BuzzerBeater Forums

Srbija - III.14 > FORUM ZA SEZONU 29!

FORUM ZA SEZONU 29!

Set priority
Show messages by
From: mijusko
This Post:
00
263606.36 in reply to 263606.35
Date: 10/30/2014 11:44:51 AM
Overall Posts Rated:
3131
Sta je ovo ljudi, zamro forum....Da li je moguce da niko nema o cemu da prica....

Last edited by mijusko at 10/30/2014 11:45:17 AM

This Post:
00
263606.37 in reply to 263606.36
Date: 10/30/2014 2:43:41 PM
Overall Posts Rated:
44
evo j cu da pitam,da li ste videli kako cika dusko hvata andrica za vrat,sramota za srpsku kosarku :)

This Post:
00
263606.38 in reply to 263606.37
Date: 10/30/2014 5:03:10 PM
Overall Posts Rated:
3131
Da se prvo ogradim. Ne volim ni ja Vujosevica. Kako da ga volim kad sam Zvezdas?Ali ga cenim i postujem kao trenera. Ovo sa Andricem je sasvim drugacije od onog sa Bogdanovicem. Ovde je decko stvarno kriv. Citajte sa usana Vujosevicu na snimku.Andric je dao loptu iz auta mimo dogovora, drugom igracu. Tu je bio problem. Dali je reakcija preterana?Jeste. Ali Vujosevic se ocigledno ne libi da uradi javno ono sto treneri relativno cesto rade tajno, u svlacionici ili drugde. Da li ga opravdavam? Ne, naravno. Ali za karijeru ovog decka (sto je najvaznije u svemu) je najbolje da se cela stvar sto brze zaboravi.Pogotovo da je on shvati na pravi nacin. Igra se ono sto trener kaze i TACKA! Samo se tako moze znati na kraju utakmice ko je odgovoran za gubitak. Za pobedu se zna-zasluzni su igraci, a kad ne igras kako trener kaze stvaras mu alibi za poraz. E sad, nije mi jasno zasto vujosevic nije u 4 cetvrtini posegao za svojim poznatim taktickim oruzjem u vidu dobijanja tehnicke...Jer sudije su dobrano sudile na stranu Izraelaca u poslednjoj cetvrtini. Dva faula nad Milutinovim nisu svirana, Aut je dodeljen njima, a nije trebalo. Faul je sviran Andricu kod onog prodora, a nije bio od njega. A ako je bio od njega onda kos ne vazi. Ma ima mnogo u toj cetvrtini. Plus mislim da im nije trebala ona zona i da su ovi vezbali igru protiv 1-3-1. Steta, ne navijam za njih, ali volim da pobedi svako ko zasluzi, a oni su juce zasluzili da dobiju. Ima jos nesto, izgleda da ove sezone u Partizanu nema ni jedan "mec viner" igrac. Izgleda da ekipi malo fale "cojones"... Partizan od pre 5-6 godina ne bi dozvolio da ih onako lako stignu....To je i sa Zvezdom veceras...Nema , osim mozda Blazica, "predatora" u ekipi. Igraca koji ne zele samo da pobede nego i da dotuku protivnika. Predatori ne pocinju da se zezaju na 25 razlike-oni jure 35...Ne svidja mi se to...Strah me je da i jedni i drugi nece izgubiti utakmice koje budu stvarno vazne, a one ce doci tek za oko mesec i po do dva...i to samo zbog "cojones"....

