Za naslov trebaš dobrog centra i beka...centar je otprije tu a ako bu bek o.k. onda imaš debele šanse za prvu poziciju s obzirom na razvoj situacije u našoj konfi...
Sretno Tarzanu u kupu danas...svi navijamo za tebe...
bumo vidjeli koliko je dobar...mlad je i da se još istrenirati....a i još mi je došao sa minutama idealnim da mi se uklopi odmah u trening....baš me zanima jel bu mu koji skil sutra narasel.....ulaz vanjska obrana skok šut i domet su mu savršeni a i sekundarci su mu oko 5-6...trebal bi biti ok.....bil je jedan još bolji ali nisam htio riskirati.....kad na kraju taj danas u podne otišel za 1,3 milje.....ne vjerujem...a da sam ja na njega išel...sigurno bi prek 2 milje otišel....a dobro je i ovak1,6 milja i još love ostalo....možda još neko pojačanje dovedem do kraja sezone.....za drugu potstavu...rezerve....sad imam mladu ekipu ...i više neznam da li bi podredio trening samo Vukoji jer je samo vječiti all star potencijal.....za mladu je odigral ali za staru ne vjerujem da bu ikad i minute...jer mu je preslab potencijal...još bum razmislil......ali imam cijelu petorku koja može bez problema dizati skilove i to me sad dovodi u nedoumicu....kaj da delam.....primam savjete.....od svih.....
Da zaboravih sretno Tarzanu danas u kupu........!!!!!!!!
Last edited by marijoh (NTscout) at 12/2/2010 12:00:29 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!