BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] Tlacove spravy

[NT] Tlacove spravy

Set priority
Show messages by
From: Vieruš
This Post:
66
193589.4 in reply to 193589.3
Date: 08/25/2011 05:38:58
Overall Posts Rated:
311311
Po zápase so Švédskom a pred zápasom s Bosnou a Hercegovinou, sme zavítali do Zálesia, neďaleko Bratislavy, a vyspovedali našu SF-jednotku a momentálne najlepšieho strelca Extraligy MILOSLAVA DUBRAVCÁKA.
- Za Slovensko odohral 29 súťažných (+14 prípravných) zápasov. Oporou bol aj v U21, kde si pripísal 16 súťažných a 14 priateľských zápasov, čím sa radí medzi hráčov s najvyšším počtom štartov. V sezóne 16 si zahral All-Star Slovenskej Extraligy. -

Ako hodnotíte túto sezónu či už v klube alebo s repre tímom?
Čo sa týka klubu, párkrát sme mali smolu a prišli sme o víťazstvo. Nie som úplne sklamaný, ale mohli sme mať aj lepší začiatok sezóny. Ani žreb v pohári k nám nebol milosrdný. Už v 3. kole sme narazili na Lucasinhov tím a to nás stálo veľa síl. V reprezentácii sa nám zatiaľ darí. Máme skvelú partiu, vždy sa teším na zápasy s chalanmi.

Túto sezónu vás zastihlo nie vážne, ale dosť nepríjemné zranenie oka. Už je všetko v poriadku?
Nie je to ešte na 100%. Chodím stále na kontroly, ale výsledky sú lepšie a lepšie. Pomaly sa dostávam do formy.

Boli ste už na dovolenke tento rok? Prípadne sa ešte len chystáte?
Na dovolenke som bol už v júli, po tom čo sme vypadli z Play-off. Bol som s priateľmi v Španielsku pri mori, v Andalúzii.

Spolu s Bombarom, Szamosim a Boguským (momentálne mimo kádra) patríte medzi hráčov, ktorí ostávajú verní svojmu materskému klubu. Neomrzelo vás to ešte? A neberiete tento fakt ako oberanie sa o skúsenosti?
Pravdou je, že mal som obdobie kedy sme sa nepohodli s manažérom klubu a rozmýšlal som aj o odchode, ale myslím si, že to patrí k tomu. Uvedomil som si, že je nemožné, aby sme sa vždy vo všetkom zhodli a tak som ostal. Čo som ani nikdy neoľutoval. V Zálesí som vyrástol, mám tu rodinu, priateľov takže o odchode zatiaľ vôbec neuvažujem. Navyše mojím snom je získať so Zálesím majstrovský titul.

A posledná otázka od fanúšikov - máte prirodzene také kučeravé vlasy alebo si ich kulmujete?
Sú to originálne prirodzené kučierky bez úprav.

Last edited by Vieruš at 08/25/2011 07:35:45