Kes otsib see leiab - samas menüüs on "RK valimine", see on "Rahvuskoondise valimine", aga tegelikult valime me treenerit......
Ei oskagi head varianti pakkuda, kui siis "RK treeneri valimine".
Leidsin veel ühe tähenärimis koha, mis ei ole küll tõlke viga aga minu arust natuke mööda. Igatahes: "Nädala statistika" lehe pealkiri on "Mängija Nädalane Statistika". Ma paneks "Mängijate.....", kuna leht näitab eelkõige mänguaega saanud
mängijate statistikat.
+ uuendused tõid kaasa mängijaturu salvestatud otsingu nüüdseks "Konto seadete" all, mis on tõlkimata. Loodan, et see oli teil plaanis, mitte unustatud

. Hetkel on seal "Saved TL search", ma soovitaksin lühenditest kõrvale hoida ja näiteks panna lihtsalt "Salvestatud otsing[ud]".
üks remark veel konto seadete puhul. vajutades Konto seadetele viskab ta eelistuste lehe lahti. Soovitan muuta selle "profiil" leheks, sest samal lehel rippmenüüs, viib valik "profiil" samale lehele.
Ja mida tähendab "manageeri"!?:D. Pigem "Meeskonna[Klubi] ülevaade". Lehe pealkiri on "Klubi Juhendamise Ülevaade" - see võiks lihstalt olla "Meeskonna[Klubi] ülevaade". See leht võiks koos uudistega esileht olla, aga ma arvan see ei ole teie teha.
Muide ma kirjutan seda kirja sellises kohas nagu "BuzzerBeater-i Forumid" - foorumis on 2 "o"-d.
Oh jeebus küll! Ma tõlgiksin/parandaksin ise, kui oleks võimalus - käiksin teistele vähem närvidele

.
Ubin midagi mainis, et vaja on tõlke inimest. Võiks natuke lähemalt rääkida.
Last edited by GM-siimhs at 10/15/2009 6:59:24 PM