This Post:
00
263606.39 in reply to 263606.38
Date: 10/30/2014 9:15:37 PM
B.C. Brle
III.12
Overall Posts Rated:
44
Na zalost nisam imao prilike da gledam utakmicu. Moj komentar zato nece biti uopste "sportski".
Za malo starije podscanje, za mladje ako nisu culi:
1. Stamenic vs Sapic: Stamenic je osamario Sapica zbog glupog poteza u sred final kupa sampiona. Posledica - jedan od najtrofejnijih trenera u vatrpolu zavrsio karijeru. Sapic postao najbolji igrac sveta
2. Ferguson vs Bekam: Trac da je Ferguson sutnuo kopacku u slvacionicu i pogodio Bekama. Posledica - Bekam ubrzo otisao u Real Madrid.
3. Zaborvih ime trenera Fiorentine vs Ljajic: Udaranje pred TV kamerama. Posledica: trener popio otkaz.
U sva tri slucaja trener izvalci deblji kraj (Ferguson ostao bez glavnog igraca).
U normalnim zemlja takvi incidenti se strogo kaznjavaju. Zato se svi treneri kontrolisu pa pokusavju da uguse emocije. Kad nema dokaza, svedoka, ko zna sta se desava. Svi incidenti su isprovocirani od strane igraca glupim potezom, bezobrazlukom i sl. Klubovi u tom slucaju resavaju stvari interno ... kaznjavanjem igraca ili trenera ili obojicu. U slucaju Partizana, igraca nemaju cime da kazne (vec im duguju pare, a i nemaju para da nadju zamenu - jedva skrpili tim). Isto tako DV je "institucija" i sve mu je dozvoljeno. Pa kad DV ne moze nikako drugacije onda potegne silu. Tako je nekaznjeno proslo i davljenje Bogdanovica. Mozda jedino ULEB kazni DV (ipak je to bila njihova utakmica). A onda je tu i situacija u Srbiji gde je sve otislo u 3 lepe ... Mislim sta reci ... Bogdanov glavni megdandzija u Djenovi se seta slobodno po terenu za vreme utakmie (SRB - ALB). Dok se ne normalizuje Srbija, nagledacemo se mi jos svakavih incidenta, i bice ih toliko da ce ljudi vise i oguglati na to, pa ce postati svakodnevna normalna pojava.
I sve tako dok Srbija ne dotakne no dno i dok se ne desi jedan "reset" celog drustva i sistema. Samo je pitanje "Jos koliko do dna Veliki Strumpfe" ...

This Post:
00
263606.40 in reply to 263606.39
Date: 10/31/2014 4:34:34 AM
Overall Posts Rated:
44
na zalost , takve je trenutna sizuacija u drzavi i drustvu...

This Post:
00
263606.41 in reply to 263606.40
Date: 10/31/2014 5:39:39 PM
Overall Posts Rated:
2424
da li ja da pocnem esej o opravdanosti Dulegove reakcije za i protiv?hm

This Post:
00
263606.42 in reply to 263606.41
Date: 11/1/2014 2:15:17 AM
Overall Posts Rated:
3131
Profesore, vidim da ces izgleda morati da poslusas moj savet da brzo ispadnes u kupu. Jeste da je 50 milki svake nedelje cifra, ali tebi je mislim idealno da potrosis maler u ovoj sezoni i dobijes prvoligasa u kupu sad kad treniras ovu malu azdaju. Skidas jednu dilemu s vrata, ne moras toliko da kalkulises u ligi, a u prijateljskoj ce Maric igrati tacno koliko treba i onde gde ti treba. Inace, jel napredovao nesto poslednja dva treninga?
Brle, sve se slazem sa tobom. Ali ako si bio duze vreme clan bilo kakvog tima morao bi da znas da bez gvozdene discipline nema napretka.Ako se uopste tezi napretku, ali to je druga tema u kojoj bih pominjao Radonjica. Nemoj da te zavara sto pojedini sampionski timovi u bilo kom sportu izgledaju opusteno. To je zato sto je njima disciplina usadjena na vreme. U tom smislu mora da se kaze da je DV u pravu sto se ljuti. E sad, on je covek u godinama, on ni fizioloske potrebe vise ne kontrolise bas 100%, a kamo li zivce...
A sto se tice situacije u zemlji ja moram samo da dodam. Ne znam koliko si mlad, ali vidim da jos imas nadu da ce ovde nekad biti bolje. Ja imam 49 god, i pamtim prilicno. Znam i istoriju, bio sam dobar djak prilicno. I onu zvanicnu, a i onu koja se uci van skole. Odgovorno tvrdim, makar me to kostalo: nece biti bolje. Barem 50 narednih godina. Zato, ako medju vama ima mladih, a verujem da ima-put pod noge. Svet je i inace otisao u qrac, ali je na drugim mestima malo manje mracno.Malo manje karaju u mozak, a cesto to i korektno plate. Dakle, ne nadajte se da ce vam negde teci med i mleko,nema toga na ovoj planeti, ali barem pokusajte da se sklonite od smrada, cemera i jada koliko god dalje mozete. Ja svoje sinove pokusavam da vaspitam tako da cinjenicu da su se ovde rodili shvate kao ugovor. Izmedju poslodavca i radnika. Postuj i voli drzavu, radi kako ti se kaze, klimni glavom i kad nisu u pravu, ne radi na njenu stetu jer time sebi pogorsavas, ali trazi drugog poslodavca (drzavu) jer ovde nisi zadovoljan. Sto bi rekli neki "strani placenici"- a ako ti je dobro onda nista....Sedi tu gde ti je dobro.

