BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread
Back to the Sneak Peek
BB Bosna i Hercegovina
Kopmjuteri i tehnika
5
buzzerbalkan
36
Kako imati bolje rezultate u u...
14
U21 National Team Speeches
3
U21 Election Rules
2
U21 National Team Debate Threa...
1
Sezona 25
90
U-21 reprezentacija
1000
Skauti
3
BiH na SP 2014 u Brazilu !
7
repka logo
24
Bajram Šerif Mubarek Olsun
8
Rivalstva, omjeri pobjeda i po...
15
Sve i svašta
565
Reprezentacija.
987
National Team Debate Thread
25
Election Rules
2
EUROBASKET 2013
121
NT izbori
5
<
>
Favorite Folders
National Team Debate Thread
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
LA-King_Leonidas (5)
Gule (2)
LaCross (1)
tico splico (6)
NightWalker (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
NightWalker
This Post:
0
248063.5
in reply to
248063.4
Date: 9/20/2013 11:12:06 AM
Overall Posts Rated:
329
http://i.imgur.com/73CCaCB.png
http://i.imgur.com/HkX4JSB.png
Nek je dragi Bog na pomoći novom selektoru :)
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-King_Leonidas
To:
tico splico
This Post:
0
248063.6
in reply to
248063.3
Date: 9/20/2013 11:46:50 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
5255
Second Team:
Spartan Kids
Jelde, steta sto nes bit selektor.
/ Grupa nije losa, fin raspored, mada opet tesko s obzirom na igracki kadar, Ukraina i Hrvatska apsolutni favoriti grupe, sa ostalima se moze igrati.
This is where we hold them!
Mark Unread
Ignore User
From:
Gule
To:
tico splico
This Post:
0
248063.7
in reply to
248063.4
Date: 9/20/2013 2:11:32 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Bio selektor ti ili ja bitno je da se pokusa nesto napraviti i izvuci maksimum iz igrackog kadra, ako pobjedis na izborima prvi cu cestitati i pozeljeti srecu ;)
Na ljudima je da glasaju i proberu koga zele da im vodi A reprezentaciju, ako imamo ista zajednicko to su porazi u finalima (kup i liga) od istog protivnika i gle cuda obojici su nam se povrijedili igraci koji su u tom trenutku igrali na poziciji SF-a i to u prvih 8 odnosno 7 minuta ;)
Mark Unread
Ignore User
From:
LaCross
To:
tico splico
This Post:
1
248063.8
in reply to
248063.3
Date: 9/20/2013 5:50:37 PM
Overall Posts Rated:
176
Jebiga, Leonida odlučio da ti nećeš biti selektor i tako će ti i biti.
Mark Unread
Ignore User
From:
tico splico
To:
Gule
This Post:
4
248063.9
in reply to
248063.7
Date: 9/21/2013 4:32:20 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754
Imamo mi puno toga vise zajednickog osim poraza u finalima, bar sto se buzzera tice
Sto se tebe tice i repke ja se bojim da ces ti nastaviti gdje leonida stao u srozavanju repke i to je on uspjesno radio u dva navrata i u dva pogleda rezultatskom i ukupnom zainterescovanoscu ostatka zajednice
Po meni reprezentacija sluzi da bi se ojacale veze medju menadzerima, razmjenila iskustva a ne da bi se stvarala fb elita i praksa getoiziranja zbog koje trpimo i u svakodnevnom zivotu
Taj nacin razmisljanja postoji samo kod nas u bosni i u par udaljenih sela u sibiru
Moj cilj je da pokusamo da uradimo nesto zajedno pa taman bili zadnji, bar se neceno sami sebi rugati na neuspjehu ili sami sebi cestitati na uspjehu
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-King_Leonidas
To:
tico splico
This Post:
0
248063.10
in reply to
248063.9
Date: 9/21/2013 6:23:39 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
5255
Second Team:
Spartan Kids
Koji si ti gigant, sad mi je jos vise zao sto neces pobjediti na izborima. Kakve ces ti bolan veze ojacati, izmedju Samketa i Doca il? Dobar si.
Nego haj ti to meni objansni kako ces pokusati da uradis "zajedno" sa ostatkom zajednice, pa makar bili zadnji?
