pozz ekipa, vrijeme je za trening report... jučer relativno loš trening, pogotovo što je bila all star sedmica, i većina igrača je bila na 1 na1 ili JS treningu...
kako god, ukupno 10 upova, idemo redom...
Pita +1 driving
Uščuplić +1 driving
Milosavljević +1 passing, +1 handling
Šipovac +1 driving
Alerić +1 IS
Garić +1 IS
Livnjak +1 driving, +1 passing
Tošić +1 JR
forma nam je i dalje prosječna, usprkos tome što je 11 od 14 igrača imalo odlične minute...
Savićević je imao 33 minute, i pala forma na 6 očekivano... Vojvoda pretjerao sa 92 minute, pala forma na 7... Vlajić imao nedovoljnih 47 minuta, ali forma skočila sa 8 na 9...
od ostalih igrača, samo Livnjak i Šipovac skočili u formi na 9... Pita sa 77 minuta pao sa 9 na 8...
tako da ukupno imamo 3 devetke, 9 osmica, 1 sedmicu i 1 šesticu u formi... posebno me brinu centri, nikako potrefit sedmicu da sva petorica budu u 8+ formi...
na ostalim pozicijama imamo veliku širinu, pa povremeni padovi u formi nisu prevelik problem...
sreća u ponedjeljak imamo relativno laganog protivnika, Novi Zeland u gostima... igramo rano ujutro, 08:00, valjda se naši momci priviknu na vremensku razliku...
u ukupnom poretku smo i dalje drugi:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)Češku sigurno nitko neće stići do kraja jer ima najlakši raspored... Italija će nas vjerojatno prestići jer isto imaju lakši raspored od nas...
Srbija ima teži raspored od nas, i teško će se ugurat u top 4... nama je još Poljska, Belgija i Njemačka igraju medjusobno zadnje kolo, tako da jedna otpada sigurno...
generalno mislim da bi nam 4. mjesto bilo najbolji izbor, al otom potom, ima vremena do tada...
ranoranioci nek navrate u ponedjeljak na chat, ja ću pratit do poluvremena, kasnije moram kod doktora...
čujemo se nakon tekme sa reportom...