Profesore, vidim da ces izgleda morati da poslusas moj savet da brzo ispadnes u kupu. Jeste da je 50 milki svake nedelje cifra, ali tebi je mislim idealno da potrosis maler u ovoj sezoni i dobijes prvoligasa u kupu sad kad treniras ovu malu azdaju. Skidas jednu dilemu s vrata, ne moras toliko da kalkulises u ligi, a u prijateljskoj ce Maric igrati tacno koliko treba i onde gde ti treba. Inace, jel napredovao nesto poslednja dva treninga?
Brle, sve se slazem sa tobom. Ali ako si bio duze vreme clan bilo kakvog tima morao bi da znas da bez gvozdene discipline nema napretka.Ako se uopste tezi napretku, ali to je druga tema u kojoj bih pominjao Radonjica. Nemoj da te zavara sto pojedini sampionski timovi u bilo kom sportu izgledaju opusteno. To je zato sto je njima disciplina usadjena na vreme. U tom smislu mora da se kaze da je DV u pravu sto se ljuti. E sad, on je covek u godinama, on ni fizioloske potrebe vise ne kontrolise bas 100%, a kamo li zivce...
A sto se tice situacije u zemlji ja moram samo da dodam. Ne znam koliko si mlad, ali vidim da jos imas nadu da ce ovde nekad biti bolje. Ja imam 49 god, i pamtim prilicno. Znam i istoriju, bio sam dobar djak prilicno. I onu zvanicnu, a i onu koja se uci van skole. Odgovorno tvrdim, makar me to kostalo: nece biti bolje. Barem 50 narednih godina. Zato, ako medju vama ima mladih, a verujem da ima-put pod noge. Svet je i inace otisao u qrac, ali je na drugim mestima malo manje mracno.Malo manje karaju u mozak, a cesto to i korektno plate. Dakle, ne nadajte se da ce vam negde teci med i mleko,nema toga na ovoj planeti, ali barem pokusajte da se sklonite od smrada, cemera i jada koliko god dalje mozete. Ja svoje sinove pokusavam da vaspitam tako da cinjenicu da su se ovde rodili shvate kao ugovor. Izmedju poslodavca i radnika. Postuj i voli drzavu, radi kako ti se kaze, klimni glavom i kad nisu u pravu, ne radi na njenu stetu jer time sebi pogorsavas, ali trazi drugog poslodavca (drzavu) jer ovde nisi zadovoljan. Sto bi rekli neki "strani placenici"- a ako ti je dobro onda nista....Sedi tu gde ti je dobro.
Last edited by mijusko at 11/1/2014 2:17:06 AM