Ono prijave se svi clanovi zajednice i svaki postavi po jednog igraca u reprezentaciju, pa svaki glasa za nekog da igra tekme, onda svi glasaju za taktike koje bude najvise tu izaberes?
Sto bi Edo gigant reko "kad covjek nema nista najlakse mu prodat zajednistvo" ;)
Mark Unread
Ignore User
From:
Gule
To:
tico splico
This Post:
0
248063.11
in reply to
248063.9
Date: 9/21/2013 7:51:07 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Prvo u cemu grijesis je sto moje ime poistovjecujes sa drugim managerima, a taj drugi i ja jedino zajednicko imamo to sto se poznajemo face to face i sto zivimo u istom gradu.
Ja sam se prijavio da bih nesto promjenio ali ne da nastavim tamo gdje cu drugi manageri stali sa reprezentacijom, to oko zajednistva i tako dalje, sve to stoji ali realno samo u teoriji, evo kreni od sebe kad si ti dao konstruktivan prijedlog selektoru bilo kojem npr. tako da je ta prica super i ja sam za nju i prvi cu ti pomoci ako tebe izaberu a ne mene, naravno ako ti budes zelio tu pomoc ali realnost je drugacija da svi napadaju ako se izgubi a selektori se brane igrackim kadrom, rasporedom i tako dalje.
E ja nisam napadao selektore kad izgube tako od mene nece te ni dobiti opravdanja tipa izgubili smo jer nam je igracki kadar ovakav ili onakav, jer je forma igracima onakva ili ovakva i slicno tome.
I naravno ko zeli da se ukljuci u rad reprezentacije ako ja budem selektor vrlo cu rado ga primiti i saslusati sve sto ima reci.
Mark Unread
Ignore User
From:
tico splico
To:
LA-King_Leonidas
This Post:
0
248063.12
in reply to
248063.10
Date: 9/21/2013 9:31:52 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754
ti si svoje rekao kao selektor
ne znam sta ti je za mnom
da se nisi predomislio pa se opet kandidujes
Mark Unread
Ignore User
From:
tico splico
To:
Gule
This Post:
0
248063.13
in reply to
248063.11
Date: 9/21/2013 9:44:55 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754
ja sam samo izniio bojazan da ces nastaviti gdje leonida stao, jer mi se cini da ste dosta slicni, toliko o tome, nisam te htio vrijedjati poredjenjem sa drugim menadzerima
po meni tesko da se moze biti gori od dosadasnjeg selektora
repku sam poceo pratiti kad se leonida kandidovao drugi put ja mislim i tada smo dosli u sukob jer sam ga prozvao foteljasom i forum politicarem i slicno i sve dosada je bio selektor,a takvoj velicini davati konstruktivne prijedloge ...
a mogao si primijetiti da se nisam nasladjivao porazima niti kritkovao
trpio sam ko i svi
ne prodajem demagogiju, vec stvarno mislim sta sam rekao oko zajednistva i htio sam predstaviti nekakav cilj kao selektor
iskreno mislim da mi do rezultata ne mozemo doci drugim putem
pobijedio ti ili ja bice bolje nego dosada sigurno, gore od ovog ne moze
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-King_Leonidas
To:
tico splico
This Post:
0
248063.14
in reply to
248063.12
Date: 9/21/2013 11:49:45 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
5255
Second Team:
Spartan Kids
Pusti se suplje price i odgovori mi na pitanje oko tvog "zajednostva", naravno ako zelis? Bas me zanima kako bi to funkcionisalo.
Da sam se predomislio i kandidovo pobjedio bi, ovako se Gule kandidovo, ishod ces vidjeti uskoro. To ti dodje nesto ko izmjena.
Mark Unread
Ignore User
From:
NightWalker
This Post:
0
248063.15
in reply to
248063.14
Date: 9/21/2013 12:21:33 PM
Overall Posts Rated:
329
Ma ljudi glupost je da se svađate, repka je takva kakva je, tu ni Ivković, ni Petrović ne bi pomogli. Nego hajde da se ne svađamo da pokušamo svi zajdno iz ove repke izvući maximum u sledećim kvalifikacijama.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images