(81318)коли в першій чверті ми набрали перші очки лише на початку 6й хвилини з 10й спроби... я вже був готовий до повторення грузії. але далі було краще. 12:9 за останні 7 хвилин першої чверті і феноменальні 23:12 у другій. а повинно було бути 23:10, бо в нас була атака за 14 секунд. замість кидка на останній секунді наші зробили це за 4, не влучили, і баззер дальні два від центру сербів через кушніра. питання чому кидок з 5 метрів через кушніра. третя чверть... -3 в чверті - не те щоб погано. але в нас 7 втрат за чверть. 4 втрати в галуна. четверту розпочали нормально, але пропустили швидкий ривок 1:12 у середині чверті. це дало +6 переваги сербам і далі ми намагались наздогнати. в останню хвилину увійшли з -2 та атакою сербів. і тут почалось диво від двигуна. на позиції МФ-Ц виходять ханюк та унгурєану. я би зрозумів таке на атаку. але на захист???? кидок з середньої дистанції, захист, підбір галуна (теж ще та задача, забрати підбір граючи без великих), і ханюк закидую двоочковий від 6метрової лінії. 33 секунди. ми все ще без великих і наступна атака сербів закінчується данком. очевидно влучним. добре що без +1. 19 секунд. на атаку повертаються великі, кидає пушкашу, влучає. 10 секунд. спроба баззеру з-за периметру від савіча через галуна - мимо. ОТ. в ОТ ми показали не найкращу результативність з лінії: альтман 1/2, карабкін 1/2. в останню хвилину увійшли маючі +2. вони змазали триочковий. 34 секунди. вирішили не фолити, і ми не забили, пушкашу кидав 3. вони забили. залишивши нам 4 секунди, баззер від галуна не зайшов. 2й ОТ знов малі гойдалки, в нас +1 на початку останній хвилини. на ровному місці фолить кушнір, савіч забиває 1/2. наша атака - втрата. 29 секунд. вони використовують весь час і савіч не забиває кидок у стрибку. 5 секунд, баззер від галуна, на цей раз влучно
з негативу: дуже багато втрат, не дуже виразна гра карабкіна в атаці, багато кидків від аскончука та лужного. з позитиву: достатньо гарна реалізація від кушніра, галуна, діденко, пушкашу, виграні підбори, гарна гра в захисті, особливо на периметрі (4/24 триочкових від сербів), мабіть найкраща гра сезону з точки зору асистів. пушкашу видав матч життя, давно від нього такого не було і я, чесно кажучі, вже не очікував. дуже багато триочкових спроб. проти латвій та, сообливо, тайваню було меньше. при чому 7 спроб від кушніра, діденка та аскончука. дивно що карабкін не виконав жодної. це має сенс бо проти нас була персоналка. але чому в такому випадку більше часу не відіграв грєбєножко замість аскончука? доручі, щодо великих. додавання ще одного атакувального великого так зробило що вони з кушніром закрили МФ, а карабкін з аскончуком Ц. грєбєножко виявився 5м. я так і думав, хоча і не був впевнений
звісно нам не вистачило вгадайки. я думав що буде скоріше за все карусель. якщо ні, то якась ізо. тобто вгадайка на темп чітко лягає. але була думка, що вони можуть впіхнути раннє. а т.я. здавалось що в нас є шанси на перемогу, не хотілось їх ховати невірною вгадайкою
ми єдині хто виграв цей раунд в гостях. фіни, русня, турки, словенці виграли на меньшому настрої. шанси були лише в болгарів проти туреччини. там був равний рахунок за 1 хвилину. турки відзахищались, забили, зробили перехоплення - і пішли фоли від болгар. хорватія виграла на рівному настрої в естонії, польща та німеччина розтрощили суперників пік на мотс
наступна гра проти польщі. едина команда, окрім нас, не з топ-8. з повагою до сербів, але вони виглядають аж ніяк у порівнянні з польщею. якщо в кого є які ідеї що можна зробити - з радістю почую. бо в мене ідей немає ))