BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'69

U21 CT'69

Set priority
Show messages by
From: Nemos

This Post:
00
328103.40 in reply to 328103.39
Date: 9/21/2025 3:13:39 AM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17401740
є трохи)
але факт, що ще щось та й апнув)

From: Tiger

This Post:
11
328103.41 in reply to 328103.40
Date: 9/21/2025 2:13:46 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18771877
Second Team:
Utopia Tigers
ну так, те що гравець впертий не говорить, що апів більше ніколи не буде. це лише про швидкість )

From: Nemos

This Post:
11
328103.42 in reply to 328103.41
Date: 9/22/2025 4:13:11 AM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17401740
я коли впертий, то фіг мене переконаєш щось зробити)

This Post:
11
328103.43 in reply to 328103.42
Date: 9/22/2025 10:39:11 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18771877
Second Team:
Utopia Tigers
так то ти. а гравців в бб можна ))

This Post:
22
328103.44 in reply to 328103.1
Date: 9/22/2025 11:46:45 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18771877
Second Team:
Utopia Tigers
сербія мабуть найслабша команда з топ-8. у реглуярці з першого кошику їм потрапила чилі вдома у першому турі, з якими вони зіграли нормал. усі інші матчі здається пік. грали зі знайомими нам казахстаном та ісландією. з ісландією в гостях, пік на мотс, тою самою каруселью, але в них це вдалось краще ніж в нас. гравці непогані. великі 47к, 42к, 35к, 24к, та ще декілько меньше 20к які не грають. без блокерів. хіба що 35к, але він все рівно атакує дуууже багато для чистого блокера. перші 3 великих з потенціалом 7-8. перші два тренувались лише на Ц, але пот 7 далеко не розжинешь. в другого пот 8, але зріст 203, він може ще й не впертий. 35к, який можливо має високий блок, але він цей сезон тренувався на МФ. попередній чи весь сезон на МФ, чи декілько тренувань на Ц. так, МФ, це може підбір. але з урахуванням як багато він атакує - не тільки. я до того, що захист і блок там не супер високі. 24к має пот 9, але в нього 3 сезони тренування на ЛФ/МФ. тобто це сезон захисту, трошки підбору і 1-на-1 форварди. малі 31к та 3*27к. 31к це РЗ. за збірну він атакує не дуже багато і не дуже вправно. далі ще РЗ, гравець зі здається діапазоном, та здається вінгер. в останніх двох також є пас. довго думав, що вони можуть зіграти, чи можемо ми їх вгадати. скоріш за все карусель, незважаючі на наші 3-2, але зовсім нема впевненості. навіть на нормальний темп немає повної впевненості. хоча наврядчи вони зіграють щит чи лоу пост, чи рнг. але раннє чи прінстон можуть. форма в них непогана. у великих 3 9ки. у кращих малих одна
в нас форма краще. з 12 гравців на цій грі 9 9к. граємо те саме, що й проти тайваню. одна зміна відносно тієї гри: яковчук не зіграє, бо в нього форма 8. викликав замість нього 20річного блокера у формі 9, чєрнова, але проаналізувавши великих сербії, поставив в склад діденка

сьогодні вранці тренер сербів написав на форумі маленьке прев'ю до гри. що важка гра, що якщо пройдуть далі то там польща, як обіграє мексику на піці, що повинни грати проти нас без додаткових зусиль. спочатку подумав, що це спеціальна деза, але він часто пише таки прев'ю за багато часу до гри. тому так, про зусилля це може бути деза, але таке прев'ю не є унікальним

This Post:
00
328103.45 in reply to 328103.44
Date: 9/22/2025 1:58:18 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18771877
Second Team:
Utopia Tigers
ффффффффффффффф.....

