Перш за все, дякую усім за вітання.
А тепер хочу трошки прояснити ситуацію з настроями, маючи невеличку, але всетаки надію на те, що я зможу пройти в БББ в наступний раунд, де мені кожен пункт ентузіазму на вагу золота, і враховуючи складну ситуацію Прометея в лізі, я був ініціатором того, щоб зіграти взаємно ПО-нормал, це було вигідно нам двом....але вишйло все як завжди, у середу зранку я попав у лікарню, через певні проблеми зі здоров'ям і через це не зміг по перше ще раз нормально підготуватися до матчу в БББ (звідки вилетів, але кінцевий результат показав, що якби вгадав і можливо краще проаналізував суперника то мав непогані шанси пройти далі, незважаючи на зарплату його кабанів), а що найголовніше НЕ виставитися на кубок, де стояв автосос, оскільки виписався тільки вчора в обід, і тому я хочу вибачитися тут, і вибачився в ББ-почту перед Прометеєм, оскільки я знаю, що таке обман в ББ, як це неприємно і обідно. Тому відчуття від перемоги не особливо радісні, але на жаль нічого змінити не можу, і надіюся на розуміння з сторони суперника. І надіюсь не закидаєте яйцями