в тайваня досить напогані великі. 64к, 53к, 41к. ці - атакувальні, класичні великі. є також блокери. досить гарні. один навіть на трансефрі зараз, ченг че, 15-12-17. і є малі, особливо виділяються два номінальних ЛФ по 36к, кис ян та ко хей. не думав що вони будуть лізти під щит, але що конкретно зіграють - ідей було 0. в захисті вони скоріше за все зіграють 3-2 (хоч і грали персоналку). я більше думав над тим що зіграти нам. було декілько дивних ідей, але краще лоу поста нічого не видумав. довго думав внутрішня ізо чи лоу пост. вирішив останнє, щоб збільшити командний рейтинг ближнього кидку. бо хоч і є солідна різниця в енті, але снова проти мотсу... вирішив спробувати виставити більш захисний варіант великих. 5 блокерів в склад все-таки не поставив - 4 блокера + кушнір. чесно говорю - не знаю хто буде грати з такого набору великих
(81260)зі зрозумілих причин, промовчу стосовно однакового настрою. нам ще далі грати, нехай суперники гадають що тут було
винесли ми той тайвань... при чому і пік на мотс повинні були вигравати спокійно. наші великі зіграли відмінно. кушнір трохи собі підпортив статистику наприкінці гри і може трохи забагато втрат, але відмінно. причому і у аскончука з грєбєножко гарний відсоток влучань. що це було проти грузії? де реальні значення на які можна спиратись? так, тут був однаковий настрій, там пік на мотс. тут ми грали вдома, тамм в гостях. і в грузії ент був вищий, скоріше за все. вищий, ніж в тайваня. але великі тайваня сильніші... більше асистів сьогодні. і багато очок другого шансу, коли великий підбирає і відразу намагається додати у кошик. нажаль, я ніколи не міг зрозуміти як цим керувати... карабкін відіграв шикарно. хоча і відіграв багато часу, бо був першою опцією двигуна і на Ц, і на МФ. доречі, попередній раз, коли я відмічав його зі знаком +, він також грав багато на двох позиціях, і, як наслідок, більше часу... може це й не погано... не помітив різниці в його грі на МФ чи на Ц. в карабкіна був пріорітает на Ц, тому на МФ багато відіграв кушнір. по цій грі - більш ніж правильно. питання на мільон - як би наші великі не так вправно атакували, а їх гравці атакували набагато вправніше, чи дав би двигун більше часу ще блокеру замість кушніра? в цілому по цій грі не було необхідності в блокерах, лобановський з діденко також вправились би в цілому, навіть якби і пропустили більше. але можливо забрали б більше кидків на себе від малих з кращою реалізацією, бо малі, в цілому, не вразили. звісно, я не про альтмана, в ного ідеальні 5/5. а ось в усіх інших кількість кидків можна було б і зменьшити )
але ще раз, експерімент з блокерами виявися не чистим
ще щодо блокерів. дебютував грєбєножко. чесно кажучі, я думав що його вже не виключу. навіть говорив комусь, що скоріше викличу когось з 20ричних блокерів, ніж грєбєножка чи гладченко. але, але, але...
наступна гра з сербією. серби без проблем впорились з мотсом ірану. і знову тиждень думок що грати в атаці...