я повинен прийти до тями. рев'ю пізніше

This Post:
33
328103.46 in reply to 328103.44
Date: 9/22/2025 4:33:30 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18771877
Second Team:
Utopia Tigers
(81318)

коли в першій чверті ми набрали перші очки лише на початку 6й хвилини з 10й спроби... я вже був готовий до повторення грузії. але далі було краще. 12:9 за останні 7 хвилин першої чверті і феноменальні 23:12 у другій. а повинно було бути 23:10, бо в нас була атака за 14 секунд. замість кидка на останній секунді наші зробили це за 4, не влучили, і баззер дальні два від центру сербів через кушніра. питання чому кидок з 5 метрів через кушніра. третя чверть... -3 в чверті - не те щоб погано. але в нас 7 втрат за чверть. 4 втрати в галуна. четверту розпочали нормально, але пропустили швидкий ривок 1:12 у середині чверті. це дало +6 переваги сербам і далі ми намагались наздогнати. в останню хвилину увійшли з -2 та атакою сербів. і тут почалось диво від двигуна. на позиції МФ-Ц виходять ханюк та унгурєану. я би зрозумів таке на атаку. але на захист???? кидок з середньої дистанції, захист, підбір галуна (теж ще та задача, забрати підбір граючи без великих), і ханюк закидую двоочковий від 6метрової лінії. 33 секунди. ми все ще без великих і наступна атака сербів закінчується данком. очевидно влучним. добре що без +1. 19 секунд. на атаку повертаються великі, кидає пушкашу, влучає. 10 секунд. спроба баззеру з-за периметру від савіча через галуна - мимо. ОТ. в ОТ ми показали не найкращу результативність з лінії: альтман 1/2, карабкін 1/2. в останню хвилину увійшли маючі +2. вони змазали триочковий. 34 секунди. вирішили не фолити, і ми не забили, пушкашу кидав 3. вони забили. залишивши нам 4 секунди, баззер від галуна не зайшов. 2й ОТ знов малі гойдалки, в нас +1 на початку останній хвилини. на ровному місці фолить кушнір, савіч забиває 1/2. наша атака - втрата. 29 секунд. вони використовують весь час і савіч не забиває кидок у стрибку. 5 секунд, баззер від галуна, на цей раз влучно

з негативу: дуже багато втрат, не дуже виразна гра карабкіна в атаці, багато кидків від аскончука та лужного. з позитиву: достатньо гарна реалізація від кушніра, галуна, діденко, пушкашу, виграні підбори, гарна гра в захисті, особливо на периметрі (4/24 триочкових від сербів), мабіть найкраща гра сезону з точки зору асистів. пушкашу видав матч життя, давно від нього такого не було і я, чесно кажучі, вже не очікував. дуже багато триочкових спроб. проти латвій та, сообливо, тайваню було меньше. при чому 7 спроб від кушніра, діденка та аскончука. дивно що карабкін не виконав жодної. це має сенс бо проти нас була персоналка. але чому в такому випадку більше часу не відіграв грєбєножко замість аскончука? доручі, щодо великих. додавання ще одного атакувального великого так зробило що вони з кушніром закрили МФ, а карабкін з аскончуком Ц. грєбєножко виявився 5м. я так і думав, хоча і не був впевнений

звісно нам не вистачило вгадайки. я думав що буде скоріше за все карусель. якщо ні, то якась ізо. тобто вгадайка на темп чітко лягає. але була думка, що вони можуть впіхнути раннє. а т.я. здавалось що в нас є шанси на перемогу, не хотілось їх ховати невірною вгадайкою

ми єдині хто виграв цей раунд в гостях. фіни, русня, турки, словенці виграли на меньшому настрої. шанси були лише в болгарів проти туреччини. там був равний рахунок за 1 хвилину. турки відзахищались, забили, зробили перехоплення - і пішли фоли від болгар. хорватія виграла на рівному настрої в естонії, польща та німеччина розтрощили суперників пік на мотс

наступна гра проти польщі. едина команда, окрім нас, не з топ-8. з повагою до сербів, але вони виглядають аж ніяк у порівнянні з польщею. якщо в кого є які ідеї що можна зробити - з радістю почую. бо в мене ідей немає ))