PROGNOZA 3 KOLA LAJAVE KONFE.....
22.1.2011 18:00:00 udruga za mesopusne običaje br... KK Lokarda ..
.što reči o ovoj utakmici,
baš ništa pametno,uvjerljivo najslabija momčad lige protiv uvjerljivo najjače momčadi konfe...Velečasni
bu si tu nadoknadio ent koji je spušio igrajuči normal protiv mene prošlo kolo...jedino da mu se povrijede
svi igrači iz prve petorke ,možda bi onda mogla biti neizvjesna utakmica...ali samo neizvjesna....
pobijeda Velečasnog ni u kojem slučaju ne dolazi u pitanje.....POBIJEDA LOKARDA..
22.1.2011 18:00:00 Gripe Team KK Plutoni..
.utakmica koja bi mogla biti interesantna,
Gripama se konačno vratio ozlijeđeni centar ,nakon povrijede.Gripe su puno jače pod košem ,dok su Plutoni
carevi izvana,ali pod košem nemaju kaj tražiti u ovoj utakmici .Znači moraju se bazirati na taktiku sličnu
koju su koristili i protiv mene.I ubiti cilj je zabiti koš više od protivnika.Ipak mislim da bu tu veliku
ulogu odigrala prednost domačeg terena,i strahovita vanjska linija Plutona koja je među najjačima definitivno
u ligi poslije Lokarde.Zato u ovoj tekmi dajem prednost Plutonima ...PLUTONI DOBIVAJU...a pogotovo nakon ove
kupovine novog mladog i potentnog centra crnogorca...mislim da je sad pluton bar malo ojačao svoju nutarnju liniju
i da bu postao još nezgodniji....PLUTONI DOBIVAJU
22.1.2011 18:00:00 KK MAJSTOR Bednja ZG-Nomads ..
.Ovo bu tekma slična ovoj prethodnoj .Majstor
je jači na vanjskim pozicijama,ali je slab relativno pod košem.Dok je kod Nomada obratna situacija,on je
strašan pod košem,dok mu je vanjska linija relativno loša.Ubiti kod Nomada sve se bazira na Cedilu
ako on ima strahovit dan teško bu ga ko pobijedio.Još kad se uzme u obzir da Nomad igra doma, i poznavajuči
njegovu kriminalnu prošlost .Prije nego je postao pic majstor,u piceriji "DG"....stvarno si nisko pao od
mafijaškog knjigovođe,do pic majstora...jel možeš niže.I ne samo to kaj je tak nisko pao ,nego je još i
zapostavio totalno ovaj forum ....sramota ...zbog svih navedenih okolnosti dajem prednost Nomadu.I još s
obzirom da je izvanredno otvorio sezonu sa dvije pobijede,mislim da mu ne bi trebala izbjeći i treća....znaći
POBIJEDA NOMADA...
22.1.2011 18:00:00 dugave Critters ..
.nekada bi se ove utakmice zvale derbi kola, ajde pa još
uvijek se mogu nazvati tak.Ali sori Crit ja tu moram hoću neću upisati pobijedu,jer ak zgubim ko bu mi došel
na tekmu protiv Nomada...a ak ne dođu ko bu održavao moj hladni pogon..Znači moram te pobijediti,jednostavno moram.
Pošto još najavljuješ da bu ovo oproštajna tekma Melzera,i da buš trgal.Ja sigurno nebum laganicu stavil..
Sad da malo usporedimo ove dvije ekipe.
Centri....
Melzer i Tangić su tu negdje,jedino kaj Melzer ima veči skok od Tangića.
Ali Tangić taj svoj nedostatak pokriva večom obranom od Melzera.
Krilni centri
Velasqez i Soufa....mislim da bi Soufa trebao bez problema staviti u mali đep Velasqeza ak bu on uopće i igrao
na toj poziciji.Možda bu Stankovića stavio na tu poziciju,Ali mislim da mu ni on trebao predstavljati problem ..
e a sada ono di Crit nema kaj tražiti kraj moje vanjske linije , Mislim da kraj Domazeta, Lame i
Massimiliano Della Pietra,njegovi igrači ipak nemaju baš kaj tražiti..
A još kad pogledamo moju dužu klupu Ortesca,Ismail i Oljavere..plus Vicko mislim da bi to , trebao dobiti,
bez obzira na trgaonu,i prednost domačeg terena,uz moj veći ent,i kvalitetnije igrače i nadam se bolju
formu igrača od njegove...ipak POBJEDA DUGAVA..mislim da ne bi trebala doći u pitanje...
Last edited by marijoh (NTscout) at 1/20/2011 4:26:29 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!