BuzzerBeater Forums

Srbija - III.14 > FORUM ZA SEZONU 29!

FORUM ZA SEZONU 29!

Set priority
Show messages by
From: Pajomir

This Post:
00
263606.46 in reply to 263606.45
Date: 11/2/2014 1:12:13 PM
Overall Posts Rated:
1212
jbt kako je ovo dobar forum :D kod mene svi cute :D

From: mijusko

This Post:
00
263606.47 in reply to 263606.46
Date: 11/2/2014 5:29:54 PM
Overall Posts Rated:
3131
Pa ti dolazi cesce na nas...sta da radimo drugo. Ionako si uvek dobrodosao....

This Post:
00
263606.48 in reply to 263606.47
Date: 11/3/2014 6:24:51 AM
Overall Posts Rated:
2424
Miljusko hteo to ili ne zapade mi prvoligas pa nemam mnogo izbora...ali ne dam se bez borbe videcemo..>:D

A sto se Duletove reakcije tice razmisljam danima da li ista da kazem( kazu ljudi imam pogan jezik).
NE POSTOJI OPRAVDANJE ZA TAKAV POSTUPAK I KRAJ.IZgovori diciplina autoritet lekcija mladom igracu ne pije vodu.Jako dugo sam u kosarci prosao sam sito i reseto i svim svojim iskustvom stao bih iza svog stava i ne bih imao problem da to Dulu i licno kazem a ako uspem to i hocu samo da se nadjemo u oci.
Kosarka je sportska igra i tako treba da ostane i takvim ljudima nije mesto pa ne znam kakav trenber da je.Sta se dobiija time sem lecenja licnih frustracija.Nazalost stanje je tako da nema ko da stane iznad takve reakcije da sam ja neko suspendovao bih ga iz kosarke vecno.KAzu pogresio nije odiugrao kako je trazeno na klupi?..Koji kosarkas sme reci da nikada nije pogresio.Delic sekunde je rekacija imao je milisekund da rezonuje i pogresio sta sad?..Razllog dovoljan da se hvatamo za gusu kao da smo na ulici i to pred audititorijumom?.Kosarkaski teren nije ulica zato kosarka ide u tom pravcu kad je takvi vode.ODgovorno tvrdim da ni jedan kosarkas nije postao to a da nije prvo gresio na greskama ucio i ispravljao ih.Sta mislite da sale protiv hrvata je tek tako trojku dao.Malostariji pamte njegov promasaj Protiv Cibone pa protiv Zvezde za pobedu.I sta sad sto je promasio..Ovakvom reakcijom dobijate isfrustriranog mladog Andrica za ceo zivot.Jednog dana kad bude imao mozda milisekund da sutne odlucujuci sut za pobedu u finalu OI da li ce to i smeti ako nosi taj teret straha.Igrac njegovih godina upijaju sve.Sa mladim treba paziti jer ono sto sam pricao i prosle sezone naucice svako sut ulaz prodor pas ali nikada nece nauciti da budu pobbednici ako to nisu da imaju srce pobednika ako im se ne usadi i primi u njihovim.Ako je pogresio kazni ga sportskiom kaznom to je njegov posao ne igra sledecu zakuj ga za glupu sledecu utakmicu dve nedelje kazne dodatnog treninga ali sta se desava ako cemo sve greske hvatanjem za vrat rresavti.Andric je trebao biti nosilac sezaone a odgovorno trudim ko zeli da zapamiti proverice da od njega ova sezona je za zaborav.Evo prvi dokaz proitiv Laktasa.Psihologija sporta je nesto sto mnogi prvo treba da prostudiraju pa da udju u trenerske vode a dule iako cenim njegov rad je izgubio kompas po tom pitanju.Zato i nemamo vise slavnica saletaq bodirogu i ostale zato sto se u korenu saseku parama prici o velikim dometima i igranjem po cenu smrti na pobedu.Djinobili promasi zadnji napad u indijanapolisu za zlato i ko ga je hvatao za vrat zbog toga.Kosarkasa koji ce jednog dana postati heroj treba negovati a ovde ne trpi andric samo vec svih 12 koji su u ekipi trenutno manje vise zavisno ko je u kom dobu karjere.Ne mogu miran da ostanem na takve reakcije i ma sta ko pricao Duletu vise nije mesto tu gde jeste.Ne ulazim u finansijske price i ostalo ali kazer izreka vojska magaraca koju predvodi lav je jaca od vojske lavova koju predvodi magarac.....

