Nova godina - novi početakEto, prođe i stara godina... Imala je isti završetak kao i ostale, znači stari. Stari se neprimetno i neumitno.
Mi iz najstarije postojbine čovečanstva smo rešili da se ponovo majmunišemo i raspustimo sve igrače. Istina, i oni su tome kumovali jer nemamo za svakog od njih da kupimo novi McLaren ne bi ga časkom zatim razlupali.
Mada, šuška se da je pravi razlog tome što im je menadžer rešio da na osnovnih 20% koji idu njemu doda još 20% pošto su ušli u plej-of + eventualnih novih 20% ako osvoje titulu, i tad im je svanulo nazadno jutro kad su aklamacijom usvojili da napuštaju našeg naprednog trenera bez diplome (nema problema sa vođenjem države, pardon, ekipe jer će mu ona biti svečano dodeljena koliko sutra i uredno ažurirana i antidatirana na 2012. godinu i pride mu dopisano iskustvo kao asistenta zaslužnog za uspehe reprezentacije po svim kafanama i restoranima pa i crkvama gde se nikad ne maši za novčanik i glavnog šefa jedne mahale smeštene između kavača i škaljara tačno usred Sava male od milja međ' arhitektama zvane urbane graditeljske šale).
Što se finansija tiče stajali smo većma dobro tokom sezone,
https://prnt.sc/bBe4RHFuOzd7ali onda nam poslaše finansijsku i ode mas' u propas'..
https://prnt.sc/ilmOBgCkjcVQP.S. Tako da, ko kupi naše igrače rešiće se bede a i nama će pomoći da najzad uplatimo našoj mezimici metuzalemu mutant-kornjači omiljenoj kod igrača i uprave, našoj baba-seri Savki za 50% penzije dok ostatak kao i od svih ostalih uzima protojerej-trener naše avangardne (čitaj:napredne) crkve iliti stranke.
-"Savka, šta imaš da kažeš na ove lepe reči i divan gest našeg trenera?"
-"$&#*"
-"Ma, šta kažeš!"
-"Kad ovaj ode ima da procveta cveće i u naše preduzeće!! Dosta sam ja njega slušala svakoga dana kod mene kad dođe kako kenja po 2-3 sata u cugu. Kaže mi vežba za konferencije na TV-u. Ranije mi je bilo smešno to što toliko prdi kad se rasrdi, a onda otkad sam saznala da mi je ukr'o 50% penzije više mi se ne da da rintam i perem za njim svaki put već to činim radi naše dece, studenata... Živi bili deco draga.♥"