Sutra najveći derbi naše lige između timova The True Winners - Steppenwolfs...Kao i obično pred derbi,iznijet ću par svojih mišljenja,koja će nadam se i u uspostaviti točnim . Proučavao sam ekipu Steppenwolfs-a tijekom cijele sezone,te postupke njihovog menadžera,jer znao sam da će mi oni biti i jedini konkurent za osvajanje. Znam kako razmišlja moj rival,apsolutno sve znam . Pročitan je do kraja,žalim,al vođenjem svog tima ove sezone radio je pogrešku za pogreškom. Sutra je pred najtežim ispitom,a može biti siguran da iz naše dvorane neće izaći ispod -20 ,uz vatrene navijače,strašnu posloženost i organiziranost tima. Radujem se svemu tome što sam postigao,radujem se kad mi menadžeri šalju poruke tipa : kako toliko brzinom napredujem ? kako je toliko sve posloženo ? u čemu je ključ sveg tog da u tri sezone takvo što stvorim ? dali im mogu pomoći ? Normalno ni jedan od njih neće dobiti moj odgovor što je najbitnije,al da ću ga nekim djelom usjmeriti na pravi put,hoću,jer svatko od velikih menadžera je imao svog usmjeritelja,ali rijetko tko da je na njih prenijeo svoje cijelo znanje !