This Post:
11
263606.49 in reply to 263606.48
Date: 11/4/2014 6:04:17 AM
Overall Posts Rated:
3131
Boga mi, svaka ti je ka u Njegosa. mene je mozda neko shvatio pogresno u prethodnim postovima,pa da razjasnim. ni ja ne odobravam postupak, samo mislim da su vece sanse da igrac to prevazidje ako se o tome ne trubi. jer teret dogadjaja ce ionako svima biti nad glavom sve i da se to dogodilo u svlacionici. a DV je definitivno van kontrole i verujem da Todoric nece jos dugo to trpeti i da vec ima zapisano nekoliko mogucih resenja, i trazi jos...

This Post:
00
263606.50 in reply to 263606.49
Date: 11/4/2014 3:39:01 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Честитке на веома убедљивој победи, истина тек у другом продужетку, али 2 бода на страни вреде као јбмлг колико..
Некада се викало 1 бод на страни је као 2 код куће, а сада.. сада је пао наталитет..

This Post:
00
263606.51 in reply to 263606.50
Date: 11/5/2014 4:42:00 AM
Overall Posts Rated:
3131
Na ovoj utakmici sam ja bio domacin, tako da su dva boda kod kuce. A bilo bi vrlo zajebano da ih nisam osvojio. I covek bi zasluzeno pobedio. Imao je sut za pobedu 3 sekunde pre kraja reg. dela. Imao je 2 razlike na dve sekunde do kraja prvog produzetka, stvarno sam imao puno srece sinoc...i malo je nelogicno da posle toliko izjednacene utakmice neko dobije produzetak sa 17 razlike a da pritom niko nije izasao sa 6 licnih, niti se nedaj Boze povredio. Pritom sam ja stavio na normal, a on na opusteno. Definitivno mogu da budem siguran da mi ekipa Miljakovca apsolutno ne odgovara. U prosloj sezoni me je glatko dobio sa nesto slabijom mojom postavom. Sad se bas i nisam zajebavao, a opet je bilo vrlo gusto....Sledecu utakmicu protiv njega cu shvatiti najozbiljnije jer izgleda ne moze drugacije...

Last edited by mijusko at 11/5/2014 4:53:19 AM

From: Iggy TG
This Post:
11
263606.52 in reply to 263606.51
Date: 11/19/2014 11:48:45 AM
Overall Posts Rated:
33
Cestitke Brletu na pobedi! Dobro si procenio da cu igrati sa kombinovanim sastavom pa si ubacio klinca celu tekmu. :)

This Post:
00
263606.53 in reply to 263606.52
Date: 11/19/2014 12:11:44 PM
Overall Posts Rated:
2424
\opet nam utihnuo forum neko neku pametnu temu za diskutovanje? :D

This Post:
00
263606.54 in reply to 263606.53
Date: 11/19/2014 1:49:03 PM
Overall Posts Rated:
33
Ajde onda najociglednija. Sta fali nasoj fudbalskoj selekciji?
Po imenima imamo jednu od top 5 najjacih u Evropi. Ali kada se spoje, umesto da im se "saberu" vestine, njima se "oduzmu".
Sta je problem: selektor, igraci nisu komatibilni, neigra se iz srca za zemlju, FSS ili nesto drugo?

This Post:
00
263606.55 in reply to 263606.54
Date: 11/19/2014 2:15:22 PM
Overall Posts Rated:
2424
Za razliku od kosarke nisam strucan u fudbalu da pricam ali rekao bih kao navijac i covek sa iskustvom da je propblem u parama.....za 16 17 godina sea uvrte se price o velikim parama velikim igracima velikim klubovima zatruju im se svi vidici i ne dozvoli im se da se razviju kao ljudi i ne poznaju rec patritozam i borba za svoju otadzvinu ....manji deo onih koji i postignu to nemaju vise tu zelju strast da das 200 posto u repki da izgoris do kraja i po svbaku cenu....zasto bi trcao kad zna da ako se povredi klub mu nece duziti ugovor propase milioni i ostalo.....mentalitet je po sred ja bih rekao

This Post:
00
263606.56 in reply to 263606.52
Date: 11/20/2014 11:32:48 AM
B.C. Brle
III.12
Overall Posts Rated:
44
Nisam procenio ... Morao sam i ja da kombunijem. Igram kup sa likom iz prve lige kod kuce ... i mozda imam sanse ako izvedem najbolji tim.

Advertisement