bi dozvolio da ih onako lako stignu....To je i sa Zvezdom veceras...Nema , osim mozda Blazica, "predatora" u ekipi. Igraca koji ne zele samo da pobede nego i da dotuku protivnika. Predatori ne pocinju da se zezaju na 25 razlike-oni jure 35...Ne svidja mi se to...Strah me je da i jedni i drugi nece izgubiti utakmice koje budu stvarno vazne, a one ce doci tek za oko mesec i po do dva...i to samo zbog "cojones"....

This Post:
00
263606.39 in reply to 263606.38
Date: 10/30/2014 9:15:37 PM
B.C. Brle
III.12
Overall Posts Rated:
44
Na zalost nisam imao prilike da gledam utakmicu. Moj komentar zato nece biti uopste "sportski".
Za malo starije podscanje, za mladje ako nisu culi:
1. Stamenic vs Sapic: Stamenic je osamario Sapica zbog glupog poteza u sred final kupa sampiona. Posledica - jedan od najtrofejnijih trenera u vatrpolu zavrsio karijeru. Sapic postao najbolji igrac sveta
2. Ferguson vs Bekam: Trac da je Ferguson sutnuo kopacku u slvacionicu i pogodio Bekama. Posledica - Bekam ubrzo otisao u Real Madrid.
3. Zaborvih ime trenera Fiorentine vs Ljajic: Udaranje pred TV kamerama. Posledica: trener popio otkaz.
U sva tri slucaja trener izvalci deblji kraj (Ferguson ostao bez glavnog igraca).
U normalnim zemlja takvi incidenti se strogo kaznjavaju. Zato se svi treneri kontrolisu pa pokusavju da uguse emocije. Kad nema dokaza, svedoka, ko zna sta se desava. Svi incidenti su isprovocirani od strane igraca glupim potezom, bezobrazlukom i sl. Klubovi u tom slucaju resavaju stvari interno ... kaznjavanjem igraca ili trenera ili obojicu. U slucaju Partizana, igraca nemaju cime da kazne (vec im duguju pare, a i nemaju para da nadju zamenu - jedva skrpili tim). Isto tako DV je "institucija" i sve mu je dozvoljeno. Pa kad DV ne moze nikako drugacije onda potegne silu. Tako je nekaznjeno proslo i davljenje Bogdanovica. Mozda jedino ULEB kazni DV (ipak je to bila njihova utakmica). A onda je tu i situacija u Srbiji gde je sve otislo u 3 lepe ... Mislim sta reci ... Bogdanov glavni megdandzija u Djenovi se seta slobodno po terenu za vreme utakmie (SRB - ALB). Dok se ne normalizuje Srbija, nagledacemo se mi jos svakavih incidenta, i bice ih toliko da ce ljudi vise i oguglati na to, pa ce postati svakodnevna normalna pojava.
I sve tako dok Srbija ne dotakne no dno i dok se ne desi jedan "reset" celog drustva i sistema. Samo je pitanje "Jos koliko do dna Veliki Strumpfe" ...

This Post:
00
263606.40 in reply to 263606.39
Date: 10/31/2014 4:34:34 AM
Overall Posts Rated:
44
na zalost , takve je trenutna sizuacija u drzavi i drustvu...

This Post:
00
263606.41 in reply to 263606.40
Date: 10/31/2014 5:39:39 PM
Overall Posts Rated:
2424
da li ja da pocnem esej o opravdanosti Dulegove reakcije za i protiv?hm

Advertisement