Last edited by mijusko at 11/1/2014 2:17:06 AM

This Post:
00
263606.43 in reply to 263606.42
Date: 11/1/2014 12:55:15 PM
B.C. Brle
III.12
Overall Posts Rated:
44
Mijusko, apsolutno se slazem da be discipline nema napretka. Jednostavno mora da se zna "ko kosi a ko vodu nosi". Ali postoje veoma raznovrsni metodi kako se disciplina sprovodi. Na primer, pre neki dan sam proveo 3 sata po raznim redovima na Newark aerodromu samo da bih uhvatio transfer let. I niko se nije pravio pametan nego sva raja mic po mic ceka svoj red da im lupe pecat, skeniraju torbu i sl. Ono sto DV radi je najgori vid discipline ("jer motka ima dva kraja" sto bi rekli stariji ljudi)

Ja imam 37 godina vec nekoliko godina ne zivim u Srbiji. Slazem se sa tobom da je svet otisao u qrac, ali bih i dodao da vecina ljudi nema ni pojma koliko (a otisao je mnoooogo). Da li je na drugim mestima manje mracno ili ne je diskutabilno. Ne slazem se sa tobom da manje karaju ... karaju isto ili vise, jedino sto vodjen logikom "ja nisam odavde" ne primecujes. Na primer, nemam pravo glasa pa me zabole za politiku, ali zato vidim da moje kolege njihovi politicari isto tako karaju kao ovi nasi. Tvoja teorija da nece biti bolje, ne mogu da se slozim. Jednostavno cak i da je tacno sto ti kazes, ja moram da verujem da ce biti bolje ... jer to je ono sto nas gura napred i motivise, vera u bolje sutra.

This Post:
00
263606.44 in reply to 263606.43
Date: 11/2/2014 8:08:33 AM
Overall Posts Rated:
3131
Svako ima svoje motive. Ja guram napred jer smatram da sam duzan precima, a buducim generacijama ne predvidjam nista svetlo.I ovde me gledaju popreko kad kazem sta mislim, a to sublimiram u jednoj recenici: da sam pre dvadeset godina znao sto sad znam, ne bih pravio decu jer sam samo stvorio buduce robove. Moji sinovi konkretno, cak, mozda nece ni biti robovi obzirom na vaspitanje iz kuce, ali im to nece doneti nikakvo blagostanje vec samo jos vecu muku i probleme...

From: Iggy TG
This Post:
00
263606.45 in reply to 263606.44
Date: 11/2/2014 11:43:26 AM
Overall Posts Rated:
33
Na koncertu pred pocetak pesme front-man grupe porucuje: "This song goes out to everyone who thinks that maybe just maybe we were all born with a moral obligation to leave this world a little bit better than we found it. It's called prayer of the refugee"

Link pesme koga zanima: https://www.youtube.com/watch?v=9-SQGOYOjxs

To otprilike sumira moj pogled na trenutnu situaciju u drzavi i svetu.

From: Pajomir

This Post:
00
263606.46 in reply to 263606.45
Date: 11/2/2014 1:12:13 PM
Overall Posts Rated:
1212
jbt kako je ovo dobar forum :D kod mene svi cute :D

Advertisement